+1 yılBen canım derim bakmam bile
1103 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım canım mı dersin?
- +1 yıl
heee sistem değiştirmiş g. zekalı demiştim sakdjashd
- +1 yıl
yani abi işin şakası da guzel kıza her turlu bakılır ya spor mpor bahane bakarım ben
Soran+1 yılİşte sıkıntı orada maalesef güzel değilim hemde hiç ve zaten bilerek sordum aslında bu soruyu biliyordum böyle bir şeyin olmayacağını.
- +1 yıl
bak metrodayım 20 metre otedeki kıza bakınca kız hisseder doner bakar gulerim.. biri bana baksın hemen hissederim... sen de bir bak sonra gül selam ver bu sosyal gosterir seni. iyidir.
Soran+1 yılZaten bugün bir diyalog geçti aramızda ama bilmiyorum tam öyle de sayılmaz ama dediğin gibi insan hissedip bakıyor evet yani üstümde bir bakış var gibi dönüp bakıyorsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Soran+1 yılAma eminim baktığın kız güzel bir kızdır yani şimdii normal bir kıza niye bakışın gitsin
- +1 yıl
belli olmaz ki güzellik goreceli belli olmaz ya orası kız da enteresan bir şey varsa cezbeden goz dudakk bakarım ben
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim dostum
Soran+1 yılBir şey sorsam müsait olduğunda?
- +1 yıl
sor tabi
Soran+1 yılYa bir çocuk her akşam çarşıya gider mi? Yani 1 haftadır birini gözlemliyorum ve evi burada değil ama her akşam çarşıda inip bir sokağa gidiyor.
- +1 yıl
Bilmem seni neden rahatsiz etti bu durum
Soran+1 yılOrası bana kalmış bir fikrin varsa söyle yoksa sağol.
- +1 yıl
Annesi orada olabilir mi ya da kardesi bir akrabasi yardim ettigi biri ya da bir kiz olabilir mi
Soran+1 yılBaşka yerde oturuyor diye biliyorum ama kız olma ihtimali olabilir mi ki ama her gün aynı saatte niye gitsin ki
Soran+1 yılBir yorumda part time çalışabişeceğini söyledi arkadaş ama hangi ihtimali düşüneceğimi bilmiyorum
- +1 yıl
yani mantıklı dusunme cok fazla :D erkek adam gitsin işte
Soran+1 yılYa ama merak ediyorum kız olup olmadığını
- +1 yıl
yani bu spor saalonundaki çocuktan farklı değil mi :D konu ne ara buraya geldi ya şimdi.. yani oncelikle takip mi ediyorsun cocugu peşinden?
Soran+1 yılFarklı çocuk bu
Soran+1 yılİşte merakımdan soruyorum konu birden çıkıverdi
Soran+1 yılEtmiyorum nereye gidebilir her gün aynı saatte diye düşünüyorum kız var mı diye falan aklıma düştü acaba mı diye
Soran+1 yılTakip etmeye cesaretim yok anlar görür arkasından gidersem
- +1 yıl
yardım ettiği biri bir işi olabilir kaç saat kalıyor?
Soran+1 yılAynı tramvaydayız saat 7 gibi işte çarşıda iniyoruz ben diğer tramvayı bekliyorum o inip ara sokağa giriyor gidiyor oradan
Soran+1 yılKaç saat kaldığını bilmiyorum onu mu bekliyim o saatte ben eve geliyorum
Soran+1 yılİşte mi çalışıyor diye düşünüyorum şu an acaba
- +1 yıl
yani muhtemel her gün aynı saateyse :D abi sen cok komiksin ya :D :D :D :D
Soran+1 yılNesi komik
Soran+1 yılAllah Allah size de sormaya gelmiyor he valla
- +1 yıl
ya guzelim yani adamın işi vardır belki de adam her gun senein gibi aynı saate tramvaya binip her gun senin gibi çarşıya gidiyorsa başka seçenek ne olabilir ki aynı saatlerde gidiyorsunuz ama o belki part çalışıyordur.
