Annemle küstük nasıl barışabilirim?

Geçen gün annemgil ile birlikte İzmir'e gidecektik annem ve babamda hafta içleri çalışıyor o yüzden boş oldukları vakitlerde de hep bahçe işleri ile uğraşıyorlar ben de uzun zamandır İzmir'e gitmek istiyordum beraber gidelim diyordum arkadaşlarimla okul gezilerine falan hiç gidememistim hep bı sorun çıkıyordu işte biz geçen hafta gideceğimiz günden birkaç gün önce eniştem biryerden düşmüş o yüzden kaburgası falan kırılmış annem inat etti ben köye gitcem onların yanına gitcem İzmir'e sonra gidelim babam da dedi işimiz oluyo hafta sonları bir daha zaman bulamayız kız çok istiyor falan filan konuştu annemle annem gitmicem de gitmicem diyor bende en sonunda ağladım işte bi gün beraber gezelim dedik o da böyle mi olacak diye annem dedi sen sırf babanı tutmak istediğin için gidiyorsun falan dedi işte sonra öyle böyle babam ikna etti gittik akşama doğru sahilde otururken annem fotoğraf cekinelim dedi ben tabi kızgınım ondan pek yüz vermiyordum abimgilde gidesileri gelmişti o yüzden cekinmeyelim falan dedik annem kardeşimi çekmeye gitti sonra buz eve gidecegimiz vakit abim beni çek falan dedi ben onu çekiyordum sonra babam geldi cekinelim dedi o an boslugumuza geldi hep beraber birbirimizi çekiyorduk annemde tabi kızdı ben isteyince gelmiyorsunuz hiç beraber fotoğrafımız yok diye baya üzüldü o sırada ben okul için yurda gittim annem de ise gittiği için arasamda acamz diyip hiç aramadım 3-4 gün hiç konusmadan geçti işte dün geldim ben ona barışalim artık falan filan diyorum annem diyor benim artık senin gibi kızım yok abinle ne yaparsanız yapın affetmucem diyor içim çok huzursuz nasıl barisabilirim bir öneri verin lütfen

Annemle küstük nasıl barışabilirim?