Güncellemeler
+1 yıl
var mı uyumayan?

Genelde bu tarz nba ürünleri var dolabımda geçen kız arkadaşım tarzını biraz daha maskülenleştir diyince dondum kaldım fikirleriniz nedir?
Sessiz-Birey sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
13 yaşında bir oğlum var.
DeFacto'nun Nba ürünlerini koleksiyonundan oğluma hep alırım. bu ürünleri
Hatta en üstteki üzerinde boğa resmi olan tişörtlü şort takımı iki yıl önceye ait.
Bizde var aynısı
Ama o zamanlar çok ucuzdu bu ürünler
şu an bu Nba ürünleri pahalı deFacto'da hatta deFacto'nun sattığı en pahalı ürünler listesinde başı çekiyor bu Nba serisi diyebilirim.
400 tl den başlıyor bir ürün.
Yani biraz ergen işi diyebilirim.
Bu ürünler için
Nba urunlerine ergen işi demene biraz güldüm açıkçası ama tabi fikirlerine saygı duyuyorum 😂 keşke sportif bi erkeğin açısından yani genç bir erkeği ele alarak bir düşünce belirtebilseydin.
Sen daha çok geneli gösterip fikrini taraflı bir yorumla birleştirmişsin gibi 👍
Bu yaşta bir kadından bu kadar sığ bir yorum gerçekten beklemezdim bu arada eleştiriye açığım ama senin yorumun yaşına göre cidden çok tek taraflı 😂
Bak şimdi kadınların gözünde erkek çoğu zaman maskülen olmalıdır yani genel bakış açısı bu. O yüzden takım elbisenin ve matlığın bu toplumda erkeğin üzerinde ki etkisi daha kabul görmüştür. Şimdi bu yorumu buraya kadar okuduysan senden tek ricam kendi pencerenden bakman değil genç bir erkeğin gözünden bakarak bu durumu pekiştirebilmen.
Kaldıki senin çocuğun beni ilgilendirmiyo buna ek olarak bu tarzımla bile senden yaşça büyük kadınlarla yakınlaşmalarım oldu 29 yaşındaki olgun bir kadının benimle sohbet etmek istemesi bu tarza sahipken demekki beni ergen değilde sportif yapıyo gibi ne dersin 😂 ?
Şimdi bu son dediğimide göz önünde bulundurarak daha şeffaf bir yorum yaparsan yani yapabilirsen daha doğrusu sevinirim :) eriniyosan hiç yorma kendini fikrini yinede beğendim 🙏
Evet ben genel mana da düşüncemi yazdım.
Seni baz alarak yanıt vermedim.
Genç dinamik sportif erkek gibi görünmek istiyorsan eğer ki maddi imkanın da musait ise Nba yerine Adidas Nike Puma gibi yerlere takıl.
Eminim ki kız arkadaşının daha hoşuna gider
2 saat once ayrilmak istediğimi söyleyince şok oldu galiba gorup bıraktı artik bi onemi kalmadı onun bu arada o dediginide yapiyorum.
Puma harici hic bir marka giyinmem 😂
Sanırım. kız arkaşın maço erkek seviyor.
Maskülen dediğine göre yanında
Ciddi sert ağır abi gibi duran bir erkek istiyor..
Aslında ayrılmak ile iyi yapmışsın
Seni olduğun gibi kabul etmeyen ve kendi isteği doğrultusunda bir kalıba sokmaya çalışan bir ilişki enin de de sonunda tıkanırdı.
Ya sen kendi tarzından ödün verip onun istediği gibi olacaktın.
Benliğin kendin olmaktan çıkacaktı.
ya da Orhan Gencebay dan Beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksin diyecektin 😂
Zaten bizim kafalar çok başka ya ben ne kadar espritüelsem kendisi o kadar robot, bir günde otur karşıma deki bak bu konu bence böyle sebebi şu sağlıklı olan bu de bana, ya bi fikrin olsun 😂 valla yok yok yani. Dışardan baksan çok güzel ama tanıdıkça yok diyosun aşk bu değil.
2 aydır tamamen bomboş bir zaman geçirdik. Tüm konuşmayı detaylıca yaptım hala yazmadı.
Hayır yine vicdan yapıyorum ama artık bazı şeyleride düşünebilmesi şart.
Düşüncesiz insanlara katlanamıyorum 👍 şimdi arayıp hangi felsefeyi yapıcak sana söylüyim bumu senin aşkın bumu senin sevgin diycek komedi gibi 😂
Nerde lan benim ruh ikizim valla ben katlanamıyom bu evcilik oyunlarına sevgim böyle mındar olucaksa mezara götüriyim daha iyi valla razıyım yeterki mındar olmasın bu tip insanlara 😂