Soran+1 yılEvet aynı denk geliyoruz çalışıyor o zaman
Soran+1 yılHer gün başka işi olamaz büyük ihtimalle çalışıyor olabilir
Soran+1 yılPart time saat kaça kadar olabilir peki bir bilgin var mı
- +1 yıl
normal çalışma 9 saat o 4.5 5 saaat
Soran+1 yılAnladım bak şimdi olmadı ya
Soran+1 yılNeyse sağol
- +1 yıl
abi şu gizemi çöz çok merak ettirdin :(
Soran+1 yılOfff😂
Soran+1 yılDerdimle sizi de valla sorulara boğdum kusura bakma
Soran+1 yılÇok taze şu an imkansız yani bulmam bilmiyorum
- +1 yıl
sorun değil ben normalde bu kadar sitede olmuyom unuturum da merak ettim ya :D
Soran+1 yılSen birde benim halimi görsen o inişini görünce içim gidiyor çocuğun ister istemez düşünüp duruyorum.
Soran+1 yılMerak adamı çatlatır yeminle
- +1 yıl
o kadar buyuk bir şey yoktur ya bence her şeye hazıırla kendini cok basit bir şey cıkabilir her gun gidiyor yani her gun aynı saatte gidiyor bir sorumluluk belli ki
Soran+1 yılHer şeye hazırla derken ya çocuk hiçbir şeyim değil ama bilmiyorum işte.
Soran+1 yılİnşallah çok basit bir şeydir dediğin gibi içimi rahatlattın sağol
Soran+1 yılEvet her gün aynı saatte umarım bir sorumluluğu vardır yani böylesine merakıma değsin
Soran+1 yılKzı meselesi midir sence? Yani bu da bir ihtimal tabi ne kadar düşünmek istemesem de. Bugğn gördüm telefonda öyle mesajlaşıyordu belli ki gülümsemiştir bile. Neredesiniz dediğini duydum bugün giderken.
- +1 yıl
abi kurs olmasın :D :Dasdasdasd
Soran+1 yılAnasını saticam he yetti valla
Soran+1 yılOlabilir mi ama o saate kurs yani ya da ne kursu dershaneye falan değildir o saate olmaz başka ne
Soran+1 yılBasit bir sebep çıkarsa valla büyük patlarız yani neler düşünüyoruz halimize bak ya
Soran+1 yılBak sana ne dicem
- +1 yıl
Buyur gizli
- +1 yıl
Naber <3
Soran+1 yılBugün sordum anneme çarşıdaydık gösterdim nereden gittiğini oradan dolmuş kalkıyor evinin önünde indiriyorsa direkt dedi belki ondan gidiyordur.
Soran+1 yılİyilik sen
- +1 yıl
Gercekten mi cevap bu mu
- +1 yıl
Iyilik senin meraklarinla ugrasiyoz iste <3
Soran+1 yılBelki bir ihtimal bu demedim ki
Soran+1 yılBizde uğraşıyoruz belki öğrenirim ilerde
- +1 yıl
Peki bakalim
Soran+1 yılAma annemin dediği de aklıma yattı yani ben aktarma yapıyorum bize yakın bir mahallede oturuyor. Dolmuş kapı önünde bıraksa belki o daha rahat ve yakın olur ondan öyle gidiyor olabilir seçenek bu da.
- +1 yıl
Yani seni cok merak ettim ya bu zeka piriltisi nasil bir yuzde hdhdhdhd abi beynini sal yahu adami takmis manyak <3
Soran+1 yılYani ben sana bir şey anlatıyorum sen niye abuk subuk şeyler yazıyorsun ki bir de kalp koyuyorsun sebep?
Soran+1 yılBeni ilgilendiren o çünkü takıcam tabi yardım edeceksen diye yazıyorum burada sizlere
- +1 yıl
Abuk sabuk mu yani abi cok degisik dusunuyorsun dostum o yuzden yahu 😅 ne diyim ki simdi seni kirmak degil gel kusme dinlicem peki
- +1 yıl
Peki haklisin kBalik ettim
Soran+1 yılDeğişik düşünmüyorum acaba mı diye neresi değişik Allah için herkes yani düşünür bence
- +1 yıl
Tamam peki baska ne gibi senaryolarimiz var elimizde
Soran+1 yılYok maalesef bugünlük elimde bu var
- +1 yıl
Tamam simdi her gun ayni yerden dolmusa biniyor yani su anda o aradan dolmus geciyor bu yuzden ordan dolmusa biniyor peki neden her gun carsida?
Soran+1 yılYani kesin dolmuşa biniyor da diyemeyiz ki bunu elimizde tutalım diyorum ben dün telefonda neredesiniz diyordu mesajlaşırken da gülümsediğini fark etmiştim yani kız olup olmadığını aklıma getirmemeye çalışıyorum sadece neyse.
Soran+1 yılEvet o da var ne işi olduğunu da bulmamız lazım hafiye olduk yeminle
Soran+1 yılAma dolmuş en mantıklı olanı ya tamam tamam karıştırmayayım
- +1 yıl
Allahim birileri de beni boyle dusunur mu gunun birinde cocuktaki karizmaya bak yeminle kiskandim 🥺 kiz yandi tutustu.. anlat bakalim gizli dost nasil biri tipi nasil
Soran+1 yılUzun boylu, sarımsı saçları ama koyu sarı diyim yani ne açık ne çok koyu ortası gibi, böyle bebek yüzlü sevimli bir tipi var gülünce çok tatlı görünüyor karşıdan tabi öyle işte.
Soran+1 yılBen düşünsem nolucak ki onun gözüne bile çarpmıyorum öylesine baksada keşke baksa yani o kadar bile değil. Yandım tutuştum hemde nasıl bak ya
Soran+1 yılAma çok yakışıklı be
- +1 yıl
Hmm tamam bubsenin hayran oldugun tip. Simdi kendini tarif et sen nasilsin sen nasil birisjn
Soran+1 yılGerek yok bu yeterli derdim bu çünkü.
- +1 yıl
Ya kizim anlat ki sana hatalarini soyleyim yani bak bence sen kendiyle barisik degilsin. Ve sen kendini sevmeden baska birinin seni farketmesini bekliyorsun surda 2 gundur konusuyoruz tek bir ozguvenli hareketini gormedim. Yani demek istedigim sen kendini fark et kendini sev sen seni seversen erkek bu enerjiden beslenir ve sen o enerjiyi ona verirsun. Bak gozune cocugun bakis onunla sonra gulumse bu kadar sonra o sana gelsin onune cik konus sor - biliyor musun allah askina ne var burada ya her gun geliyorsun manyak misin olum filan diye konus ya ne kaybedersin
- +1 yıl
Uyanmalisin bence kabugundan cik sen cikmazsan askini bulamazsin bu hayatta sakin ol ve insanlari dogru tani guvenme herkese ama insanlari tani dostum
Soran+1 yılDiğer kızları görünce ister istemez düşüyor moralim bilmiyorum güvensizliğim bundan belki de. Beni bu gidişle zaten fark etmeyecek biliyorum ben belli yani, ne enerjim olabilir onu anlayamadım.
Soran+1 yılYok işte ben adım gelmedikçe ya da biri laf atmadıkça utanıyorum lafa girmeye bakmaya bile en ufağından keşke dediğin gibi sorabilsem
- +1 yıl
Sana bir sey diyim mi sessiz kizlardan cok korkarim cok sinsi gelirler
Soran+1 yılBende sessizim ama herkes aynı değildir ki.
