Kız arkadaşımla kavga ettik ve yüzüne tükürdüm?

Kız arkadaşımla 1 yıllık bir ilişkimiz olacak 1 hafta sonra fakat şu son ettiğimiz kavga gerçekten aramızı baya açtı geçen gün sunumu vardı ve beyaz tişört üstüne siyah ceket giymişti bende yanına bir ceket daha almasını söyledim neyse sunumu yaptı eve doğru gidiyorduk biraz kıskandım açıkçası gerçekten çok güzel olmuştu ve dikkat çekiyordu ama bir yandan da gerçekten havanın soğuk olduğunu düşünerek ceketi giymesini söyledim biraz inatlaştıktan sonra ikna oldu sonra bana beni kısıtlıyorsun dedi ve kavga etmeye başladı ben durumu açıklamaya çalışıyordum ve bana eski sevgilime kaçacam sen görürsün gibi bir laf etti ki eski sevgilisi gerçekten düşmanım diye tabir edebileceğim birisi çocukluk arkadaşımdı fakat serserinin tekiydi hiç sevmezdik aslında birbirimizi neyse ben bu lafı duyduktan sonra çıldırdım olduğum yerde kaldım arkasına bakmadan yürümeye devam etti dayanamadım en sonunda yetiştim ve sen bana nasıl bunu söylersin inanamıyorum sana hiç mi sevgin yok senin ben sevgini. . Dedim ve öfkeme yenik düşüp suratına tükürdüm tabi ki pişman oldum yaptıktan sonra ki o daha çok sinirlendi bitti bu ilişki gibi şeyler söyledi sonra zar zor eve gittik konuştuk yaptığım hareket kesinlikle ve fazlasıyla yanlıştı farkındayım ama o lafı da kaldıramadım istemedim böyle olmasını şu an aramızda soğukluk var birlikteyiz hala ama bana o hareketimi hatırlatıyor yüzüme vuruyor onu seviyorum ve bu ilişkiyi bitirmemek adına ne yapabilirim
Kız arkadaşımla kavga ettik ve yüzüne tükürdüm?