Annem kız arkadaşımın yüzüne tükürdü ve kız arkadaşım ya o ya ben dedi. sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar öncelik söylüyorum soru troll bir soru değil. İnanın öyle olmasını çok isterdim.

Kız arkadaşımla 9 senelik bir ilişkimiz var. Annem en başından beri bu kız açık, bu kız motor, bu kız.. pu gibi söylemlerle beni bezdirmeye çalıştı. Ama sevgilim fatmanurla bütün bunlara karşı göğüs gerdik. Hiç bir zaman annemle muhatap olmadı. Onca hakarete ve iğrençliğe rahmen saygısını kaybetmedi. O gerçekten mükemmel derecede sakin, anlayışlı ve iyi bir kadın.

Ama annem durmadı, durmuyor, durmıcak. Son Karantina haftasında iş yerinde çalışmak zorunda kaldım. İnanın işteydim. Malum düğün hazırlıkları oldukça paraya ihtiyacımız var. Kayın validemin istediği bilekleri yapmakta cabası. Neyse..

İşten pazartesi günü eve geldim. Yattım akşama kadar uyudum. Uyandığımda kız arkadaşım bizdeydi herkesin olucağı gibi annem bana moral olsun diye çağırdı sanıp sevindim. İnanın çok yorgundum.. derken sevincim kısa sürdü.

- annem birden siz karantinada ne yaptınız dedi. Ben anne işteydim dedim. Kız arkadaşım sessiz bir insan olduğundan ağzını açmadı. Neyse sonra siz birlikteydiniz. Çok afedersiniz s... tiniz dime? Diye hakaretlere başladı. Bu sırada kız arkadaşım hiçbirşey demedi sinirden gözleri doldu. Annem bunada gaza gelerek kız arkadaşıma seni ordu oooooooo su diyerek Tokat atmaya kalktı. Son anda araya girdim ama durduramadım. Bu seferde yüzüne tükürdü ve evden attı.

Kız arkadaşımda bana sorudaki cümleyi kurdu sizce ben ne yapmalıyım? Allah rızası için bana bir Çözüm yolu gösterin. Bir yandan annem bir yanda yarim..

Cevaplayan herkese teşekkürler saygılar. Tekrardan söylüyorum soru troll bir soru değildir. Lütfen düzgün yorumlar yapın. Karşınızdaki adamın ruh hali hiç iyi değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Kl
Güncellemeler
+1 yıl
Annab
Annem kız arkadaşımın yüzüne tükürdü ve kız arkadaşım ya o ya ben dedi. sizce ne yapmalıyım?