Meme açtı diye kazanacağını pek sanmam sadece kazandığını sanacaktır, börek açmasıda bir kadına bir şey kazandırır mı düşünüyorum da ben çok güzel börek açarım diyen kadın gözümde daha mı değerli olur? Asla!! Sadece becerikli kızsın der geçerim. Bir erkeklerin kalbini kazanmak bu kadar kolay mı bilmiyorum ama ne 2 memeye ne de bir tepsi böreğe tav olmayız diye düşünüyorum. Maneviyat ve zekası ile ortam içindeki duruşu ile, olaylara bakışı ile farkındalık yaratan kadın her türlü kazanana kadındır hem kendi kazanır hem de hayatındaki insana çok şey katar..,
Börek açarken memesini de açıp küçük frikikler vermeyi bilen kadın kazanır. Bir erkeğin hem gözünü hem karnını hem de bedenini doyurmayı başarırsan gözü kolay kolay dışarıya kaymaz. ;)
Ne yazık ki sorduğun soru da bunu destekler nitelikte olup kalıplara giren kadın kazanır. Börek açan da meme açan da. Kendisi gibi olanlar da kaybeder. Salak salak "yaa bizim gibi börek açan kızlar varken meme açanı tercih ediyorsunuzz beeeyleer" diyen meraklılar da direkt meme açan da kazanır. Ne yazık ki :)
tabiki de meme açan kadın kadın değildir zaten size memesini açan başkasına neyini açmaz ki ama hem börek açıp hem ev işi yapan eşini yatakta son derece tatmin edip azla yetinmeyi biliyorsan ve olmasada olur diyorsan ve mutluysan gönlün razıysa yarım ekmek arasına o zaman sorun yok evlenmiş kadın gibi kadın oluyorsun. kadın dediğin oturmasını kalkması giyimi edebini örfünü adetini saygısını terbiyesini sevmesini bilecek..
Böreği yemek için dışardan söylesen çokta pahalı olmaz ama meme açan kadını yemek için dışardan söylesen baya bir para gider o yüzde bence erkekler için meme açan kazanır 😂😂😂😂
Valla meme açan kazanır bu gerçek biz erkkler yani bazı erkekler nefislerine hakim olamaz o yüzden meme açan kazanır he bana sorar san benim fikrim börek açan çünkü onda olan o iki meme omda da var ve bunda marifet var açkalmassın ama bunda aç kalırsın çünkü memeden başka biley yok
Selam, Memesini mahremini helalinden başkasına göstermeyen ve börek açan uzun soluklu hayatta kazanır... Kısa süreli olarak ise börek açan kaybeder ama kısa süreli ☺️
Bu devirde yumurta kırmayı yemek yapmak sanan kızlarla dolu, görsel olarak kendini gösteren kadınında başka bir numarası yoktur kazanacağı tek şey paradır