Obje olarak göriyor sadece mesela Facebook a fotomuzu koymak bile istemiyor halbuki onun bütün arkadaslari beni bilmiyor hep bana yaziyorlar ekliyorlar akrabalarida benim insta facem bacım gibiyimde birde hep cinselik istiyor aman ha kimse görmesin beni cünki ucusum
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılherkeste ya çoğunlukla seni suçlu göstermiş bak güzel kız benden tavsiye boşa gitsin seni obje gibi gören insanlar senin hayatını ümitlerini boşa yer bitirir ve bu böyle düzelmeden ömür boyu devam eder hiç bir insan bir kişiden ayrıldı diye ölmez ve yaşamaya mücadele etmeye devam eder sen mücadele edersen ilmek ilmek işlediğin işi emin ol yaparsın sen artık kendi yoluna bakmalısın senden herşeyi esirgeyen ve obje olarak gören bir insan sana saygı duymuyor demektir ve sende ona saygı duyma ne derse ne anlatırsa anlatsın başaracağına inanıyorum ve bunu yapmalısın bırak onu boşa gitsin ve kendi hayatına sana gerçekten değer veren bir eş bul ya da kendi mutluluğunu kendin yarat eğer gerçekten mutlu olmak istiyorum diyorsan sefil insanların hayatına da kendini sürükleme bir hiç uğruna
00 Yorumla
+1 yılO eşten sana hayır gelmez, kıskançlık da değil bu, fırsatın varsa boşa onu. Yani cinsel isteklerini karşılamak istiyorsa madem tamam karşılayın ama eşinin beyin ölümü gerçekleşmiş
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Evlenmeden önce aklınız neredeydi? Kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir, değişmez..
Ya bırak ya da katlan, keyfin bilir...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
46Cevap
+1 yılFotoğraf koymaması, seni obje yapmaz, benim babamda koymuyor annemle fotoğrafını wpa çünkü hep iş arkadaşları var, hepsi de erkek, iş görüşmesi falan yapıyorlar gruplarda, karısının gözükmesini istemiyor, bu karakter meselesi, şahsen ben de full erkeklerin olduğu rehberde, sevgilimin wp profilinde ona sarılırken , öpüşürken koymasını istemezdim, çünkü belli olmaz yan bakan da olabilir.. Kız erkek karışık sadece akrabaların olduğu rehber olsa o farklı durum tabi isterdim..
316 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece o sorun degil obje olarak kulaniyorda
- +1 yıl
Hep cinsellik istiyor demişsin, tabiki isticek o zaman niye evlendiniz ki?
Soran+1 yıl7 sene rhatsiz ediyor ama 24 saat orami burami eliyor hep seni... diyor rhatsiz oliyorum artik bunadim.
- +1 yıl
İzin vermezsen başkasına gider ama, bunu istemezsin değil mi? Senin hiç isteğin yok mu mesela?
Soran+1 yılCinselik yapincada gün icinde orami burami elemesi normal degil cocuk war evde cinselik yapmiyorum demedim
- +1 yıl
Çocuğun önünde elliyorsa, sıkıntı psikolojisi bozar çocuğun..
Soran+1 yılYani o görmeden tabi de yinede ben onu elesem öyle beni eöedigi gibi mesela gögüsleri falan yapma dio kendisi rhatsiz olio ama kendisi yapiyor
- +1 yıl
kendisi nasıl rahatsız oluyor senden mi
Soran+1 yılYani o beni eliyor ya gün ici ben elesem öyle gögüslerini rhatsiz olur oda
- +1 yıl
rahatsız olmaması gerekir sonuçta eşin, siz tanışmadan mı evlendiniz
Soran+1 yılYok benden degil ama böyle rhatsiz sekilde elemesi meslea uyurken normal ztn sarilioz hep orda sorun yok ama eledigi sekil yani nasi anlatim
- +1 yıl
çok mu sıkıyor canını mı acıtıyor o şekil mi?
Soran+1 yılAynen öyle da yapiyor
- +1 yıl
Konuştun mu bu konuyu biraz daha yavaş sev gibisinden?
Soran+1 yılSevmesin artik gün ici ztn tik gibi oldu dedim ona anlamio
- +1 yıl
Cinsellik yaşarken kısıtlamalar var mı oral anal, belki onun acısını çıkartıyordur?
+1 yılGüzelim tepkini neden koymuyorsun. Böyle olucaksan ben yokum neden diyemiyorsun. Seviyprum diceksin de sevgi katlanmak değil kii. Tavırsız oldugun için her şeyi yapar. Boşanmalısın bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNormalde Dinlemem ama corona yüzünden tatile gidemedim normalde pek evde olmam Şu an kac ay neler cektim yine ama görcek bikini fotolarim da koydum geri napsin artik
- +1 yıl
Komık su yaptıgın gerçekten
Soran+1 yılÖyle ama sinirlendi baya ztn tatile gidersem bir mühdet gelmem geri
- +1 yıl
Ee sonra. Ölene kadae böyle mi uapcaksınız
+1 yılSöylediklerini doğru anladımsa eşin sadece seni yatakta görmek istiyor yatak harici yüzüne bakmıyor iyi davranmıyor ama eşinin arkadaşları ve akrabaları seni çok beğendikleri için senle konuşmak görüşmek ve sevişmek istiyorlae
00 YorumlaEsini seksolog'a goturmelisin bu durum iyi degil ilerde daha buyuk sikintilar yasabilirsin sana ancak seksolog yardimci olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılBırak karaktersiz kocayla ne işin var. Obje olarak goruyormus yazıklar olsun ya. Kadınlar çiçektik eşya degil. !!
00 Yorumla
+1 yılHacı abla önce bir türkçe öğrenseydin keşke ya. Bizde ona göre doğru anlar ve yorum yapardık. Ne dediğin belli değil ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsosyal medyaya foto koymamasından çıkarttın seni obje gibi gördüğünü?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o bügün olay oldu tek ondn yazdim
- +1 yıl
Baska neler var
+1 yılSeni neden ekliyorlar güzel kadınsın diye mi yazıyorlar? Yatakta zevk vermeyi beceremiyorsa bunu daha fazla uzatman gerekmez
00 YorumlaYanlış koca seçimi geçmiş olsun bide bişey merak ettim kocan hergün mü yapıyor?
00 Yorumla
+1 yılÖyle biriyle evli misin bir de? sevgisinden şüphe etmelisin bence
00 YorumlaNasıl evleniyorsunuz böyle Hanzolarla anlamış değilim
00 Yorumla
+1 yılahh be böyle , nsanalrla neden evlenirsiniz ki neden
00 Yorumla
+1 yılAşırı kıskanç. Belki biri görür yazar aklına girer diye korkuyordur
00 Yorumla
+1 yılObje ne sen ne demişsin sirf yazmak icin mi yazdın. Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
+1 yılNasıl bir obje olarak gördüğü önemli. Eğer cinsellik haz duygusuna yönelik bir obje olarak görüyorsa sürekli cinsellik istemesi oyüzdendir. Ama bu konuyu oturup konuşmalısınız neden böyle olduğunu öğrenmen lazım. Olmadı bir psikoloğa danışın derim.
04 Yorumla
Soran+1 yılHer dk orami burami eliyor baska bir ise yaradigi yok yani piskoliga gitmezki öküz
- +1 yıl
Bu durum geçmişinden süre gelen bir durum olabilir. Cinsellik konusunda hep bir eksiklik yaşadığı için bilinçaltına yerleşip ve elle ettiğinde de hep ilişki yaşayacağı düşüncesi olabilir.
