- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılbana göre eğer bir kızı etkilemek onu yatağa atmak için spor yapıyorsanız yapmayın, kendiniz ve sevdiğiniz için yapın bu sporu arkadaşlar ve kimsenin sizin hakkınizda yaptığı yorumu önemsemeyin, yok çok kaslı iyi değil yok hafif gobekli olsun gibisinden şeyleri ya da balon gibi olunca itici oluyor gibi şeyler sonuçta bu bir spor dalı kız etkileme alanı değil sporu spor olduğu için yapın ve kimin ne dediğini umursamayin, ve gördüğüm o ki kadınların çoğu sizin hic begenmediginiz sporla uzaktan yakından alakası olmayan erkeklerle takılır onları severler erkeğin kadındaki güzelliğine ölüp bayıldığı gibi kadınlar erkeğin güzelliğine ölüp bitmiyor sonuçta bu bir ilişki ve ilişki denilen sey karekter ve zeka ile yürüyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Etkiler neden etkilemesin, kızlarımızın hepsini de kaybetmedik diye düşünüyorum. Tamam tipe, kariyere, paraya ve kasa bir çok kurban verdik ama hala gerçek mutluluğun göbekten olduğunu, pardon karakterde olduğu düşünen ve bunu sadece sözde değil o minnoş kalbiyle inanıp, uygulayan kızlarımız çok fazla.. Ben o nedenle göbekli erkeklerin de kızları etkileyeceklerine inanıyorum.☺️
10 Yorumla
Evet nerede bu dış görünüş önemli değil diyenler? :)))
Net bir cevap vermek gerekirse, insanın gözüne hoş geliyorsan etkileyememen için bir sebep yok.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİster baklavalı olsun, ister şekerpareli; kadın sevmezse hiçbirini çekici bulmaz. Kadını kazanmak için başta rol kestiyseniz de bir yerde foyanız çıkar ve oyun biter; artık sadece et parçası haline gelirsiniz
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılEtkileyebilir. Bazı insanların zekası onları fizik ötesinde görmenize sebep oluyor. Adeta x-ray ışın etkisi yapıyorlar ((:
50 Yorumla
+1 yılBen göbekli sevmiyorum baklavalı seviyorum brother 😂
34 Yorumla- +1 yıl
Enişte zaten kapkasli ve kafkasli 🤣
- +1 yıl
Kim sevmiyor ki bacim😂
- +1 yıl
@_kirazçiçeği_ dimi 😂
@IAmarPresterAen istediğim kas kütlesine sahip değil 😂 - +1 yıl
İstediğin ne kadar sister
+1 yılDış görünüşe bakan birini etkileyemez. Ancak karaktere, ruha bakan birini etkileyebilir.
10 Yorumla
+1 yılAsk gobekle alakali bir surum degil...
Aşk kalbe karektere duyulan bir his...11 Yorumla- +1 yıl
şu sitenin sizin gibi fenomenleri tadı tuzu valla... seviliyorsunuz.. pilliye de söleyecektim ama kapalı yorumu :)
Sporu sevmeyen yapmayan, gırtlağına düşkün homini gırtlak birisi benim ne erkek arkadaşım ne de eşim olamaz.
61 Yorumla- +1 yıl
Her buyuk konusan gibi sende mutlaka yasayacaksin demek ki bunu 🙂
Yani tam anlamıyla bakımsız bir erkekten bahsediyorsak işi biraz zor :)
10 Yorumla
+1 yılCok goze carpmadigi surece sıkıntı yok bence, ahlaklı terbiyeli olsun biraz da yuzu guzel boylu poslu olsun yeter. Emin ol guzel kizlar secici olanlar degil cok secici olanlar genelde luks meraklisi ve kezban olup guzel olmayan kizlar. Karsindaki seni severse boyle ufak tefek seyleri dert etmez. Duzelebilecek bir sey bu, duzenli spor yapan herkes o fit vucudu elde edebilir.
315 Yorumla- +1 yıl
Belkide bu yüzden güzel kızların yanında çirkin erkek çok
- +1 yıl
@Fearless9294 Karsilarina yakisiklilar kendine guvenemeyip cikmiyor fazla ozguvenli ama yakisikli olmayanlar ciktigi icin onlardan birini seciyorlar ama benim dedigimle de alakasi var evet. Biz cok secici degiliz😅
- +1 yıl
Sen kendini güzel olarak görüyorsun yani @bbshabbagags
- +1 yıl
Sevgilin çirkinmi seninde 😂
- +1 yıl
@Fearless9294 Kendime gore degil hemen herkese gore oyleyim, cok sukur. Bunu ovunmek icin soylemedim. Bir ortama girdigimde gozler bende oluyor. Bu arada sevgilim yok flort bana uzak olsun zaten ne isim olur.
- +1 yıl
Ben hem tipsiz hem kızlara karşı utangaçlık var yandım ben 😁
- +1 yıl
@Fearless9294 Serseri olma da bu sorun degil
- +1 yıl
Serseri değilim @bbshabbagags
- +1 yıl
@Fearless9294 Utangaclik iyi bence ben de oyleyim😂
- +1 yıl
Napalim tanışalımmı?
- +1 yıl
@Fearless9294 Yok kardesim ben boyle iyiyim zaten bir iki gun once bu siteye uye oldum, millet sevgili oluyor bir de yapmadiklari pislik kalmamis midem agzima geldi, zina bu kadar artarsa virus de gelir afetler de
- +1 yıl
Ben zina yapan biri değilim sen bilirsin
- +1 yıl
@Fearless9294 Senin icin demedim yani flortle isim yok neyse cikayim ben
- +1 yıl
@Fearless9294 yani siteden cikayim😅
- +1 yıl
Çık 😑
+1 yılBen gecen gun eve gelen 30 lu yaslarinda boyu (boy takintim olmasina ragmen) 170 civari olan bakimsiz mi bakimsiz tuhaf bir adamdan bile etkilenmistim. yani pek belli olmaz o isler. utandim sonra kendimden tabi fsgsfs
10 YorumlaKişiliğiyle karakteriyle ve duruşuyla her türlü etkiler. Bilincimize güzellik algısını öyle b yerleştirmşlerki insan kendi kısmetini sırf kriter koyduğu için kaybetmeye mahkum kalıyor😒cahillik
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞu görüntü beni etkileyemez. Yalnız bir karşı cins olarak bir erkeği beğenip çekici bulmak manasında söylüyorum...
Diğer türlü bir insan olarak normal sıradan birisi, herkes gibi.20 Yorumla 3 yıl önce boşanınca göbek yapmıştım hiçbir kız arkadaş olmadı tekrar spora başladım kızlar beğendi arkadaş oldum yani göbekli sevenleri bulamadım o sırada yaşayan bilir
10 YorumlaIlk olarak enerjisi gülüşü sohbeti kişiliği etkiler. Ama dikkat etsin sağlığına azcık oturup göbek büyütmesin zaman geçtikçe hoslanmayabilirim bu durumdan
10 Yorumla
+1 yılKarakter önemli de , insanlar kendilerine tabikide bakmalı ve değer vermeli. İnsanları sevmeli, hayvanseverlik can alıcı noktadır özellikle benim için ve farklılıklara saygı duyan :) Bunlar olmalı
10 YorumlaFiziksel olarak düşünen kimseyi etkileyemez
Kendimden biliyorum
Ama fiziğe degil de zeka ya
Ve
Ruhunun oksanmasina
Bakan herzmaan kazanir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Etkiler bee yastık olarak kullanırım ne güzel işte ama tabi ben kendime dikkat ediyorsam karşımdaki de dikkat etmeli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGöbeği varsa rahat esprili olma ihtimali var ama spor yaptırırım sağlık için
30 Yorumla
+1 yılMesele Karakter ve özgüven kardeş.. Erkek kızı güldürebiliyorsa farkını hissetirebiliyorsa kıza mutluluk hissi verebiliyorsa göbek umrunda olmaz..
10 YorumlaEtkileyebilir şöyle kadınlar karaktere çok önem verirler sadıklığa merhamete bunu o insana geçirdiğiniz sürece neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılGörünüşe önem vermediğim ve sevmediğim için aramam. Spor da yapmıyorum kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim kaidem bu.
10 Yorumla
+1 yılBeni etkilemesi çok zordur. Göbekli sevmiyoruz diye zekaya karaktere bakmıyoruz sanılmasın. İnsan beynini geliştirdiği gibi fiziğine de dikkat etmeli.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin insanı göbeği olduğu veya olmadığı için sevmezsin, sevdiğin için seversin o olduğu için seversin..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılHarika olabilir bence karnında 3 çocuk varmış gibi olması da hoc değil sağlık açısından da iyi değil zaten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Yok yahu küçük enişte gibi o nedir? Herkes biraz dikkat edecek sonuçta insan az da olsa göze hitap etsin istiyor
10 YorumlaBen 2 gruptada değilim gobegimde yok öyle kaslida değilim kiloluda değilim zayıfta 😄 ben hangi gruba giriyorum 😄
10 Yorumla
+1 yılEtkilenecegimi düşünmezdim ama karakteri ilgisi tavırları beni etkiledi 😂 bende düştüm ama çok ponçik tatlı görünüyor benim gözüme 😅😅
18 Yorumla- +1 yıl
Kaslımıydı
- +1 yıl
Hayır göbekli 😂
- +1 yıl
Çok mu göbeği vardı 😂
- +1 yıl
Düzenli bı yeme alışkanlığı olmadığı için fazla kilo almış sadece 😅 bu arada hala var
- +1 yıl
Anladım ilişkide zor olmuyor mu
- +1 yıl
İlişkiden kastın birlikte olmaksa eğer özel diye birşey var ve bu iki kişiye ait olan birşey üçüncü ksiiyi olup olmaması ilgilendirmez bence 😂
- +1 yıl
Bu çevaptan anlayabiliyorum 😂
- +1 yıl
Hiç bir şekilde sorunumuz yok çok şükür rabbim olmayanlara versin 😂💕
Göbekli erkek daha sevecendir daha komiktir daha iyi babadır { Genellikle } Kaslar hakkında çok kafanızı yormayın erkekler !! sevende var sevmeyende 🤨 Mesela ben hiç hazzetmem kastan sevene saygımız sonsuzz 🤥
43 Yorumla- +1 yıl
Pinokya ne alaka yalan mı söyledin yani ironi mi yaptın
- +1 yıl
Pinokya koymuşsun dedim kesin ironi yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaklavası da göbeği de beni ilgilendirmez. Kafalar uyuşsun yeter.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEtkileyebilir bence. Spordan ve kastan ziyade zekası ile ilgi çekebilen erkek sayısı oldukça fazla.
20 Yorumla Reis karakter önemli olduğu kadar kızlar için görünüşte onceliktir bence.
Sonucta ilk görünüşün etkiler insanı.10 Yorumla
+1 yılZekası ve konuşması çok büyük bir faktör insanlar yalnızca vücuttan etkilenmiyor.
20 Yorumla
+1 yılEtkileyemez..
Insan biraz da kendine bakar ne o öyle.20 Yorumla
+1 yılVala bazılarıda göbekli seviyormuş artık denk gelirse
27 Yorumla- +1 yıl
Sen neyli seviyorsun
- +1 yıl
Niye sordun? 😉
- +1 yıl
Sordum meraktan?
- +1 yıl
Kendine baksın fit olsun göbek sevmiyorum
- +1 yıl
Eşindemi fit kaslı
- +1 yıl
Evli değilim ama evlenirsem öyle olucak evet.
- +1 yıl
Evlen bence yaşın gelmiş
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Paran varsa o gobek hic bir sey en kralini goturursun bak ağaogluna ne karilar goturuyor adamda tip. mi var
10 YorumlaFit erkeğin bakanı çok olur göbüşlü olsun benim olsun
21 YorumlaParası varsa isterse 100 yaşında moruk olsun kızlar için tamamdır
10 YorumlaEtkileyebilir tabii. Etkilenmek sadece fiziğe bağlı değildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılfotoğraftaki adam göbeği masa gibi kullanır şimdi kimse boş yapmasın
10 Yorumla Etkiler tabikide. Sempatikse eğer göbeği bence kötü durmaz
10 YorumlaBence etkiler ama insanin hem saglik hem kendini iyi hissetme acisindan fit olmasi gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne yaaaaaa
Adam önündekini göremiyor bir kadınla nasıl beraber olsun.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGöreceli bir konu bu yalnız, göbekli sevenler de var diye biliyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılEtkileyebilir ama fit bir vücut her zaman daha çok dikkat çeker
10 Yorumla
+1 yılYani etkilemek bir kenara dursun, güzel görünmek ve sağlık için yapmak gerekmezmi ,,
10 Yorumla
+1 yılFiziği ile etkileyemez. Resimdeki gibi aşırı göbekliyse, hiç bir şekilde etkileyemez.
10 YorumlaKadinlar icin bence fark etmiyor çünki nice tiplerin yaninda ne kadinlar goruyoruz evliler ustelik.
10 Yorumla
+1 yılSpor yapan ama göbeği olan zeki, karizmatik biri çok da kız düşürür, etkiler. Ben buna şahidim.
10 YorumlaPara varsa sıkıntı yok hocam.
Göbek çarpmaz ama para çarpar. 😀10 YorumlaSevmek tiple vücutla olmadığı için göbek pek bir kriterim değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. O zaman kel fodul koca göbekli adamların yanında neden ilik gibi hatunlar oluyor🤔 para para paraa
10 YorumlaBazı erkeklere göbek daha da yakışır, etkileyemez diye bir durum yok yani. Hatta bazen göbeği olsa da oynasam diyen kızlarda vardır. bir ara hoşlandığım biri vardı, ayva göbeği vardı oturduğunda belli olurdu aşırı hoşuma giderdi minnoş minnoş😁
20 YorumlaCüzdanı fazla dolar sayıyorsa etkiler.
33 Yorumla- +1 yıl
Doğru gerçekten ünlüler camiasında görüyoruz bu örnekleri.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkeşke resmin altına aylık geliri 60bin avro yazsaydın :) olmaz diyenler cv yollardılar :))))
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResimdeki gibiyse zor ama az bir şeyse ben yerim o göbeği:)
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence her şey dış görünüş değil yani bunun göbekle falan alakası yok.
10 YorumlaAşırı değil ama olabilir orantılı sekilde kalıbı varsa
10 Yorumla
+1 yılCüzdanı görse hepsi etkilenir yalan konuşmasınlar bnce
10 Yorumla
+1 yılEtkileyebilir diyenlerin çoğunun sevgilisi zayıftır :D
10 YorumlaDış görünüş olarak kızların böyle birini tercih ediceğini düşünmüyorum. Kalbine girmelisiniz ozmn hiç bir önemi kalmaz bunların. GERÇEK SEVGİ
23 Yorumla
+1 yılBen göbekli seviyorum
60 Yorumla
+1 yılNeden etkileyemesin? Mesela ben sevgilime göbek yapsın diye yalvarıyorum resmen 😅 Göbekte çekici fotoğraftaki dayı gibi olmadığı sürece tabiiki 👌
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne