Sizce spora giden ama spor yapamayan bir kız, oradaki erkeğin dikkatini çekebilir mi?

Ben canım derim bakmam bile
Anlayamadım canım mı dersin?
heee sistem değiştirmiş g. zekalı demiştim sakdjashd
yani abi işin şakası da guzel kıza her turlu bakılır ya spor mpor bahane bakarım ben
İşte sıkıntı orada maalesef güzel değilim hemde hiç ve zaten bilerek sordum aslında bu soruyu biliyordum böyle bir şeyin olmayacağını.
bak metrodayım 20 metre otedeki kıza bakınca kız hisseder doner bakar gulerim.. biri bana baksın hemen hissederim... sen de bir bak sonra gül selam ver bu sosyal gosterir seni. iyidir.
Zaten bugün bir diyalog geçti aramızda ama bilmiyorum tam öyle de sayılmaz ama dediğin gibi insan hissedip bakıyor evet yani üstümde bir bakış var gibi dönüp bakıyorsun.
Teşekkür ederim.
Ama eminim baktığın kız güzel bir kızdır yani şimdii normal bir kıza niye bakışın gitsin
belli olmaz ki güzellik goreceli belli olmaz ya orası kız da enteresan bir şey varsa cezbeden goz dudakk bakarım ben
Anladım teşekkür ederim
rica ederim dostum
Bir şey sorsam müsait olduğunda?
sor tabi
Ya bir çocuk her akşam çarşıya gider mi? Yani 1 haftadır birini gözlemliyorum ve evi burada değil ama her akşam çarşıda inip bir sokağa gidiyor.
Bilmem seni neden rahatsiz etti bu durum
Orası bana kalmış bir fikrin varsa söyle yoksa sağol.
Annesi orada olabilir mi ya da kardesi bir akrabasi yardim ettigi biri ya da bir kiz olabilir mi
Başka yerde oturuyor diye biliyorum ama kız olma ihtimali olabilir mi ki ama her gün aynı saatte niye gitsin ki
Bir yorumda part time çalışabişeceğini söyledi arkadaş ama hangi ihtimali düşüneceğimi bilmiyorum
yani mantıklı dusunme cok fazla :D erkek adam gitsin işte
Ya ama merak ediyorum kız olup olmadığını
yani bu spor saalonundaki çocuktan farklı değil mi :D konu ne ara buraya geldi ya şimdi.. yani oncelikle takip mi ediyorsun cocugu peşinden?
Farklı çocuk bu
İşte merakımdan soruyorum konu birden çıkıverdi
Etmiyorum nereye gidebilir her gün aynı saatte diye düşünüyorum kız var mı diye falan aklıma düştü acaba mı diye
Takip etmeye cesaretim yok anlar görür arkasından gidersem
yardım ettiği biri bir işi olabilir kaç saat kalıyor?
Aynı tramvaydayız saat 7 gibi işte çarşıda iniyoruz ben diğer tramvayı bekliyorum o inip ara sokağa giriyor gidiyor oradan
Kaç saat kaldığını bilmiyorum onu mu bekliyim o saatte ben eve geliyorum
İşte mi çalışıyor diye düşünüyorum şu an acaba
yani muhtemel her gün aynı saateyse :D abi sen cok komiksin ya :D :D :D :D
Nesi komik
Allah Allah size de sormaya gelmiyor he valla
ya guzelim yani adamın işi vardır belki de adam her gun senein gibi aynı saate tramvaya binip her gun senin gibi çarşıya gidiyorsa başka seçenek ne olabilir ki aynı saatlerde gidiyorsunuz ama o belki part çalışıyordur.
Evet aynı denk geliyoruz çalışıyor o zaman
Her gün başka işi olamaz büyük ihtimalle çalışıyor olabilir
Part time saat kaça kadar olabilir peki bir bilgin var mı
normal çalışma 9 saat o 4.5 5 saaat
Anladım bak şimdi olmadı ya
Neyse sağol
abi şu gizemi çöz çok merak ettirdin :(
Offf😂
Derdimle sizi de valla sorulara boğdum kusura bakma
Çok taze şu an imkansız yani bulmam bilmiyorum
sorun değil ben normalde bu kadar sitede olmuyom unuturum da merak ettim ya :D
Sen birde benim halimi görsen o inişini görünce içim gidiyor çocuğun ister istemez düşünüp duruyorum.
Merak adamı çatlatır yeminle
o kadar buyuk bir şey yoktur ya bence her şeye hazıırla kendini cok basit bir şey cıkabilir her gun gidiyor yani her gun aynı saatte gidiyor bir sorumluluk belli ki
Her şeye hazırla derken ya çocuk hiçbir şeyim değil ama bilmiyorum işte.
İnşallah çok basit bir şeydir dediğin gibi içimi rahatlattın sağol
Evet her gün aynı saatte umarım bir sorumluluğu vardır yani böylesine merakıma değsin
Kzı meselesi midir sence? Yani bu da bir ihtimal tabi ne kadar düşünmek istemesem de. Bugğn gördüm telefonda öyle mesajlaşıyordu belli ki gülümsemiştir bile. Neredesiniz dediğini duydum bugün giderken.
abi kurs olmasın :D :Dasdasdasd
Anasını saticam he yetti valla
Olabilir mi ama o saate kurs yani ya da ne kursu dershaneye falan değildir o saate olmaz başka ne
Basit bir sebep çıkarsa valla büyük patlarız yani neler düşünüyoruz halimize bak ya
Bak sana ne dicem
Buyur gizli
Naber <3
Bugün sordum anneme çarşıdaydık gösterdim nereden gittiğini oradan dolmuş kalkıyor evinin önünde indiriyorsa direkt dedi belki ondan gidiyordur.
İyilik sen
Gercekten mi cevap bu mu
Iyilik senin meraklarinla ugrasiyoz iste <3
Belki bir ihtimal bu demedim ki
Bizde uğraşıyoruz belki öğrenirim ilerde
Peki bakalim
Ama annemin dediği de aklıma yattı yani ben aktarma yapıyorum bize yakın bir mahallede oturuyor. Dolmuş kapı önünde bıraksa belki o daha rahat ve yakın olur ondan öyle gidiyor olabilir seçenek bu da.
Yani seni cok merak ettim ya bu zeka piriltisi nasil bir yuzde hdhdhdhd abi beynini sal yahu adami takmis manyak <3
Yani ben sana bir şey anlatıyorum sen niye abuk subuk şeyler yazıyorsun ki bir de kalp koyuyorsun sebep?
Beni ilgilendiren o çünkü takıcam tabi yardım edeceksen diye yazıyorum burada sizlere
Abuk sabuk mu yani abi cok degisik dusunuyorsun dostum o yuzden yahu 😅 ne diyim ki simdi seni kirmak degil gel kusme dinlicem peki
Peki haklisin kBalik ettim
Değişik düşünmüyorum acaba mı diye neresi değişik Allah için herkes yani düşünür bence
Tamam peki baska ne gibi senaryolarimiz var elimizde
Yok maalesef bugünlük elimde bu var
Tamam simdi her gun ayni yerden dolmusa biniyor yani su anda o aradan dolmus geciyor bu yuzden ordan dolmusa biniyor peki neden her gun carsida?
Yani kesin dolmuşa biniyor da diyemeyiz ki bunu elimizde tutalım diyorum ben dün telefonda neredesiniz diyordu mesajlaşırken da gülümsediğini fark etmiştim yani kız olup olmadığını aklıma getirmemeye çalışıyorum sadece neyse.
Evet o da var ne işi olduğunu da bulmamız lazım hafiye olduk yeminle
Ama dolmuş en mantıklı olanı ya tamam tamam karıştırmayayım
Allahim birileri de beni boyle dusunur mu gunun birinde cocuktaki karizmaya bak yeminle kiskandim 🥺 kiz yandi tutustu.. anlat bakalim gizli dost nasil biri tipi nasil
Uzun boylu, sarımsı saçları ama koyu sarı diyim yani ne açık ne çok koyu ortası gibi, böyle bebek yüzlü sevimli bir tipi var gülünce çok tatlı görünüyor karşıdan tabi öyle işte.
