Annemle nasıl barışırım? Yardım edin ne yapmalıyım?

Merhaba ben ayla annem babam ayrı babamla görüşmüyorum hiç annemle yaşıyorum bir kız kardeşim var neyse biz normalde annemle iyi anlaşırız çok iyi kadındır aslında ama sinirlendimi seni düşmanı gibi görür sana hayatı pişman eder o şekildir bazen olaylarımız olur işte bizim sorumsuz olduğumuzu düşünür küsünce de ya telefonumuzu alır ya da sizi babanıza göndercem diye tehdit eder ben ne yapacam bilmiyorum psikolojisi bozuk ama hastaneye gitmiyor
Dün oturuyoruz kardeşimle yanyana dedimki eğil biraz televizyonu görmüyorum kardeşim biraz sinirli bir tip benim sözümü hiç dinlemiyor anneme dedim işte onu
Sonra annemde bulaşık yıkıyordu benim ayağımda kas yırtılması oldu iki gündür okula gitmiyorum işleride o yapıyo kardeşim işde yapmıyo annemde sinirlendi bağırıp ağladı ama ne bağırmak küfürler ediyor ağıza alınmicak şeyler tüm bina duydu yani birde beni rezil ettiniz diyor kendi bağırdı ağzımı açıpta tek kelime etmedim neyse mecbur erkenden uyudum ben
Sabahta konuşmadı benle sizi istemiyorum felan diyo bunları ağlayarak yazıyorum çünkü gerçekten ne yapıcam bilmiyorum sabah dışarı çıktı telefonumu açmadı küsüs diye çok inattır arkadaşını aradım onun yanındaymış içim rahatladı ama küsüz be yapıcam ben bu kadınla çok moralim bozuk hem ayağımın acısı hem bu şeyler annem sinir hastası ama ilaç almıyo her küçük şeye parlıyor keşke görseniz durumu bana söyleyin ben çaresiz olduğum için buraya yazdım yardım edin ne yapmalıyım.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir keresinde yine aynı küstük yine suçum yok çok küçük şeylere küsüyoruz 1 gün boyunca duraksız ağlayıp özür diledim zar zor affettirdim çok zor bir kadın mesela annemde şey durumu var kardeşim bir şey yapınca sen yerine siz böyle yapıyonuz diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında anneminde işi tek başına 5 yıldır bize bakıyo kimse bize yardımcı olmuyo belki o yüzden psikolejisi bozulmuştur diye düşünüp her seferinde alttan alıyorum ne yapıcam ya dün kavgada dediki ben size 5 yıldır bakıyorum siz benim için ne yaptınız dedi çok ağrıma gitti
Annemle nasıl barışırım? Yardım edin ne yapmalıyım?