Değişiyor aslında yöreye göre iklime göre yükseltiye göre bakıya göre. Kimi yerlerde standard bir yaş aralığından sonra evde kalmış denirken kimi yerde bir yaştan sonra evde kalmış deniyor kimi yerlerde ise çan eğrisi uygulanıyor ortalamanın üzerinde kalanlar evde kalıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben evde kaldım o kesin ama evlilir bunu kafaya takmış sana nasıl kız bulacağız kolay kolay beğenmiyorsan aklıma kadın gelmiyor kafam başka yerde onların kafa nerde onlar evli ama yine benim durum onlara dert olmuş sanki dünya bir tek evlilikten ibaretmiş gibi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yılın kaldı haberin olsun 🤣
32 Yorumla- +1 yıl
Az kaldi 😂
- +1 yıl
Uzatma sözleşmesi yap azraille 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmak mı? Oda ne? Ya nerde kalacaktın? Evlilik tercihtir ve herkes evlenmek zorunda değildir. 🤣😂😅😂👍😅
ciddi ciddi cevap yazdım sonra bir gülme geldi. Önceden kızlar 18 ila 20 li yaşlarda evlenip ilklerini eşleri ile yaşardı. Şimdi erkeklerde bir acayip üniversiteye gidiyor ana babadan kurtulup yemediği halt kalmıyor. Ekonomik durum kötü evlilik yapmaya korkar olduk, evlensek hatuna çocuklara nasıl bakacağız? Reis en az 3 çocuk diyor ama çoluk çocuk rezil olacak cahil cühela asker ulema herkes kandırıyor reisi şimdi buna güvenip evlen sonra 3 çocuk yap o işler yaş maalesef üzgünüm :(10 Yorumla
+1 yıl40 yaşından sonra belki
benim 4 senem var sınırda sayılmam bile :))11 Yorumla- +1 yıl
Teselli. com 😃
+1 yılKirpik olmasın o ajndnd
30 dan sonra evde kalınır, sen kaldın ajjdd17 Yorumla- +1 yıl
30 degilim daha😒
- +1 yıl
29-30 ne farkı var 1 yaşın 😂
- +1 yıl
28 daha olmadim beeee
- +1 yıl
Kaşların 30 gösteriyor haha kaç yerine kaş yazman ajxjd
- +1 yıl
Mikrop 😂
- +1 yıl
Kusura bakma ama sen evde kalmış kız kurususun ajznd
- +1 yıl
Saol bilmis olduk 😂
Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Evde kalmak tabiri bence artık evlenmeyi geciktirdi şeklinde evrildi. Evde kalmak diye bir tabir günümüzde çok saçma bence.
Evlenmek hayatın tek anlamı sayılmamalı. Kimilerinin deyimiyle "EVDE KALMAK", evlenipte kadın cinayetine kurban gitmekten iyidir.
Herşeyin hayırlısı.10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Evde kalmak diye bir şey yoktur. Kişi istemediği sürece evde kalmaz. Evliliğin yaşı yoktur. İnsan her yaşta evlenebilir...10 Yorumlaannem 30 yaşına gelmeden evlen babam 30 yaşına gelmeden evlen teyzem komşular :D galiba 30 yaş sınır bizim topraklarda
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalma sözüne ve düşüncesine karşıyım. Hayatımı zindan etmek yerine yalnız yaşayan aklı başında bireyim diyenlere saygılar.
12 Yorumla- +1 yıl
Iyiki disarda kalmiyoruz hocam😂
- +1 yıl
Aynen. Evlilik; muhteşem bir mutluluk ortaya konacağına inanılıyor ise olmalı. Aksi takdirde birden fazla insanın hayatı mahvoluyor.
Sokakta kalsanız bile mutsuz evlilik yapmayın 😂
29 yaşındayım. Bekarım. Mutluyum. Aklı başında bir insan denk gelmiyor. Kafa dengi biri de denk gelmiyor. Ayrıca bu şeylerin nasip olduğunu düşünüyorum. Çok da şeyapmayalım.