Ben düşünsem nolucak ki onun gözüne bile çarpmıyorum öylesine baksada keşke baksa yani o kadar bile değil. Yandım tutuştum hemde nasıl bak ya
Ama çok yakışıklı be
Hmm tamam bubsenin hayran oldugun tip. Simdi kendini tarif et sen nasilsin sen nasil birisjn
Gerek yok bu yeterli derdim bu çünkü.
Ya kizim anlat ki sana hatalarini soyleyim yani bak bence sen kendiyle barisik degilsin. Ve sen kendini sevmeden baska birinin seni farketmesini bekliyorsun surda 2 gundur konusuyoruz tek bir ozguvenli hareketini gormedim. Yani demek istedigim sen kendini fark et kendini sev sen seni seversen erkek bu enerjiden beslenir ve sen o enerjiyi ona verirsun. Bak gozune cocugun bakis onunla sonra gulumse bu kadar sonra o sana gelsin onune cik konus sor - biliyor musun allah askina ne var burada ya her gun geliyorsun manyak misin olum filan diye konus ya ne kaybedersin
Uyanmalisin bence kabugundan cik sen cikmazsan askini bulamazsin bu hayatta sakin ol ve insanlari dogru tani guvenme herkese ama insanlari tani dostum
Diğer kızları görünce ister istemez düşüyor moralim bilmiyorum güvensizliğim bundan belki de. Beni bu gidişle zaten fark etmeyecek biliyorum ben belli yani, ne enerjim olabilir onu anlayamadım.
Yok işte ben adım gelmedikçe ya da biri laf atmadıkça utanıyorum lafa girmeye bakmaya bile en ufağından keşke dediğin gibi sorabilsem
Sana bir sey diyim mi sessiz kizlardan cok korkarim cok sinsi gelirler
Bende sessizim ama herkes aynı değildir ki.
Ama sessiz insanlar konusmadiklari icin bence dedikodu seviyorlar
Diliniz sisiyor... simdi gelelim konumuza guzel dostum bak gercekten sezsiz birine asla bakmam kolay kolay cekingen kizi niye korkutayim ki zaten 190 adamim yapiliyim da ama gozlerimin icine bakan kiza oyle bir yururum ki site bunu kaldirmaz
Diyorsun vay be.
Dedikoduyu kim sevmez zaten
Sessizim ve utangacım ben kendimi açmakta zorlanıyorum işte o da bakmıyor zaten
Hadi baksa ona göre bende bakıcam
Onun bakmasini bekleme bence hayat kisa bir gun selam de yol sor mesela 1 2 gun sonra tekrar yol sor hdhdgdggs sonra cocugum dikkatini cekersin artik
Otobus sor saati sor sessiz olma cok iyi degil yerinde hamleni yap
Teşekkür ederim, yine de bıkmayıp cevaplar verdiğin için. Yapmaya çalışacağım, denk geldin iyi ki yardımcı oldun yani çok.
Rica ederim her zaman dostum ✋️ kendini gelistirmelisin konus insanlarla tanima mmesela hoslanma pratik yap arada git insanlara saat sor yol sor boyle boyle hoslandigin cocuklara da yanasirsin ben her zaman buralardayim olmadi gec yazarim
Teşekkür ederim tekrar vallahi, o zaman yine bir şey olduğunda yazarım bak sıkılırsan da şöyle 😄
Kendine iyi bak ve yarını bekle benden madem bir şey olursa görürsem
Cevap
3Cevap
Yanlış anlama mal gibi durur o kız orada bana göre
İşte yeni olduğum için bir şeyler yapamıyorum daha oradaki kızlara bakarak daha böyle sıradanım çekmeyeceğini bende biliyordum
Sporunu yap. Oradaki erkekler dalgalarındalar. Burada bir kıza daha dedim inanmadı sonunda pişman oldu.
