Aşk İlişkileri Kalçalı kadın mı kazanır yoksa börek açan kadın mı? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekleri kalçalı kadınlar mı elde eder yoksa yemeği güzel kadınlar mı? Güncellemeler+1 yıl Hangi kadın erkeğini elinde tutar? Kalçalı kadın mı kazanır yoksa börek açan kadın mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şu zamanda börek açan kişiler ciddiye alınıyor da sanki soruya bak. 2 0 Yorumla
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yediğim şeyler sabit. Kendim hazırlayabiliyorum. Manita da sporcu o da kendi hazırlıyor. Gtu de guzel 1 0 Yorumla
Alew87 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Valla şu zamana bakarsak tabiki kalçası olan kazanır. Boktan bir zaman. Gram beyni ve haysiyeti olmayan dönem 1 0 Yorumla
Svd2466 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Kesinlikle kalcaya bakıyorlar yemek ogrenilir olmadi artik herkes hazir yiyor zaten 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İkisini bir arada yapan tabii. 4 0 Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bı devirde kalçalı kadın. Aklı gözüne inanlar çok. 1 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kalçalı olan kazanır. 1 0 Yorumla
Gelibolu58 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Börek Açan Kadınlar Candır :D 1 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kalçasıyla börek açan kadın 😅 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Göttüyle börek açan 3 1 Yorumla Keynesyen +1 yıl Ahahhaha çok iyiydi :)) Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kalçalı kazanır 1 5 Yorumla enginpolat +1 yıl G*tç*ü müsün? Yorumla Rhaast +1 yıl @enginpolat şaplakçıyım şap Yorumla enginpolat +1 yıl Sapık Yorumla Rhaast +1 yıl @enginpolat şap Yorumla enginpolat +1 yıl 😃😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şu zamanda börek açan kişiler ciddiye alınıyor da sanki soruya bak.
Yediğim şeyler sabit. Kendim hazırlayabiliyorum. Manita da sporcu o da kendi hazırlıyor. Gtu de guzel
Valla şu zamana bakarsak tabiki kalçası olan kazanır. Boktan bir zaman. Gram beyni ve haysiyeti olmayan dönem
Kesinlikle kalcaya bakıyorlar yemek ogrenilir olmadi artik herkes hazir yiyor zaten
İkisini bir arada yapan tabii.
Bı devirde kalçalı kadın. Aklı gözüne inanlar çok.
Kalçalı olan kazanır.
Börek Açan Kadınlar Candır :D
Kalçalı ve börek yapan kadın
Kalçasıyla börek açan kadın 😅
Göttüyle börek açan
Ahahhaha çok iyiydi :))
Kalçalı kazanır
G*tç*ü müsün?
@enginpolat şaplakçıyım şap
Sapık
@enginpolat şap
😃😃