Kız beni red etti... Ne yapmalıyım sizce?

1 ay önce üniversitede gördüğüm ve hoşlandigim kızı faceden ekledim. Kız 3 saat kabul etmeyince isteği tekrar yolladım. Sonra red etti. Aradan 2 gün geçti kiz sınıfın önüne falan gelmeye başladı. Kesişmeye başladık. Yakın arkadaşlarımin kız bana pas atıyor mu atmiyor mu bir bakın dedim. Onlarda gözlemeri sonucu pas atıyor dedi. Bir hafta böyle geçti. Hafta sonu yakın arkadaşım onun sevgilsi var mı yok mu diye sormuş onun en yakın arkadaşına. Kızın yakın arkadaşı sevgilisi yok ama bu aralar ilgilendiği biri var demiş. Sonra bende çok umutlandim ve haftaya kesin tanışcam onun ile diye içimden geçirdim. Pazartesi okula bir geldim ve bir baktım ki kız artık bakmıyor ne süs yapmış nede pas atıyor. Acaba sevgili falan mi yapti diye merak ettim ve bir erkek arkadaşıma sordurdum. Arkadaşım kızın hoşlandığı varmış ama uzaktaymis , aşk ile uğrasacak vakti yokmuş dersleri ile ilgileniyormus kız diye dedi bana. Sonra bende ne oldu falan derken gaza geldim kıza tanışmak için çarşamba mesaj attım. Kız cevap atmadi ve ertesi gün sınıftan dışarı çıkmadı. Sonra bende üzerine gitmedim. Haftaya salı onu boşken yakaladım ve ''Kusura bakma bir kaç dakikani alacağım dedim. Kizda önemli değil dedi. Bende rahatsız ettiysem faceden Özür dilerim dedim. Oda rahatsız olmadım ama tanımadığım kişileri faceden eklemem ve cevap atmam dedi. Bende peki şimdi tanışmak istermisin dedim. Oda olur dedi elimi uzattım oda uzattı tanıştık. Bir kaç saniye sonra kızın evine gelmişiz ki kız elini uzattı burası benim evim tanıştığıma memnun oldum dedi tokalastik ve ayrıldım. Ulan o gün öyle bir sevindim ki hayat benimdi. Sonra cumartesi salsa grubumuz ile dans ederken olayları kızlara anlattım ne duruyorsun ekle kizi dediler ekledim ve hemen sonra red etti...
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra kıza mesaj attım '' Tanıştigimizi düşünmüştüm bir sorun mu var? '' dedim sonra''Tanıştık ama bu ark isteğini kabul etcem anlamına gelmiyor hiç birşey ifade etmiyor , p günde sana kırıcı olmamaya çalıştım umarım açıklayıcı olmuştur diye yazmış. bende arj olmamızda sakinca yok demiştin madem öyle o gün söyleseydin umarım benim yazdıklarım açıklayıcı olmuştur diye yazdım.
Güncellemeler
+1 yıl
kizda tanisabilir miyiz diyen birine Hayır demek kabaca olur kendin anlarsın diye düşünmüştüm iyi akşamlar diye yazmış bende cevap olarak bu yaptığın kabaca olmadı mı yani neyse uzatmaya gerek yok iyi akşamlar dedim ve bitirdim ama o gün ben bittim iŞte. Bırakmadim hala. Onun sınıfından bir erkek benim kankamin kuzeni çıktı acaba ondan mi başlasam tekrar bir fikir var mı atcak.
Kız beni red etti... Ne yapmalıyım sizce?