Gerçekten çok zor durumdayım ne etek ne şort giyebiliyorum pantolondan bile gözükmemesi için sürekli çekiştiriyorum bundan kurtulmak mümkün değil mi ya lazere başlıyorum yaza geçer mi lazerle kafayı yiycem çünkü
Kuzum sanırım jilet le almışsın peeling yapmanı öneririm ve bir daha jilet kullanmamani şimdi şöyle bir ufak bilgilendirme yapayım sana; -Jiletle aldigin için kıl köklerin kalinlasiyor (Bu her kıl kökünde olmaz ) kalınlaşan kıl kökleri geri altında bu şekilde kabarık görünüme sebep oluyor -PEELINGIN ETKISI NE OLUR? - Peeling kıl köklerini yumuşatır pürüssüzleştirir Not: Muhtemelen bacağında parca parca morluklar da oluşuyor dur peeling kan dolaşımını da hızlandırır hem morluklar da ortadan kaldırır PEELING ÖNERIM; •Kuzum ben bu tarifi cildiyeci şems te görmüştüm -Bir çay bardağı karbonat -Bir çay bardağı pişmiş ve de soğumuş sade türk kahvesi karıştıralım güzelce uygulayalım duşta kıl köklerini yumuşatıcak püturleri düzliyicek ve de bu karışımının en güzel yeri tüylerin daha geç çıkmasını daha ince çıkmasını sagliyicakın fakat düzenli kullan kuzum öyle etkisini görürürsün tek kullanımlık değil kapaklı bir kavanoz da yap buz dalanında beklet duştan duşa kullan ❤
eğer çevreden rahatsızlık duyuyorsan kendin kuruntu yapıyorsun. erkek olarak söyleyim garip bir şey yok bacaklarında ancak o kadınlar arası gizli rekabetten çekiniyorsan buna diyecek şeyim yok genel olarak duruşunu sevmiyorsan da eminim bunun için çözüm yöntemleri vardır ancak ben bilmiyorum anlayacağın üzere.
sonuç olarak bacağın benek benek diye senden kimse uzak durmak garip bakmaz herkesin bacağı bir değil üzülme kendini kabul et her halinle. emin ol herkes bir değil ve hiç kimse değersiz değil
Çok teşekkür ederim gerçekten içim açıldı şu an ben bacağımı gören karşı cins benden soğar diye düşünüyorum hep ve hep :(( ama ben soğmazdım her yeri yara bere olsa bile soğmazdım ama başkası soğar gibi gelio
bu dediklerin 17 18 yaşında sorun olur daha sonra problem olmaz. bir de haksız değilsin insan kendisine biraz daha acımasız davranıyor ve olması gerekenden fazla kuruntu yapabiliyor.
sana bir şey demedim hangi yaşta olursan ol bir kere kendine karşı rahatsız olduğun konuda gerçeği göremiyorsun ve çok acımasız davranıyorsun. başkalarına karşı ise kendini geliştirmeyen bireyler yapıyor bunu, ben de bunu kastettim aslında sana bir şey demedim modun düşmesin :))))
Ya jiletle alıyormuşsun jilet bizim yüzümüzü bile mahvediyor kesinlikle jiletle alma sonra kil falan kullan çok güzel yapıyor bir de böyle de aşırı itici durmuyor
Ya o kadar psikolojim bozuldu ki bazen yaşamak istemiyorum bu yüzden zaten zayıf hassas bir insanım intihar girişiminde bulunmuş bi insanım dayanamayıp gelemiyorum hiç bi zorluğa çok güçsüzüm :")
Hadi ya çok üzüldüm. Normalde ilişkide bile o kadar önemli bir konu değil. Muhtemelen senin hiç ilişki tecrüben olmadığı için bu kadar etmişsin. Yoksa fiziğin iyi olduktan sonra kimse bacaklarındaki bu noktaları dert etmez. Dert edecek varsa da zaten sen salla gitsin
Mesela kahve telvesi ve zeytin/hindistan cevizi yagisini karistirip peeling yapiliyor yüzüne veya bacagina bu durumda sürüyorsun ve masaj yapar gibi bi kac dakika ovalaman gerekiyor hem ölü deriler gidiyor hemde cilek bacaklar düzeliyor
En İyi Cevaplar