Ama annesi halen istemiyor, ah be kaygana yaktın bizi. :(
4 senelik ilişkim sevgilimin annesi yüzünden bitti. Ne yapmalıyım?
Ama annesi halen istemiyor, ah be kaygana yaktın bizi. :(
Derdini s... eyim kardeş benim hayatımda sevgilim olmamış kız görmemişim kız sesi duymamışım demekki kaderinde yokmuş annenin ne suçu var hem oglum annen baban olmasa bir hiçsin Hem ne bu yaşınız daha kücük ben bile artık aşktan umidimi kestim hem o 18 sen 20 yaşindasın çüş kendi yaşıtından bul
eyvallah motive ettin beni😃
Cevap
3Cevap
:) Annesi haklı. Neden mi? Yaşınızın küçük olduğu doğru. Sakın üstüne gidip de kızı daha da arada bırakma. Zaman tanı. Bu arada da sevgili olmadan kızla görüş ama asla buluşma vb. konulara girme. Sakinliğini efendiliğini ailesi görsün, onlar deniyor şimdi. Asi bir genç misin, yoksa saygılı ve söz dinleyen mi? Hele kız bir 19'u doldursun, sen de okulunu ihmal etme. İşini eline al ve askerliği tamamla. Sonra fikir yapınız da iyice oturduğunda hala birbirinizi istiyorsanız, kim neden karşı çıksın?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Barıştık şu an.
Aynı durumu bende yaşadım 18 yasımda ailem istemedi univ sınavı var vs. gercek sevginin karsısında hiçbirsey duramaz. Kopmadık kopamadık 6 yıldır birlikteyiz. Tavsiyem gercekten seviyorsan sabırlı ol ona deger verdiğini hissettir ama üstüne gitme o zaten üzgündür.
yaşın daha çok genç takılma bunlara nasıl takılmayayım şokun etkısındeyım ve beynim anlam veremiyor diyor olabilirsin ama ilerde bu yaptığını saçma neden bu tip insanla olmuşum ki diyeceksin şu an için değil şuanki düşüncen farklı bir sonraki düşüncen iyiki olacak buna emin olabilirsin
Bizide annesi ayırmıştı 😂 bk gibi bir çukura düşüyor insan. Geçmiş olsun.
Ya annesiyle tanışmadım bile belki tanısa sevecekti ama kader kısmey
Bu ilişkileri neden koşa koşa aileye söyleme ihtiyacında hissediyorlar anlamıyorum ki 4 sene saklamışsın 10 yıl daha saklanır yani, çocukça bir heves için 4 yıl çöpe gitmiş, hayırlısı kardeşim neyse merak etme seviyorsa annesinden gizli sana döner.
Hep Boyle yapar Turk milleti Sonra Yas ilerledi mi evlen evlen diye tuttururlar
Annesinin kanina girseydin annelee gununde hediye filan
Annesi daha sonra da sorun çıkarabilir barışmışsınız ama büyük ihtimal olabilir. Kıza baskı yapma sabırlı ol o da seni seviyordur emin ol ikiniz de birbirinizi bırakmazsanız ve zorlarsanız annesi de en sonunda kabullenmek zorunda kalacaktır
Benimle de tanımadan etmeden babası ayırdı. Ben tamamen soğudum o hala beni seviyor. Kısmet kardeşim
Geri döner bence
Döndü de ben istemedim. 6 aydır babasının sözünden çıkmayacağım diye beni çok üzdü.
Gerçekten çok seviyorsan onınla evlenmek istiyorsan bir git kapısına annesiyle görüş istersen
Kız arkadaşın beyinsizmis seven anne baba filan dinlemez
Annesini pişman et. Yani onu seni isteyecek hale getir.
Barışmanıza sevindim. Gizli tutun! Her kes annesinden babasından gizli tutuyor.
o cok pisman olacak sen sabret
Biten bir aşk acısı işte
Bu kadar kolay olmamalıydı
Sanki annesi evlenecek uf onlara ne ya
Annesinin sözünden çıkmıyor
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Selamlar,
Sevgiler
AY
Değerli Hocam dediğiniz gibi yaptım üstüne düşmedim. Şu an konuşmaya devam ediyoruz. Beni çok sevdiğini asla vazgeçmeyeceğini filan da söyledi. Ama beni annesi halen istemiyor. Ayrılık mesajı atmadan önce seni tanıştırayım çocukla demiş hiç bir şekilde kabul etmemiş.
Yorumunuz, yardımınız için de ayrıca çok teşekkür ederim. Sizin gibi insanları burda görmek mutlu ediyor bizleri.