412 Yorumla- +1 yıl
İnsan belli bir yaştan sonra da seçici oluyor onu nabacuk🤣🤣👏
- +1 yıl
Bahsettiğim o değil her insan evlilik vaktinde seçici davranıyor zaten tip, maddiyat, kültür, kişilik vs ama örnek 26 27 den sonra herşey düzgün olsa bile insan yok saçları dökülmeye başlıyor, yok burun yapısı şöyle, yok yürüyüşü böyle de demeye başlıyor
- +1 yıl
🤣🤣 Bende söylemedim daha hep de söylerim kimseyi dış görünüşü ile yargılamamak lazım önce kalp güzelliği
- +1 yıl
Mesela özel olmaz ise çok basit bir soru soracağım en son ciddi düşündüğünüz ilişkinin bitme sebebi ne mesela 😊
- +1 yıl
Kusura bakma ama oda tam gevşekçe bir davranış
- +1 yıl
Kötü konuşmuyorum özellikle kusura bakma yazmamın sebebi ve davranış stili olarak yazma sebebim de sende farklı izler bırakmış olabileceğini düşündüğüm için
+1 yılEvde kalmak diye bir tabir sadece gelenekçilerin mottosudur kadın ya da erkek mal değildir depoda kalmaz evlenmenin belli yaşı yok karşınıza doğru kişi çıkmadıktan sonra yapılan her evlilik acı tecrübedir küstürür
20 Yorumla
+1 yılPriznavat elemirem o anlayışı ;
Üreyi istiyen istesiyi vaxt evlener ya da evlenmez
Heçkesin işine qalmayıb 😅14 Yorumla- +1 yıl
Alaa vorzakon geldi 😂
- +1 yıl
Alqasim oğlanları 😂
- +1 yıl
Ahaha aynii hamsi evde oturmaqdandi😂😂😂
- +1 yıl
Azeri qonuşması sevirem yapacak bişey yoqdu🤣🤣
Kimse sana öyle diyemez güzel insan sağlık bakanını dinleyip evinden çıkmayan güzel kadınlarımızı tebrik etmek dururken o lafı kim dile getirebilir.. herşey sağlık için tabi ki biliyoruz ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederimm 🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam sınırdasın he ona göre. Kadınlar içinde, erkekler içinde 36 :)
15 Yorumla- +1 yıl
30dan sonra evlenmeyi dusunmuyorum 😃
- +1 yıl
26 yaşındaki arkadaşım da öyle diyordu, 1 sene içinde evlendi.. ;) Adaya bağlı desen daha doğru olur.
- +1 yıl
Totem gibi birsey o zaman bu😂😂
- +1 yıl
Yok merak etme, bulacaksın birini ya..
- +1 yıl
Insallah 😂
+1 yılHazır evde kalmışsın, benim 47 yaşında bir arkadaşım var. Tanıştıram mı sizi? :P
15 Yorumla- +1 yıl
Cok kucuk 50 olsun 😃😃
- +1 yıl
Az çnce sordum 49 yaşındaymış 3-5 aya 50 olur
- +1 yıl
Yoook olmaz cok kucuk 😃
- +1 yıl
- +1 yıl
Calisiyorum kalaamam
+1 yılYaş aralığını bilemem ama ne zaman ki evlenmeye hazırım dediğin halde birini bulamıyorsan o zaman evde kalmışsındır demektir 🤣🤣
32 Yorumla- +1 yıl
Çok güzeldi ya..🙂.
- +1 yıl
@Redscorpion25 tenk yu cınım jsjsjsjsj
+1 yılBende 27 eşimle anlaşamıyorum evde kalmış olurum yaşım büyük bir de dul damgası yerim diye o yüzden düzelmesi için dua ediyorum ve bekliyorum
30 Yorumla
+1 yıl33 yaşında bir bayan calisma arkadaşım var,,,
Bana diyorki,,,
Yaaaaa cidden ya salak ya sapık ya da canım denk geldi bu benim suçum mu !
Bence. mutlu huzurlu ve ev kal ,,, :)14 Yorumla- +1 yıl
Hacı abi ne diyon yaa
- +1 yıl
Abla diyorum ki merak etme senden çok var , oy kullansanız hükümeti değiştirirsiniz
- +1 yıl
Ha o mesele tamaaammm
- +1 yıl
Parti kur !
