Sevmek, gelmesini beklemek midir, onun için mücadele etmek midir? Sevmek nedir? Sevmek sevdiğin için çabalamak onun yanında olmak ona destek olmaktır. Emek harcamaktır, mücadele etmektir. Yoksa herkes herkesi seviyor lafta...
Sevmek, gelmesini beklemek midir, onun için mücadele etmek midir?
İki durum da aynı kapıya çıkıyor. Onun için mücadele ederken bir yandan da bekliyorsun aslında. Bazen bu boşuna bir bekleyiş de olabilir. Ben ne kadar mücadele ettiğimi anlatamam, o kadar çok istedim ki... Ben istedikçe o uzaklaştı en sonunda onda şansım olmadığını anlayınca geri çekildim. Sevmek, o sevmiyorsa eğer vazgeçmektir bence. Ondan onun için vazgeçiyorsun. Zaten sana yetişmek isteyen yetişir, yol belli. Kimse için çabalamayın, zararlı siz çıkarsınız. İnsanlar genelde sahip olamadıklarını isterler. Sizin sevginize zaten sahip oldukları için sizi cepte görürler ve çabaladığınızla kalırsınız..
Sevmek gözle görülür hale gelmek zorundadır. Bunu hissettirmek kadar gösterebilmekte gerekir. Hal ve hareketleriniz, davranışlarınız ve fedakarlıklarınız ile sevginizi sunmanız şarttır yoksa bir balon misali söner gider. Sevgi ilgi ve alakaya muhtaçtır
Elbette armut piş, ağzıma düş olmaz. Gerçi kadınlar yolda yürürken bile hayatlarında illa ki 4-5 erkekten teklif almışlardır da işte hoşlarına da giden olsa mecburi red veriyorlar. Ancak bazıları var elinden geleni yapar, olmaz. İşte orada rolantide bırakmak lazım gönül işlerini demek ki onun için uğraşarak olmayacak bu. Tabi bir aşk söz konusu ise insan elbette destek olmalı, emek vermeli. Baksana o bir şey yapmıyor, ben ne yapacağım ya demek olmayacak işler için söylenir en başta tabi. Ancak başlamış bir ilişki söz konusu ise destek, emek, mücadele gerek. Pes etmek olmamalı.
Oturduğunuz yerden bekleyerek, hiç bir zaman bir şey elde edemezsiniz. Sevmek ucuz bir duygu değil, hayatınıza aldığınız insanı sevmek ve güvenmek zor elbette. Fakat şu an, seni seviyorum cümlesini ilişkinin ilk günlerinde dahil kullanıyoruz. Saçma değil mi? 1-2 günlük ilişkide nasıl sevebildin?
Herşeyle mücadele ediyoruz Anasısatayım Survivorda bile bu kadar parkur yok Hiç kimse için mücadele etmiyorum Kendim için yaşıyorum Çok sevdim hep yalan oldu bir insan seni seviyosa sende onu sev Baktın ki sevmiyo hiçde sevgini ona harcama Değmiyor ! İnsan hep sevmek değil ! Yeri geldiğinde sevilmek de istiyor ! Aşk Dengesizlik İşi Ama Sevgi Öyle Değil ! Aşkın süresi geçince Sevgi geliyor ! Bekliyorsun abi ne olursa olsun ! Sevilmeyi bekliyorsun ! Gelmeyincede skrim aşkını diyorsun Kafa atıyor yani Uzun oldu kusura bakma 😎
Düşün ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz ama bekliyorsunuz karşıdan bir adım gelsin. Mücadele ediyorsun, seni yarıyolda bırakıyor. Sevmek için bence önce birbirini gerçekten anlamak gerek. Seni her halinle seviyorum demek seni seviyorum demekle aynı şeydir. Görmezsin ama inanırsın. İşte inanmadan önce bir bakacaksın ayrı ayrı bile birbirinizle aşk için mücadele ediyor musunuz... Her şey kolay da zorluklarda sindiremeyip gidersen o aşka yazık olur...
ikiisde bence yeri geldiginde beklmek yeri geldigimde mücadele ermektir zaten bekleyerek sabir ediyorsun ve iste ozaman aklima hz. allinin sözü geliyor - sabir, boyun egmek degil mücadele etmektir - böylece ikisini bir anda yapmis oluyorsun zaten
Sevmek, doğru zaman da, doğru olanı yapmaktır sevgili için. Kimi mecnun olup kurda kuşa aşkını aşikâr etmek, kimş zaman, Leyla gibi sırların üzerine sır ekleyerek, gizlemek. İkisi de çabadır aslın da, kimi aşikar, kimi gizli.
Ben sadece beklemeye inanan biri değilim... neyi emek vermeden elde ediyoruz ki bu hayatta... seviyorsan emek vereceksin çaba sarf edeceksin... yoksa sevgi sözde kalıyor... tabi ki sonrası yine takdiri ilahi sonra yine bekle...
Kimsenin gelmesini beklemeyin değmez. Umut verip terk edenler de olur. Sevmek sevdigin icin mucadele etmek midir diye sorarsanız buna evet diyebilirim. Ama tam olarak sevmek kelimesini karşılayabilecegini dusunmuyorum
Sevmeyen sabretmez, sabretmeyen beklemez. Ben sana sorayım benden ayrılan biri oldu bu hayatta. Eğer ki ben sevmeseydim bir senedir sadece fotoğrafa bakarak inşallah bir gün gelirsin hiçbir şey için geç olmadan dıyerek bekler miydim?
Ahahhaha 😂😂😂 put da bekliyor 😂 Mücadelede etmek gerekir; boşa kürek çekmediğinden emin olarak 😊 aksı halde -tavşan dağı sevmiş onun haberi yok olayı olmasın 😂😂😂
”Senin için bir şeyler yapmıyorsa gitmeni bekliyordur, unutma.” Sabretmek, mücadele etmek ve bazen vazgeçmek.. Bence hepsini kaplayan genel konu başlığının adı sevmek :)
İkisi de olabilir sevdiğin için elinden geleni yapmak gerekir ama bazen beklemekten başka çare olmayabiliyor. Elinden geleni yaptıktan sonra işi zamana bırakıp beklemek en doğrusu