Soran+1 yılYok ilk geceden beri sapik tecavüz eti oliodu 1 gün yapmasak
- +1 yıl
Bu cinsellik duygusuna doyduğu zaman evliliğinize zarar verebilir. Oyüzden bir şekilde çözüm yoluna bakın ve bunu onunla ancak çözebilirsiniz tek başınıza yapamazsınız
Ben birşey anlamadım obje olarak görüyor da belki utangaçtır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazım yalnışların sayesinde bir şey anlayamadım. Üzgünüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadiysan yorum yapmana gerek yok 😂
Ona kadın olduğunu ve ilgiye ihtiyacın olduğunu hissettirmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. evet seni obje gibi görüyor. nezaman başladı bu peki. evlilikten öncede böylemiydi
00 Yorumla
+1 yılSende onu kapının önüne çöp poşeti olarak koyy bu kadar değersiz hissettiren birine eşim demen hataaa
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl tahammül edemiyorsun peki bu adama nasıl mutlu oluyorsun onunla
00 YorumlaYahu eşin seninle istemeyecek de kimle isteyecek oramı buramı ellıyor demişsin evlenmeseydin o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılHer dk olmaz öyle rhat wermio bana kac senedir ayni hasta adam
+1 yılGiyimin fiziğin nasıl peki belki millet etkilensin istemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYani benim herseyim tam herkes bakiyor ne giysem
- +1 yıl
Ölçülerin kaç
Seni obje olarak görmüyor. Seni bir şeylerden saklıyor. Acaba kim?
10 Yorumla
+1 yılBen senin yazdıklarından bişey anlamadım ya bu nasıl Yazmak :((
10 YorumlaSoruyor musun bir de KCSKFJSŞDISĞDIAPS AYRIL GİTSİN NE UĞRAŞIYON YA MAL MISINIZ
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılnasil onunla evlendin?
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle degildi
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir mavili sorusu, kim ne derse desin...😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamışsın farkındasın değil mi
16 Yorumla- +1 yıl
😅
Ergen kardeşim benim. İşine gelmiyor ise bu devletin mahkemeleri var boşansın feministlikle olmaz bu işler Evlilik orta yolu bulmaktır bir kadının eşi istemediği için bazı şeylerden vaz geçmesi boyunemesi değil evliliğini mutluluğunu ve çocuklarının geleceğini garanti altına almasıdır yine bir erkek eşinin hoşuna gitmedi hallerine sabretmesi erkeğin kadına boyunediği anlamına gelmez ama yok ben boyunemiycem istediğim gibi yaşayacağım istediğim gibi davranıcam bana kimse karışamaz diyen kimseler mümkünse evlenmesinler çünkü olanlar sonra çoluk çocuklarına oluyor - +1 yıl
Güzel kardeşim hiçbir zaman bir olayda tek tarafı dinleyerek hüküm verilmez verilse de veya görüş beyan edilirse de adaletsizlik yapılmış olur şimdi bunu burada yazan kişi bu şekilde gördüğünü iddia ediyor ama böyle bir olayda fikir sahibi olabilmek veya görüş beyan edebilmek için karşı tarafı da dinlemek gerekir belki bu kadın doğru söylüyor ama belkide yanlış söylüyor yalan söylüyor eşi ona çok değer veriyor ama bu kadın nankörlük yapıyor olabilir o yüzden öyle olduğu için değil tek tarafın görüşüne dikkate alarak görüş beyan etmek yanlış olur
- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolay derler ya bir evliliğe karar vermesi nasıl zorsa boşanmaya karar vermek ondan daha zor bir iştir hele bir de çocuk varsa çocukların hayatı boşanma ile beraber altüst oluyor o yüzden tabii ki evlilik yürümüyorsa ve başka bir çok sebep ilgisizlik aldatma gibi konularda işin içine giriyorsa erkek evine bakmıyor çalışmıyor sürekli eşini hor görüyorsa boşanmak da düşünülebilir ama en güzeli evlenmeden önce düzgün insanlarla yola çıkmak ve kendi aklımızla gönlümüzle değilde mutlaka Evleneceğimiz kişi ile alakalı ailelerimizin de kararını almak bu konuda çok önemli herkesin hakkında hayırlısı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Sizde onu köşe yastığı olarak görebilirsiniz.