Hayatla savaşırken dinlenecek liman aradağın halde o limanı bulamamışsan evde kaldın demektir. Dinlenme ihtiyacın yoksa ideallerin için tek olmaya devam.
10 YorumlaEvde kalma sendromu falan mı yaşıyor millet, y hayatınızı yaşasanıza biraz takmışsınız kafayı evliliğe 😄
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evde kalmış sözü bana saçma geliyor, ama bunu duyunca gelsin birazda bizde kalsın diyesim geliyor 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Sen espiri yapma yasak 😂😂
- +1 yıl
Rezalet 😂
- +1 yıl
Ricaaaa 😂😂
+1 yılTam evlenme yaşındasın arkadaşım.. Umarım hayırlı bir kısmetin çıkar ve kendi mutlu yuvanı kurarsın..
30 Yorumla
+1 yılEvde kalmak diye bir şey yoktur. Herkes nasıl yaşamak isterse öyle yaşar. Belki ben hayatımda kimse olmadan yaşamak istiyorum? Ha olsun istiyorsam zaten davul dengini bulur bulamazsa da yine evde kalmak tabiri çirkin. Olmazsa olmasin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. bu evde kalma meselesi cidden sinir bozucu. erkek halimle kızıyorum. kızlarda ciddi baskı oluşturuyor bu durum. kimisi çok erken yaslarda baslıyor. sonra da mutsuz evlilikler, boşanmalar, ilerde psikolojisi bozuk çocuklar...
10 YorumlaKaç mı kaş mı anladım😃
110 Yorumla- +1 yıl
Kac ya kac klavye azizligi 😂🤦
- +1 yıl
Sen kaldin zaten 😃
- +1 yıl
Sen her iki konuda evde kalmisin 😂
- +1 yıl
Cimri seni 😂
- +1 yıl
Otur evde harcama napalim
Evlenmenin yaşı olduğunu düşünmüyorum önemli olan doğru insanı bulabilmek 😅
20 Yorumla30 altı evlenmek zaten günümüz şartlarında iyi bir seçim değil. Hayatta bir hedefin yoksa amaçladığın 30 dan önce evlen varsa 35'e kadar yolu var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa saçmalama. ne evde kalması. kendini böyle kötü enerjiyle anma
20 Yorumla
+1 yılBir yerde herkes kendi zamanını yaşıyordur aslında hiç bir şeye geç kalmadınız sadece kendi zamanınızı yaşıyorsunuz yazıyordu. Aslında doğru gibi ama insan 25i mi geçip hayatında evliliğe gidecek biri olmayınca bir düşünüyor sanırım 30 ideal galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye evde kalasın xayen artı evlenende yok evlenselerde 30 buluyor 3 sene hayatını yaşa evlenince ararsın bu günlerini kpvana yalvarırsın bir parka götür bir gezelim diye nide cocuk bebek bakma ev işi bılaşık camaşır
00 Yorumla
+1 yıl27 ye kadar evlenirim diye düşünüyorum. Olmazsa 35 de o da çok oldu ama😄
10 Yorumla
+1 yılKadında 30
Erkekte 35
Sonrası boka batıyor...10 Yorumla
+1 yılbence böyle bir saçmalık yok. bu tabiri hoş bulmuyorum nedense
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 Evde kalan sadece kız değil erkekler de kalabilir hem de daha fena kalırlar
10 Yorumla
+1 yılEvde kalmak iyidir en azından başımızı sokacak bir yerimiz var 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben de 30 yaşıma gireceğim ve evde kaldığımı söyleyenlerin sayısı bir hayli fazla.
