Selülit değil yalnız bu çatlak oluşmuş deri yapısı kişiden kişiye göre farklılık gösterir. Hafif bir kas gelişmesinde ya da kilo alımında bile yırtılabilir. Çok sık kilo alıo veriyosanda olabilir. Çatlaklar için manuka yağıyla düzenli masaj yapmanı tavsiye ederim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunlar çatlak yavrum aşırı kilo verme ve aşırı kilo alma da vücuttaki deformasyonlar, bir an da kilo vermişsindir o yüzden bende de var, sevgilim gördü ve farketmedi bile ben söylediğim de sorun etmedi. Erkekler detayları görmezler hatta anlamazlar bile
Benim için sorun yok yeterki benimle evlensin beni sevsin benle kimse evlenmiyor sırf epilepsi hastası olduğum için yaşım 24 20 senedir epilepsi hastasıyim
Ani kilo alıp vermeler vücutta çatlaklara neden olur. Sağlıklı beslenmeme ve fazla yağ tuketimide kan dolaşını etkileyeceğinden selülite neden olur. Spor selülitlerden kurtulmanızı sağlar. Çatlaklar için yapacak pek bisey yok ama daha fazla ilerlememesi ve yeni oluşumları engellemek adına vücudunuzu düzenli olaram nemlendirin. Bu tarz görüntüler daha çok biz kadınları etkiler erkekler pek aldırış etmez yaşadıkları keyif daha ön plandadır
Bunlar selülit mi oluyormuş? Benim vücudumda da var bunlardan ama ben çatlak olduklarını düşünmüştüm. Ayrıca sırf şu vücudundaki kusurlarından ötürü sevilmeyeceksen boşver sevilme. Bu tarz şeyleri sorun haline getiren bir erkeğe eşim deme zaten.
Kilo almışsındır verince aldığın kiloyu , ortaya böyle yırtılmalar çıkabiliyor. Genelde yeni doğum yapmış kadınlarında göbeğin de olur. Bebiş gidince karın boş kalıyor göbeğin altı yanları vs yırtılıyor. Zamanla geçer 🤞
Çok zayıf gibi durmuyorsun ama kilolu olmaktan olmuyo bu çatlaklar sadece. Kilo alıp veriyorsan sürekli ya da zamanında kiloluydun sonradan verdin belki onlardan da olur
Sanırım biraz kilolu olup zayıflamışsınız ve çatlaklar oluşmuş. Bende de var ama ne etkili olur bilgim yok. Araştır istersen vücut çatlaklığı nasıl tedavi edilir diye
böyle seylere genelde kadınlar takılıyor. bunlara catlak deniyo sanırım ve öyle pekte kötü görünmüyor bence. ve bacakların güzelmiş ayrıca. ha selülit için bişeyler yapsan iyi olur ama.
Her insanda olabilen bir şey, geçmesini istiyorsan estetisyene başvurman gerekicek. Karakterli bir insanla birlikteysen dış görünüşün için seni yargılamıcaktır. Fazla kafana takma.
@Holalol başka bir fotoğraf paylaşsan daha net olabilir kilolu değilsin ama sanki bazı bölgelerinde yağ birikmesi sonucu böyle bir şey olabileceği düşüncesindeyim ama görmeden kesin bir şey söyleyemem.
Dermorollerlar var iğneli bir alet iğneleri çok küçük 1mm falan onların kullanım kılavuzuna göre bir serumla kullandın mı iyi geliyor azalıyorlar. Ben dikiş izlerim ve yanık izine kullanıyorum deneyebilirsin tavsiye ederim. Pahalıda değiller. 😊
kilo alıp vermekten çatlak oluşmuş genelde kollarda bacak ve kalçada olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
onlar çatlak selilüt te değil. selülit olsa gene iyi. kesin çözümü yok onların. ama acil krem serum alıp kullanmaya başla biraz faydası olur. lierac tavsiye ederim
ah bu catlaklar yuzunden hayatim boyunca utandim. Denize girerken, evlendigimde hep saklamaya calistim.. ozguvenim sifira indi... bu catlaklarin tedavisi olsa artik