Çocuk baya iyi ama dalgasına geldiğini düşünmüyorum ama tabi bilemem.
Neye pişman oldu anlamadım
Oradan birisiyle yakınlaşmasına. Ciddi bir şey çıkmaz oradan. Neyse sizin hayatınız. Kaç yaşındasın.
18 yaşındayım da zaten ben kendim için gidiyorum hedefim olduğunu belirttim ya yukarıda bir yorumda. Bir şeyden veya birinden beklentim yok merak etme hele ki ilk günden.
O zaman asıl sporuna liselim. Sana güveniyorum.
Valla bilmiyorum nasıl olacak sadece kısa bir diyalog geçti o kadar daha da bakmam zaten
Hımm
Öyle işte
Sen ne istiyorsun, hedefin ne
Fizik yapmak için
Kilo vermek daha güzel bir vücuda sahip olmak için
Spora başka ne diye gideyim ki yoksa
Antrenmana asıl. Yaşın genç eminim fıstık gibi olursun.
Umarım
Sana güveniyorum baby
Bir şey sormak istiyorum.
Sor
Ya bir çocuk her akşam çarşıya gider mi? Yani 1 haftadır birini gözlemliyorum ve evi burada değil ama her akşam çarşıda inip bir sokağa gidiyor.
Sen neden gözlemliyorsun
Tanıdık geldiği için
Buna mı takıldın
Tanıdık mı 😅
Cevap vericen mi vermicen sorduğuma pişman ettin he valla
Takıldığı mekandır bu kadar basit
Her akşam mı yani 7 ye doğru hep mi gidersin sen ben bunu merak ediyorum.
Gay kulüp olmasın orası
Ne alaka şimdi bu saçmalama öyle biri değil
Kumar mı oynuyor
Allah aşkına ne saçmalıyorsun ya
Spor salonu değil, hergün aynı saatte başka ne olacak sen söyle bakalım
İşte bende bilmiyorum onun için sorma gereği duydum zaten
Her gün aynı saate bir insan nereye gidebilir acaba erkek olarak dedim empati yaparsınız
Tabelası yok doğru mu
Anlamadım
Girdiği yerin tabelası yok mu
Ben peşinden gitmiyorum ki ara sokağa girip yürüyor ben durakta bekliyorum. Gidersem anlaşılır. Bilsem keşke,
Bizim burada çocuklar kahveye gidiyor. Her zaman aynı saatte oraya gidiyor.
Anladım teşekkür ederim iki seçenek oldu tam tanımadığım için zaten bilemiyorum ne yaptığını saat 7 bu arada gittiği vakit yani sırf kahveye gidiyorsa olabilir ama tipinden de konduramıyorum nasıl biri olduğunu.
Bizim buradaki çocuklar içinde kedi gibileri var. Kahvede her haltı yiyorlar. Bazen misafirlerim geliyor, gidiyorum. Karşımda neler konuşuyorlar. Tipe bakmayacaksın kısaca.
Anladım, teşekkür ederim.
Rica ederim canım
Ama ben yine de hergün kahveye gideceğini düşünmüyorum bak bugün de aynısı olacak giderse yine derim gitti diye buradan.
Tamam seviyor musun onu
Sadece aynı ortamda bulunduk bir kez gördüm bu hafta full gördüm nereye gidiyor ondan merak ediyorum sevmiyorum sende.
😂😂 hahaha
Noldu
Komik geldi güldüm. Yanlış anlama.
Sıkıntı yok
Gitti yine aynı yerden harbi ya of
Hım
Bir şey dicem beklediğimiz gibi olmayabilirmiş
Evet
Bugün sordum anneme çarşıdaydık gösterdim nereden gittiğini oradan dolmuş kalkıyor evinin önünde indiriyorsa direkt dedi belki ondan gidiyordur.
Sokak demiştin dolmuş sokaktan mı kalkıyor
İki mağaza arası sokak işte upuzun gidiyor normal direkt duraktan inince o araya giriyor annem de bugün öyle dedi ben öyle sordum çaktırmadan birisi için gibisinden dolmuş var ordan belki dedi ona biniyordur işte evinin önünde indiriyorsa yakınca diye.
Nereden kalktığını bilmiyorum ama bugün annem deyince bir mantıklı geldi aslında o saatte her gün başka nereye gidebilir olsa olsa yani
Hahaha annen anlamıştır biraz 😅
Yok ya ne anlayacak öyle bahsettim biri diye arkadaşım olarak
Peki 😅
Çok zor
Sebebi?
Sen spora gidip spor yapmiyorsan oraya gitme sebebini av olarak görürüm , sanada ciddi bakmam. Başka türlü olabilir sadece. Eğer olayi dogru anladıysam bu
Ben yeni başladım sadece çocuğun bakışlarını fark ediyorum diğer kızların yanında sönük kalıyorum öyle aman aman da giyinmiyorum normal tshirt eşofman yani
Aynı aletleri kullanmaya calis 1-2 defa yardım iste ondan bakalım nolacak. Tek şansın bu. niyeti varsa gerisini o getirir.
Bugün fazlasıyla rezil oldum zaten çocuk sadece baktı o kadar. Kısa bir diyalog geçti anca aramızda gerçi laf atmış da olabilir bilmiyorum neyse.
Öyle mi diyorsun? Yani sadece dikkatimi çekiyor bilmiyorum ne yaparım ilerleyen günlerde.
Yeni bakabildim yorumlara , şansını dene kaybedecek bir şey yok
Bilmiyorum bakalım ne olur ilerleyen günlerde, teşekkür ederim.
Benim dediğimi dinle, bı konuda yardım iste ondan
Ya isteyemem ki utanırım tanımıyoruz bile birbirimizi güzel kızlar var hem ben dikkat çekemiyorum işte anlıyorsun az çok beni.
Ana dün kendisi yaparsın yaparsın dedi
Bak biyerinin agridigini , normal olup olmadığını sorabilirsin. İlgisini test et sana
Aynı tramvayla geliyoruz sonra inip gidiyor 3 gündür ben aktarma yapıyorum gani diyorum acaba bir selam verir mi yok vermiyor zorunda değil tabi ama işte. Yani ç bakmadı bile bana tramvayda normal durdum ne yapabilirim.
İlgisini bilemem şimdi çok kişi var bir yerde tek olursak sorabilirim belki
Sen bu işi yaparsın inan bana. Ama herşeyden önce bu çocuk evli nişanlı vs olmasın? Telefonla ne derecede uğraşıyor kontrol ediyormusun
Çocuk suratlı ama sosyal havalı biri gibi de duruyor anlayamadım tam çıkışlarda dediğim gibi görüyorum üst baş değişmiş daha ciddi bekliyor durakta benden 5bdl sonra geliyor hiç bakmadan ilerliyor sonra girerken benim durduğum kapıya gelip biniyor ardımdan.
Yok genç biri hani kulaklığı takıyor işine bakıyor cidden işi spor sadece bence, yani bileğinde toka olsa anlarım😄
Yolculuk esnasında konusabilirsin?
Zaten kendim 18 yaşındayım çocukta hemen hemen o yaşlardadır bence belli yüzünden
Çocuk yüzüme bile bakmıyor çok ciddi duruyor takıyor kulaklığı bekliyor o laf atsa keşke o zaman konuşurum
Sana bir şey sorabilir miyim?
Tabiki , yeni gördüm kusura bakma. Ozelden de yazabilirim ama takip lazim
İşi ile alakalı olabilir , dostu olabilir
Bir yorumda part time çalışabişeceğini söyledi arkadaş ama bilmiyorum hani giyiminden de iyi görünüyor tabi bilemem.
Her gün mü gidersin sen çarşıya arkadaşının veya arkadaşlarının yanına bilmiyorum bana saçma geliyor.