- +1 yıl
Ama sessiz insanlar konusmadiklari icin bence dedikodu seviyorlar
- +1 yıl
Diliniz sisiyor... simdi gelelim konumuza guzel dostum bak gercekten sezsiz birine asla bakmam kolay kolay cekingen kizi niye korkutayim ki zaten 190 adamim yapiliyim da ama gozlerimin icine bakan kiza oyle bir yururum ki site bunu kaldirmaz
Soran+1 yılDiyorsun vay be.
Soran+1 yılDedikoduyu kim sevmez zaten
Soran+1 yılSessizim ve utangacım ben kendimi açmakta zorlanıyorum işte o da bakmıyor zaten
Soran+1 yılHadi baksa ona göre bende bakıcam
- +1 yıl
Onun bakmasini bekleme bence hayat kisa bir gun selam de yol sor mesela 1 2 gun sonra tekrar yol sor hdhdgdggs sonra cocugum dikkatini cekersin artik
- +1 yıl
Otobus sor saati sor sessiz olma cok iyi degil yerinde hamleni yap
Soran+1 yılTeşekkür ederim, yine de bıkmayıp cevaplar verdiğin için. Yapmaya çalışacağım, denk geldin iyi ki yardımcı oldun yani çok.
- +1 yıl
Rica ederim her zaman dostum ✋️ kendini gelistirmelisin konus insanlarla tanima mmesela hoslanma pratik yap arada git insanlara saat sor yol sor boyle boyle hoslandigin cocuklara da yanasirsin ben her zaman buralardayim olmadi gec yazarim
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrar vallahi, o zaman yine bir şey olduğunda yazarım bak sıkılırsan da şöyle 😄
Soran+1 yılKendine iyi bak ve yarını bekle benden madem bir şey olursa görürsem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlama mal gibi durur o kız orada bana göre
161 Yorumla
Soran+1 yılİşte yeni olduğum için bir şeyler yapamıyorum daha oradaki kızlara bakarak daha böyle sıradanım çekmeyeceğini bende biliyordum
Cevap sahibi+1 yılSporunu yap. Oradaki erkekler dalgalarındalar. Burada bir kıza daha dedim inanmadı sonunda pişman oldu.
Soran+1 yılÇocuk baya iyi ama dalgasına geldiğini düşünmüyorum ama tabi bilemem.
Soran+1 yılNeye pişman oldu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılOradan birisiyle yakınlaşmasına. Ciddi bir şey çıkmaz oradan. Neyse sizin hayatınız. Kaç yaşındasın.
Soran+1 yıl18 yaşındayım da zaten ben kendim için gidiyorum hedefim olduğunu belirttim ya yukarıda bir yorumda. Bir şeyden veya birinden beklentim yok merak etme hele ki ilk günden.
Cevap sahibi+1 yılO zaman asıl sporuna liselim. Sana güveniyorum.
Soran+1 yılValla bilmiyorum nasıl olacak sadece kısa bir diyalog geçti o kadar daha da bakmam zaten
Cevap sahibi+1 yılHımm
Soran+1 yılÖyle işte
Cevap sahibi+1 yılSen ne istiyorsun, hedefin ne
Soran+1 yılFizik yapmak için
Soran+1 yılKilo vermek daha güzel bir vücuda sahip olmak için
Soran+1 yılSpora başka ne diye gideyim ki yoksa
Cevap sahibi+1 yılAntrenmana asıl. Yaşın genç eminim fıstık gibi olursun.
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılSana güveniyorum baby
Soran+1 yılBir şey sormak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSor
Soran+1 yılYa bir çocuk her akşam çarşıya gider mi? Yani 1 haftadır birini gözlemliyorum ve evi burada değil ama her akşam çarşıda inip bir sokağa gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılSen neden gözlemliyorsun
Soran+1 yılTanıdık geldiği için
Soran+1 yılBuna mı takıldın
Cevap sahibi+1 yılTanıdık mı 😅
Soran+1 yılCevap vericen mi vermicen sorduğuma pişman ettin he valla
Cevap sahibi+1 yılTakıldığı mekandır bu kadar basit
Soran+1 yılHer akşam mı yani 7 ye doğru hep mi gidersin sen ben bunu merak ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılGay kulüp olmasın orası
Soran+1 yılNe alaka şimdi bu saçmalama öyle biri değil
Cevap sahibi+1 yılKumar mı oynuyor
Soran+1 yılAllah aşkına ne saçmalıyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılSpor salonu değil, hergün aynı saatte başka ne olacak sen söyle bakalım
Soran+1 yılİşte bende bilmiyorum onun için sorma gereği duydum zaten
Soran+1 yılHer gün aynı saate bir insan nereye gidebilir acaba erkek olarak dedim empati yaparsınız
Cevap sahibi+1 yılTabelası yok doğru mu
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılGirdiği yerin tabelası yok mu
Soran+1 yılBen peşinden gitmiyorum ki ara sokağa girip yürüyor ben durakta bekliyorum. Gidersem anlaşılır. Bilsem keşke,
Cevap sahibi+1 yılBizim burada çocuklar kahveye gidiyor. Her zaman aynı saatte oraya gidiyor.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim iki seçenek oldu tam tanımadığım için zaten bilemiyorum ne yaptığını saat 7 bu arada gittiği vakit yani sırf kahveye gidiyorsa olabilir ama tipinden de konduramıyorum nasıl biri olduğunu.
Cevap sahibi+1 yılBizim buradaki çocuklar içinde kedi gibileri var. Kahvede her haltı yiyorlar. Bazen misafirlerim geliyor, gidiyorum. Karşımda neler konuşuyorlar. Tipe bakmayacaksın kısaca.
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canım
Soran+1 yılAma ben yine de hergün kahveye gideceğini düşünmüyorum bak bugün de aynısı olacak giderse yine derim gitti diye buradan.
Cevap sahibi+1 yılTamam seviyor musun onu
Soran+1 yılSadece aynı ortamda bulunduk bir kez gördüm bu hafta full gördüm nereye gidiyor ondan merak ediyorum sevmiyorum sende.
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 hahaha
Soran+1 yılNoldu
Cevap sahibi+1 yılKomik geldi güldüm. Yanlış anlama.
Soran+1 yılSıkıntı yok
Soran+1 yılGitti yine aynı yerden harbi ya of
Cevap sahibi+1 yılHım
Soran+1 yılBir şey dicem beklediğimiz gibi olmayabilirmiş
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılBugün sordum anneme çarşıdaydık gösterdim nereden gittiğini oradan dolmuş kalkıyor evinin önünde indiriyorsa direkt dedi belki ondan gidiyordur.
Cevap sahibi+1 yılSokak demiştin dolmuş sokaktan mı kalkıyor
Soran+1 yılİki mağaza arası sokak işte upuzun gidiyor normal direkt duraktan inince o araya giriyor annem de bugün öyle dedi ben öyle sordum çaktırmadan birisi için gibisinden dolmuş var ordan belki dedi ona biniyordur işte evinin önünde indiriyorsa yakınca diye.
Soran+1 yılNereden kalktığını bilmiyorum ama bugün annem deyince bir mantıklı geldi aslında o saatte her gün başka nereye gidebilir olsa olsa yani
Cevap sahibi+1 yılHahaha annen anlamıştır biraz 😅
Soran+1 yılYok ya ne anlayacak öyle bahsettim biri diye arkadaşım olarak
Cevap sahibi+1 yılPeki 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor
150 Yorumla
Soran+1 yılSebebi?
- +1 yıl
Sen spora gidip spor yapmiyorsan oraya gitme sebebini av olarak görürüm , sanada ciddi bakmam. Başka türlü olabilir sadece. Eğer olayi dogru anladıysam bu
Soran+1 yılBen yeni başladım sadece çocuğun bakışlarını fark ediyorum diğer kızların yanında sönük kalıyorum öyle aman aman da giyinmiyorum normal tshirt eşofman yani
- +1 yıl
Aynı aletleri kullanmaya calis 1-2 defa yardım iste ondan bakalım nolacak. Tek şansın bu. niyeti varsa gerisini o getirir.