10 Yorumla29 yaşıma gireceğim ve hala evde kalmış statüsündeyim :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 31 yaşındayım bekarım hayatımda hiç sevgilim kız arkadaşım da olmadı evde kalmış erkek kurusuyum
21 Yorumla
+1 yılToplum dayatmaları yüzünden insanlar 25 yaşına kadar evlenmezse "evde kalmış" oluyor. Yaşı umursamayın, eğer bir gün evleneceksen önemli olan doğru insan ile hayatı paylaşma kararı almaktır. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKime göre evde kalmıs oluyosun ki saçma bir kavram bu, insanlara isim verilmiş sırf onun kültüründe var die benim de hayatımda o kavram olucak die bir şey yokn
00 Yorumla
+1 yılHm kişinin bağnazlık seviyesine göre değişir 20 sinde bile evde kaldim diye dovunenler var misal ben yasitlarim coluga cocuga karisti ben hala karsidan karsiya kosarak geciyom bele rezil bir yaşam
00 Yorumla
+1 yılBence hayat tam olarak soyle olmali 18yasina kadar kopek gibi çalışıp her konuda birikim yapmak 20 yas civarinda evlenip bir kac yil sevdiceginle vakit geçirip daha fazla yaşlanmadan iki çocuk büyüteceksin... Tam olarak boyle bir sey benim acimdan imkansiz oldugindan evlenmeyi bile düşünmüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Hep evdeyiz merak etmeyin 😎
#EvdeKalmasal_anlatan_peri
#EvdeKalbjkandahmet
#EvdeKalKS
#EvdeKalTurkiye
#EvdeKal...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın için 30 yaşında evde kalmak ideal bir rakam...
10 Yorumla
+1 yılEvde kalmada yaş yok. Sadece annelik yaşı var biyolojik yaşına göre
10 YorumlaEvlebdiğimde 28 yaşındaydım, boşanırken 33 :) Mümkünse evde kalsın kızlar kafalar daha rahat...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen zaten evde kaldım bu sene 28den gün aldım kimse beni almaz niye görücü de gelmez niye yemek yapmayı bilmiyorum annem de vermez tek ölürüm galiba
00 Yorumla
+1 yılBence belli bir yasi yoktur ama cevrendeki hemcinslerin evlendikce bir evde mi kaldim acaba lan kompleksine giriyor insan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmış diye bir tabir yok, kimsenin bir yerde kaldığı yok, hayat akıp gidiyor, herkez istediği kişi ile birlikte olacak diyede bir durum yok..
00 Yorumla
+1 yılEvde kalmış diye bir şey yok 70 yaşında evlenen insanlar var. Doğru kişiyi bulduğun zaman evlenirsin yaşın falan önemi yok, önemli olan mutlu olmak.
00 Yorumla
+1 yılKaç senedir bu sitedesin hala birini bulamadıysan tühhh
02 Yorumla- +1 yıl
1yilim yeni oldu yeniyim yeni 😃
- +1 yıl
Ne 1’i en az 3 yılın var bırak palavrayı
+1 yılBen otuz itibariyle kendi adıma öyle düşünmeye başlayabilirim... 😱🙈😅
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede otuz olsun hala umudum var 😃😃
- +1 yıl
😂😂 anlaştık...
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlenince noluyor ki
nerde işe yaramaz herif var onları seçiyorsunuz çocuk doğurmak için
sonra çocuk olunca da boşanamıyorsunuz
hem kendinize eziyet ettiriyorsunuz hem de topluma faydası olmayan çocuklar yetiştiriyorsunuz00 Yorumla
+1 yılBence evlenmek tercihtir evde kalmak sözü de saçmadır
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin yaşı olmaz, bunu takma Önemli olan doğru bir evlilik yapabilmek
00 YorumlaEvde kalmak diye birşey yok 😂 30-35 e kadar gerek var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yıl25-28 den sonrası sıkıntı.. Tabi kişiye göre, kariyere ve yaşam tarzına göre degişir
00 Yorumla
+1 yılÇokta şaapmamak lazım kötü bir evlilik süreci yaşamadığına şükretmeli :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalan sadece kadınlar değildir
ancak evde kalan kadınlarda çok detaycıdır hani00 Yorumla
+1 yılHahah valla haklisin neden boyle sendromlara giriyorsak bende giriyoeum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil bence bir kızın en güzel yaşı 25 ile 32 arası. Verimli zamanlar 🥱
00 Yorumla - Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat