Toplumumuzda kadın kendini soyutlanmış diye lanse ediliyor günümüzde, zira bu devirde kadın milleti tam bir şeytan!
Besmele çekin! Öyle çıkmayın yola çarpılırsınız maazallah.

- Sizce, Kadınlar toplumu paraist mi?

Abi keşke Allah'a tapsalardı demen yanlış şöyle ki kendin diyorsun zayıf yaratıldığımız için sizlere emanetiz bu dinen böyledir güç kimdeyse (bu dünya için erkeklerde) o bizi korumak zorundadır kadın güce tapmaz güçlüye muhtaçtır hepimizin en güçlü olan Allah'a muhtaçlığı gibi.. Kadın dediğin an evrendeki tüm bu cinse ait insanlardan bahsediyor oluyorsun bir kaç afedersin kadınlığını pazarlayan insanlardan dolayı bu böyle yorumlanamaz bir kaç derken ne kadar fazla olduklarının da bilincindeyim... Paraistlikte bu insanları kaplıyor senin güce bakış açın para ise bilemem ama insanın maddi açıdan zengin olması onu güçlü yapmaz
Sende haklısın kardeşim
Teşekkür ederim👍
Rica ederim.😊
😊😊👍
Erkekler dış görünüşe (yanımda güzel bir kız olsun ilgimi hep kendinde tutsun diye) kadınlar güce (kendini koruyacak savunacak bir güç istediği için) garip bir bağ.
Zamanı geldiğinde yanlış olduğunu anlıyacaklar ama geç olucak.
Güzel yorum😊
Nokta atışı yapmışsın nasıl beğenmeyim😀
Kesinlikle😀👍
Rica ederim.😊
Tam olarak bu denebilir kadınlar güçlü erkeğe itaat etmeye programlıdır kardeş doğanın kuralı bu bu yüzden güven olmaz.
basit kız paraya veya tipe tav olabilir ama güçsüzsen hiç tavlamayamazsın asıl güç karkterdir.
Kapitalistler bunu iyi bildiklerinden dikkat et hep kadın özgürlüğüne oynarlar
yapacak başka birşey bulamadıklar için
Eig tesekkurler kankam.
Diss atan pembikler... seviliyorsunuz ;)
Cevap
11Cevap
Ata erkil sistem de kadını tüketen bir varlık haline getiriliyor ise başka ne yapmasını istiyorsunuz?
Eleştirmeden önce kadınlara üretmeyi öğretin O zaman yine güçlü erkekleri seçecektir ama bu parası maddiyatı için değil o erkeğin karakteri ve duruşu ile olur
Kim üzdü seni ablam ya , ben tapmam güce de paraya da , benim tek Rabbim var ablacım
Deli ediyorlar beni abla
Boşver kardeşim üzme tatlı canını
Haklısın abla
Ne alakası var bence güce tapan erkekler güçlüyüm güçlüyüm zihniyetiyle dolanip kadınları kendinizden alcak seviyelerde gören erkekler değil midir kadınları sırf güçlüyüm diye bu kadar ezen erkekler değil midir
Erkekler de güçlü olmak isterler doğaları gereği. Fazla tuhaf karşılaşmamak gerek.
Çünkü tükenmesi zor isteklerini yerine getirmek için gücün şart olduğunu bilirler..
Evrimsel aşama işte? Her zaman alfa erkek talep gördü ve görmeye devam edecek 👍
Ne demişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar a*%&n olsun yeter.
İnsanoğlu paraist olmaya başladı yalnızca kadınlara özgü bir durum değil.
Ben güce tapmam ama güç güzel şeydir ne kadar güçlüysen o kadar iyidir nedeni belli güçlüysen ezilmezsin. Kızların hayla ezildiği bir yerdeyiz güç kadın için önemlidir
Ademi Cennet'i kovduran kim? Kadın
Hamza'nın kalbini oyan kim? Kadın
İyi adama sünepe diyen kim? Kadın
Kötü çocuğa anında veren kim? Kadın
Konu kapanmıştır.
Güce değil özgüvene bakar kendine güvenen erkek her an önde olacaktır
Şeytan gibi bir tipim mi var ya ☺
Var var😀
Şaka yapıyorum alınma😊
😀✋
Sadece kadınlar için geçerli bir durum değil
Her kadın için geçerli değil bu dostum.
Buyuk kismi oyle evet..
erkekler neye tapıyor
erkeklerde guzellige fitratini inkar edemezsin ;)
Güce tapmam gayet güçlüyüm
Bugün saçmalama günü filan mı
her daim alfa fux beta bux...
Salla anam salla.
Gerçekler acıdır 😏
Bunlar gerçek olanlar değil ama Üzgünüm
Yaşam kadar gerçek
Güç olayında cinsiyet ayrımı yapmanda ne kadar manidar.
Hayat bu ben değilim gerçekler bu
media.giphy.com/media/2NdMCdfGaR8g8/giphy.gif
Seviyorum gücü kudreti napalım 😎
Satılık mısın?
Aşırı menfaatçiler.
Yok öyle bir şey.
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar