Annemle ilişkimizi nasıl bitirebilirim?

Gerçekten sözlerime nereden başlayacağımı bilmiyorum, şu anda 19 yaşındayım annemle sorunsuz geçmeyen bir günümü hatırlamam. Küçükken bile beni dövdüğü videolar var, 14 yaşımdayken sırf biraz sinirlendi diye beni bir odaya kitleyip dovmustu kimse de ayırmasın diye kapıyı kitlemisti. Daha neler neler yaptı bana şu yaşıma kadar. Hastalığımdan uyuyamıyordum diye dövmeye çalıştığı günler bile oldu. Geçen ay erkek arkadaşımla sinemaya gitmiştik, megersem her gün telefonumu açıp mesajlarımı okuyomus. Bunu öğrenince beni dovmekten beter etti bacım beni herkes kullanıp atacakmis kimse beni sevmeyecekmis bana bunları dedi sadece sonra ardına erkek kardeşime gidip diyoki bir sevgili yap da beni de tanistir. Geçen ay iki kutu saç boyası almıştım annem yanimdayken AVM'den çıkınca ben bir al dedim sen niye iki aldın diye yolun ortasında bağırdı bana kavga etti herkes bize baktı. Dün gece bir şey almasını istedim sonra almayınca eve gelince benle kavga etti ben herkesin huzurunu bozuyomusum soyyle böyle. Bir miktar burs alıyorum ihtiyaçlarımı olabildiğince onla almaya çalışıyorum benle dalga geçiyor sonra o para hiç bitmiyor herhalde diye. Şimdi agliyodum gene kendi başıma susmazsan kalkar çatalı sokarım sana dedi. Erkek arkadaşını da babana diyecem gorecen o zaman diyo. Eve herkes bir gelsin intihar edecem sorumlusu da sensin diyicem diyor nolur ben bu kadından nasıl kurtulurum artık intihar etmeyi tekrardan düşünmeye başladım. Geçen sene de teşebbüs etmiştim zaten. Onla aynı evde yaşamak beni boğuyor. Sürekli kavga dövüş tehdit bıktım artık ben bundan. Benim niye düzgün bir annem yok.

Annemle ilişkimizi nasıl bitirebilirim?