Kayinvalidem ve kiziyla otururken bir çok kez nisanlimin eski sevgilisinden bahsettiler. Eve geldiğinden nerde yattığına ne yediklerine kadar. Kardeşi onun tatlı biri olduğunu saygılı biri olduğundan falan bahsediyordu. Bazen de kötülüyordu. Nisanlim yorum yapmıyordu sadece dinliyordu. Böyle böyle bir kaç kez anlattılar sinir olsamda sesimi çıkarmadım. Kizdigimi anladığında bazen kv gülüyor veya ben nişanlımı kiskandigimda ogluna bakıp gülüp goster kizlara kendini diye dalga geçiyordu. Sözde kötü niyetli davranmıyor olsada çok abest. Nisanlimin askerlik muhabbeti olduğunda ben de öylesine dedim ki "mesleği askerlik olarak istemiyorum. Sırf bir ilişkimden bu yüzden ayrıldım " dedim. Kv ise böyle geçmişimden bahsetmem doğru degilmis konusamazmisim. Sizin oğlunuzun eski sevgilisini anlatırken sorun olmuyor ama diyorum, annesi de o erkek ama sen gelinsin kadınsın diyor. Ben bu kadar zamanda sadece o askerlik muhabbetinde ne kadar ciddi olduğumu göstermek için örnek verdim, kv nin yaptigina bak. Ben de dedim ki senin yaptığın saygısızlık dupeduz. (Ben biraz dobraciyim. sinirlendim mi kendimi görmüyorum) öyle bir ayrımcılık olmaz. Sizin bana bahsetmeniz bile yanlış. Annemi yarın arayacağım hoparlörden ve sorucam; Anne sen nişanlımı karşına alip benim eski sevgiliden bahseder mısın? Diye sorucam. Yaptığı saygısızlık ve terbiyesizlik. Nişanlımla da kavga ettim laf sokmuşum saygısızlık yapmışım diye. Napiyim ben smdi sinirden öleceğim böyle bisey var mı erkeğin eski sevgilisi konuşulur kız konuşamaz diye?
Güncellemeler
+1 yıl
Tartışma 1 saat önce falan oldu. Ben kayinvalidemdeyim. Ben odadayım nişanlım mutfakta. Tartışmalar hep ailesi yüzünden çıkıyor cidden çok yoruldum artık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Bu çeşit tartışmalar nişanlılık sürecinde oluyorsa aslında çok olumlu, çünkü size erkenden evlilik hakkında fikirler veriyor.
Siz bu adamla evlendiğiniz zaman aynen bu problemleri yaşayacaksınız, bunların çözümü de asla kolay olmayacak.
Evlilik öncesi dönem her çeşit uyumu görmek açısından son derece önemlidir. Sadece iki insan arasındaki uyum değil, aynı zamanda ailesiyle sizin aranızdaki uyumu da görmek açısından test süreci gibi düşünün ve kararlarınızı yeniden gözden geçirin.
Şunu da unutmamak gerekir; annesinin elinden oğlunu alamazsın ve bu adamı asla değiştiremezsin.
Ya böyle kabul edeceksin ya da bu işten vazgeçeceksin.
Sevgiler,
AY
Ben yorum yazsam aynen bunları yazardım ağzınıza sağlık. Gelin gelin kaç kurtar kendini 😄
❤❤💗💗💗💜💜💜💜💚💚💚💚💚💚❤💗💗💓💓💓💓💓💓💓💓💕💕💕💕💕💖💖💖💞💞💞💞💘💘💘💘💌💌💌💌💌
Haziranda cikacak kitabinizi sabirsizlikla bekliyorum Adil bey. sevgiler 💖