Git sen bu çocukla konuş bence. Uzatma hiç konuyu. Ama ilk önce arkadaşı var mı onu ogren
Yok konuşamam ne konuşucam ki bir kere aynı yerde oturduk o kadar yoksa tanışmıyoruz hiç ama bu hafta full gördüm.
Ne konusunu uzatmayayım?
Arkadaşı derken kız arkadaşı demi?
Yani bilmiyorum öğrenmem çok zor, bileğinde tokası yok ama yakışıklı bir çocuk orta tipli.
Aynen kız arkadaşı var mı öğren
Öğrenemem
Toka yok genelde öyle olur ya bileklerinde erkeklerin
O zaman yürü direk konuya gir.
İmkanı yok olmaz yani ne dicem sanki konuya girip her akşam nereye gidiyorsun mu dicem çocukla bir kere görüştük sende
Arkadaşım nereye gittiği seni ilgilendirmez ilk etapta. Sen yanas bı çocuğa bir muhabbet aç bir şey yap hani ortamı bilsem şunu yap derim
Ya ilgilenen benim belki ne biliyon Allah Allah
İşte ilk adım ondan gelse ben bir şey diyemiyorum ki
Oldu , ekmek var yermisin
Ortam tramvay yani bu hafta öyleydi haftaya da gene aynı saatlerde karşılaşırsak derim
Hahah
Ben niye ilk laf atıyorum o zaman kızlara göre erkekler daha iyi bu konuda napiyim
Bir şey dicem beklediğimiz gibi olmayabilirmiş
Artık olmazsa dm den yazalım bura aldı başını gitti
Yazarım teşekkürler dinlediğin için valla sıkmış da olabilirim kusura bakma artık.
olur mu öyle şey ne zaman istersen , cozecez senin işi merak etme :)
Takip edersen gizlisin bende eklerim
Ay çok teşekkür ederim yaa
El birliği ile çözeceğiz😄
fazlasıyla çeker
Peki nedenini sorsam yani fazlasıyla çeker diyorsun sebebi nesi çeker yani?
Yok gerçekten hedefim var ve normal tshirt eşofman giyip gidiyorum iki gün oldu zaten tanımıyoruz bile birbirimizi sadece bir kam kez bakışlarını fark ettim bir çocuğun o kadar
Sanmıyorum havalı bir tipe benziyor hem çocuksu yüzü var çıkışlarda aynı tramvayda denk gidiyoruz ama hani belki diyorum iki gün oldu ama bakıştık belki mi merhaba belki selam verir mi diye de yok yani olmaz.
Neler yapayım senin bir fikrin var mı? Heveslisi gibi de olmak istemem yani şimdi.
Tamamdır bugün biraz yanında bulundum gibi oldu zaten sağol
Müsait olunca bir şey sormak istiyorum.
Yani üst başından belli ama tabi hayatını bilemem sadece tanıdık biri gibi geliyor ve bakıyorum aynı saatlerde inip gidiyor.
Teşekkür ederim bir nebze başka şeyler de düşünmemi sağladın.
Yol edemem anlar normal inip direkt ara sokağa giriyor 1 haftadır aynı diyorum evi de burada değildi ne iş hani merak ediyor insan.
İyi şeyler düşünmeye çalışıyoruz bakalım çok teşekkür ederim.
Cesaret edemem ona ya aslında çok iyi diyorsun da işte casusluk yapamam ki ben.
Ama dediğin mantıklı çalışıyor olabilir giyiminden pek öyle görünmüyor olsa da yani bilemem bunu belki zamanla öğrenebilirim.
Valla gel yap hayrın çok olur😄
Anlar diye cesaret edemem dönüp sorsa ne dicem birde
Ki öyle de bir tipe benziyor
Aynen zaman neler getirecek bakalım bizlere. Casusluğu kendim yapamam biri olsa belki korkmam.
Yok teşekkür ederim onca şey yazdın zaten sağol.
Bir sorum olduğunda buradan iletebilirim thanks.
İstersen
En İyi Cevaplar