Tabir kötü kullanmak istemiyorum ama. İnstada görüyorum 2000ler falan evde kaldık diye video çekiyorlar. Asıl ben mi evde kaldım😃😃😃
Nasıl bulunur bu saatten sonra. Kocadan ziyade sevgili olarak soruyorum. İyi biri uyumlu biri
Tabir kötü kullanmak istemiyorum ama. İnstada görüyorum 2000ler falan evde kaldık diye video çekiyorlar. Asıl ben mi evde kaldım😃😃😃
Nasıl bulunur bu saatten sonra. Kocadan ziyade sevgili olarak soruyorum. İyi biri uyumlu biri
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Cevap
8Cevap
Sevgili bulunur o kolay sosyal medyadır ortak tanıdıktır uzaktan akrabadır vs vs yalnız kalmak istemeyen bu devirde yalnız kalmaz
Sosyal medya istemiyorum artk. Tanıdık falan olabilir belki
Evet nettekilerdem daha hayır görmedim.
Dediğim gibi tanıdık olursa iyi
Teşekkür ederim
Hayır evde kalma diye bir şey yok.. kimse evlenmek zorunda değildir
Evdede kalamıyoruz ki bilmiyorum nasıl bir döngüdür arkadaş 🤷♂️
Belli yaştan sonra daha seçici olunduğu için gecikme olabilir ama her yaşta bulunabilir
Öyle tabii de
Mesela ben eğlenebileceğim biri olarak tanımlıyorum.
Ya zaten eğlenceksin de hayatı da paylaşcaksın
ee tamam eğlenebildiğin insanla zaten doğal olursun, yapmacık olmaz ve uyumlu birini bulmuşsun demekttir. Farklı kriterlerde olabilir ama öncelik olarak bunu dedim.
Evet işte bulabilirsem
Hadi bakalım😀
35 yaşındayım ben de evde kaldım
Evet
Hala bakire misin
Niye sordun
Bu yaşta bakire misin merak ettim
Evet
Aynı yaşiz sevgiliye ihtiyaçim var bende ariyom yok
İş ortamindan bak
Nerde yaşıyorsun
Bakire kızla yapamam açık kapı lazım takilmalik ariyomda yok