Soran+1 yılBugün fazlasıyla rezil oldum zaten çocuk sadece baktı o kadar. Kısa bir diyalog geçti anca aramızda gerçi laf atmış da olabilir bilmiyorum neyse.
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun? Yani sadece dikkatimi çekiyor bilmiyorum ne yaparım ilerleyen günlerde.
- +1 yıl
Yeni bakabildim yorumlara , şansını dene kaybedecek bir şey yok
Soran+1 yılBilmiyorum bakalım ne olur ilerleyen günlerde, teşekkür ederim.
- +1 yıl
Benim dediğimi dinle, bı konuda yardım iste ondan
Soran+1 yılYa isteyemem ki utanırım tanımıyoruz bile birbirimizi güzel kızlar var hem ben dikkat çekemiyorum işte anlıyorsun az çok beni.
Soran+1 yılAna dün kendisi yaparsın yaparsın dedi
- +1 yıl
Bak biyerinin agridigini , normal olup olmadığını sorabilirsin. İlgisini test et sana
Soran+1 yılAynı tramvayla geliyoruz sonra inip gidiyor 3 gündür ben aktarma yapıyorum gani diyorum acaba bir selam verir mi yok vermiyor zorunda değil tabi ama işte. Yani ç bakmadı bile bana tramvayda normal durdum ne yapabilirim.
Soran+1 yılİlgisini bilemem şimdi çok kişi var bir yerde tek olursak sorabilirim belki
- +1 yıl
Sen bu işi yaparsın inan bana. Ama herşeyden önce bu çocuk evli nişanlı vs olmasın? Telefonla ne derecede uğraşıyor kontrol ediyormusun
Soran+1 yılÇocuk suratlı ama sosyal havalı biri gibi de duruyor anlayamadım tam çıkışlarda dediğim gibi görüyorum üst baş değişmiş daha ciddi bekliyor durakta benden 5bdl sonra geliyor hiç bakmadan ilerliyor sonra girerken benim durduğum kapıya gelip biniyor ardımdan.
Soran+1 yılYok genç biri hani kulaklığı takıyor işine bakıyor cidden işi spor sadece bence, yani bileğinde toka olsa anlarım😄
- +1 yıl
Yolculuk esnasında konusabilirsin?
Soran+1 yılZaten kendim 18 yaşındayım çocukta hemen hemen o yaşlardadır bence belli yüzünden
Soran+1 yılÇocuk yüzüme bile bakmıyor çok ciddi duruyor takıyor kulaklığı bekliyor o laf atsa keşke o zaman konuşurum
Soran+1 yılSana bir şey sorabilir miyim?
- +1 yıl
Tabiki , yeni gördüm kusura bakma. Ozelden de yazabilirim ama takip lazim
- +1 yıl
İşi ile alakalı olabilir , dostu olabilir
Soran+1 yılBir yorumda part time çalışabişeceğini söyledi arkadaş ama bilmiyorum hani giyiminden de iyi görünüyor tabi bilemem.
Soran+1 yılHer gün mü gidersin sen çarşıya arkadaşının veya arkadaşlarının yanına bilmiyorum bana saçma geliyor.
- +1 yıl
Git sen bu çocukla konuş bence. Uzatma hiç konuyu. Ama ilk önce arkadaşı var mı onu ogren
Soran+1 yılYok konuşamam ne konuşucam ki bir kere aynı yerde oturduk o kadar yoksa tanışmıyoruz hiç ama bu hafta full gördüm.
Soran+1 yılNe konusunu uzatmayayım?
Soran+1 yılArkadaşı derken kız arkadaşı demi?
Soran+1 yılYani bilmiyorum öğrenmem çok zor, bileğinde tokası yok ama yakışıklı bir çocuk orta tipli.