00 YorumlaValla hiçbirşey anlamadım
00 Yorumla
+1 yılSende ona ayni muameleyi yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmiyo mu. Cirkin mi buluyo ya da cok guzelsin kimse gormesin mi istiyor
00 YorumlaTahammül etme, boşan..🙄
00 Yorumlaerkek arkadaşlarıda mı sana yazıyor
00 Yorumla
+1 yılSen ne anlattın şimdi yaa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Neden izin veriyorsun ki
00 YorumlaFacebook a koymasın zaten kimse girmiyor.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş durumları anlat yoksa bosan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadarlık evlisin ki
06 Yorumla
Soran+1 yıl7 sene hep ayni hep bacım dio bana ben güzelim sisko cirkin kara bir kiz olsaydim öyle olmazdi ama sarsinim güzelim herkes bana bakiyor ama benim sucum degil
Cevap sahibi+1 yılGüzelsin. Senin suçun değil. Biraz evde pijamalı gez. Güzel giyinme evde :)
Soran+1 yıl5 gün dus yapmasam bile ayni 😂😂😂 fark etmio ona
Cevap sahibi+1 yılAzgın adama denk gelmişsin. Benden fenası da varmış :)
Soran+1 yılÖyle vallah
Cevap sahibi+1 yılHer gün yapıyo mu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye böylesin diye sor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılVay anasını derdini seveyim, boşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılNe edemek istediğini anlayamadım..
20 Yorumla
+1 yılsende oyle davran umursama
00 Yorumla
+1 yılSeverek mi evlendımız?
00 Yorumla
+1 yılİstemek güzel ama ya bende her gün öyleyim
00 Yorumla
+1 yılnasil ya nasil resimlerr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Kıskanclık TIR belki
00 Yorumla
+1 yılBoşansana böyle hayat olmaz
00 Yorumla
+1 yılEşinin içinde sevgi yoksa bunu değiştirmen çok zor
00 YorumlaEşin seni aldatıyor.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar ayıp yavrucum.
00 YorumlaKendini ifade edemiyorsundur bence
00 YorumlaEvlenmeden önce nerdeydi aklın yavru
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılUcusum ne demek
00 Yorumla
+1 yılEsin magara adami
00 Yorumla
+1 yılNe diyon bacim
00 Yorumla
+1 yılMilletin derdine bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. devamke
00 Yorumla
+1 yılSen seçtin kocanı
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Eşinizle olan fotoğraflarınızı sosyal medyada paylaşmayı ve tüm dünyaya göstermeyi istediğinizi anlayabiliyorum. Sonuçta bir tane eşiniz var ve çok kıymetli.
Üstüne üstlük bu durumun size, eşinizin size verdiği değeri de anlamak konusunda iyi geleceğini duyabiliyorum.
Eşinizle bu konunun sizin için ne kadar ciddi olduğunu paylaşmanızı öneririm. Belki eşinizin sosyal medyadaki “bekar” görüntüsünün nedenlerini sormak ve anlamak da yardımcı olabilir.
Bazı durumlarda partnerlerden bir tanesi kendi özgürlüğünün evlilik haricinde sosyal medya kanalı ile de kısıtlandığını hissedebiliyor. Belki orta noktada buluşmak bu konuda yardımcı olabilir.
Ortak noktaların da ne olacağına yine birlikte tarafların birbiri için tolere edebileceği noktaları konuşarak kararlaştırılabilir.
Eşim beni obje olarak görüyor tanımlamanız çok dikkat çekici bir tanımlama olmuş. Bu durum haricinde de zorluklar yaşıyorsunuz gibi hissettim. Eğer eşinizin hayatında bu durum haricinde de dışarıda hissediyor ve uzaklık algılıyorsanız her zaman profesyonel destek alabilirsiniz.
İlişkilerin başında yaşanan zorluklarla ilgili destek almak sizi gelecekteki bir çok problemin oluşumundan koruyabilir.
Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Sevgilerimle,