Kusura bakmayın lakin fikrimi söylemeden edemeyeceğim. Sorunun başlığı hayatımda gördüğüm en saçma başlıklardan birisi ''Dekolte açacak cesarette olan kadın mı? '' bunun cesaretle bir ilgisi yok ki. Hoşuna giderse o şekilde giyinir fakat bunu cesaret ile özdeştirmek çok saçma geliyor bana. Birisi giydiğini kıyafetin içinde kendisini güzel hissediyorsa iyi hissediyorsa onu giyinir. Buna tepki göstermem haberlerde bile aynı bu şekil sunuluyor xxx kişisi cesaretiyle gözleri kamaştırdı... Sürekli bu şekilde lansa edilmesi hoş bir şey değil. Böyle yazdık ama kusura bakmayın canımı sıkan bir olay sadece
Coğrafya ile ilgisi yok bence yakışmayan açmasın lutfen, yeterince görüntü kirliliği var zaten. Kişi kendini bilmeli kimseyi küçümsemiyorum fakat olmayacak gerçekten itici görüntülere maruz kalınca ben bile kadın olarak tiksiniyorum.
Dekolteyi Beğenen Çeksin gitsin Önce İnsanın kendisini teşhir etmesinin Nesi Güzel olabilir Mantı açmasını bilen kız iyidir Ama bilmiyorsa sorun Olmaz Şimdi diyen olur özgürüz İsteyen istediğini yapar diye oldu o zaman Namus Ahlak Nerde tamam ben özgürlüğe karşı değilim burdan bu anlaşılmasin şimdi bi kız rahat ediyor Diye giyim giyebilir tamam en doğal hakkıdır ama vücudunu teşhir etmeye hakkın yok Sonra çok mu İyi Oluyor elin pislik sapığı geliyor bakıyor Olmaz böyle Giyime kısıtlama gelmeli Kısıtlama dediğim mahrem yerlerini açmak yasak olmalı Tamamen değil tabi
Dekolte açmak cesaret işi değil, zekamı kullanamıyım ben bari oramı buramı açayımda prim yapayımdır. Cesaretle alakası yok. Becerikli olan hatun her zaman bir sıfır öndedir. Kim bi yumurta kıramayan ve dekolteyi teşirciliği cesaret sanan biriyle evlenirki.
İkisi de kendi tercihidir. İkisini birden açan kadınlar da var. Dekolte kadının kendi özgüveninden mi yoksa "bakın ben çok güzelim" demesinden mi onu kadınlar bilir.
Bana mantı açmasa da hal, hatır sorsa da yeter. Gerekirse ben ona yumurta kırarım. Önemli olan onun benim için neleden vazgeçeceğidir.
evli erkeklerin yüzde 90nın eşlerini aldattığını düiünüyorum. zira sanalda sevgili arayanların geneli evli. bu yüzden erkekler mantı açanla evleniyor ve onu her daim dekoliteliyle aldatıyor diye düşünüyorum. bu bakımdan kadınların hiç evlenmemesi lazım çünkü tek kaderleri kullanılmak.