Bir annenin başka bir adamla evleniyor olması çok kötü koyuyor adama. Kız kardeşim problem çıkarıyor nasıl ikna edebiliriz?

Arkadaşlar canımdan, herşeyden daha kıymetli gördüğüm annem bir adamla evleniyor uzun zamandır konuştuğu birisi vardır tanıyoruz bu adamı çok iyi bir insandır melek gibi bir adamdır daima bize hep iyi davrandı, bizi sevdi, bizim kararlarımıza saygı gösterdi, annemde bu adamdan hoşlanmış ve iki hafta önce evlilik teklifi almış annem oturdu bize herşeyi anlattı ben saygı duymaktan başlka birşey yapamadım çünkü sonuçta annem o mutluluğu herşeyden çok hak eden birisi ve gerçekten o adamı seviyor onunla mutlu olacağımıza inanıyor kız kardeşim ise Babamı aşırı seviyordu yani açıkçası benimde zoruma gidiyor Annemin başka bir adamla evlenmesi onunla birlikte olması artık onunla yatıp, uyanacak olması. Babamla, annem birbirlerini çok sevmişler annem çok güzel bir kadındır zamanında isteyen çok olmuş ama Babamı sevmiş, Dedemlerde, Babamın maddi durumu iyi değil diye vermek istememişler annem kaçmış sonra ben olunca dedemler affetmiş babamında maddi durumu düzelmişti sonraları. Babamın kendine ait bir iş yeri vardı parasını almak için şehir dışına çıkmıştı Ankaraya gidiyordu müşteresinden para almak için yolda kaza geçirdi vefat etti. Annem bizim hem, annemiz hem babamız oldu bize hep destek çıktı ama hayatında başka birisidi oldu kız kardeşim kabullenemiyor annemin başka bir adamla birlikte olmasına nedeni Babamı çok seviyordu ben sakinleştirebiliyorum kız kardeşimin en büyük korkusu annemin o adamdan çocuğu olursa bizi ikinci plana atıcak olması annem kesinlikle böyle şeyler olmayacağını siz benim canımın bir parçasısınız dedi ve bugün annem eğer müsade etmezseniz evlenmiycem siz benim için herşeyden önemlisiniz dedi annemin mutlu olacağını bildiğim için ben birşey demiyorum ve izin veriyorum fakat kız kardeşim anneme açık, açık iyi yaparsın ayrıl dedi annemde birşey diyemedi sadece başını salladı kız akrdeşimi ikna etmek istiyorum neler dersem ikna olabilirki? Keçi gibi inatçıdır 17 yaşına geldi hayla aynı kafa bende 18 yaşındayım annem ise 34 yaşında.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok özür diliyorum biraz uzun oldu fakat içimden bunca yazmak geldi kendimi daha iyi ifade edebilmem için. :)
Bir annenin başka bir adamla evleniyor olması çok kötü koyuyor adama. Kız kardeşim problem çıkarıyor nasıl ikna edebiliriz?