- +1 yıl
Aynen kız arkadaşı var mı öğren
Soran+1 yılÖğrenemem
Soran+1 yılToka yok genelde öyle olur ya bileklerinde erkeklerin
- +1 yıl
O zaman yürü direk konuya gir.
Soran+1 yılİmkanı yok olmaz yani ne dicem sanki konuya girip her akşam nereye gidiyorsun mu dicem çocukla bir kere görüştük sende
- +1 yıl
Arkadaşım nereye gittiği seni ilgilendirmez ilk etapta. Sen yanas bı çocuğa bir muhabbet aç bir şey yap hani ortamı bilsem şunu yap derim
Soran+1 yılYa ilgilenen benim belki ne biliyon Allah Allah
Soran+1 yılİşte ilk adım ondan gelse ben bir şey diyemiyorum ki
- +1 yıl
Oldu , ekmek var yermisin
Soran+1 yılOrtam tramvay yani bu hafta öyleydi haftaya da gene aynı saatlerde karşılaşırsak derim
Soran+1 yılHahah
Soran+1 yılBen niye ilk laf atıyorum o zaman kızlara göre erkekler daha iyi bu konuda napiyim
Soran+1 yılBir şey dicem beklediğimiz gibi olmayabilirmiş
- +1 yıl
Artık olmazsa dm den yazalım bura aldı başını gitti
Soran+1 yılYazarım teşekkürler dinlediğin için valla sıkmış da olabilirim kusura bakma artık.
- +1 yıl
olur mu öyle şey ne zaman istersen , cozecez senin işi merak etme :)
- +1 yıl
Takip edersen gizlisin bende eklerim
Soran+1 yılAy çok teşekkür ederim yaa
Soran+1 yılEl birliği ile çözeceğiz😄
fazlasıyla çeker
136 Yorumla
Soran+1 yılPeki nedenini sorsam yani fazlasıyla çeker diyorsun sebebi nesi çeker yani?
Soran+1 yılYok gerçekten hedefim var ve normal tshirt eşofman giyip gidiyorum iki gün oldu zaten tanımıyoruz bile birbirimizi sadece bir kam kez bakışlarını fark ettim bir çocuğun o kadar
Soran+1 yılSanmıyorum havalı bir tipe benziyor hem çocuksu yüzü var çıkışlarda aynı tramvayda denk gidiyoruz ama hani belki diyorum iki gün oldu ama bakıştık belki mi merhaba belki selam verir mi diye de yok yani olmaz.
Soran+1 yılNeler yapayım senin bir fikrin var mı? Heveslisi gibi de olmak istemem yani şimdi.
Soran+1 yılTamamdır bugün biraz yanında bulundum gibi oldu zaten sağol
Soran+1 yılMüsait olunca bir şey sormak istiyorum.
Soran+1 yılYani üst başından belli ama tabi hayatını bilemem sadece tanıdık biri gibi geliyor ve bakıyorum aynı saatlerde inip gidiyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim bir nebze başka şeyler de düşünmemi sağladın.
Soran+1 yılYol edemem anlar normal inip direkt ara sokağa giriyor 1 haftadır aynı diyorum evi de burada değildi ne iş hani merak ediyor insan.
Soran+1 yılİyi şeyler düşünmeye çalışıyoruz bakalım çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılCesaret edemem ona ya aslında çok iyi diyorsun da işte casusluk yapamam ki ben.
Soran+1 yılAma dediğin mantıklı çalışıyor olabilir giyiminden pek öyle görünmüyor olsa da yani bilemem bunu belki zamanla öğrenebilirim.
Soran+1 yılValla gel yap hayrın çok olur😄
Soran+1 yılAnlar diye cesaret edemem dönüp sorsa ne dicem birde
Soran+1 yılKi öyle de bir tipe benziyor
Soran+1 yılAynen zaman neler getirecek bakalım bizlere. Casusluğu kendim yapamam biri olsa belki korkmam.
Soran+1 yılYok teşekkür ederim onca şey yazdın zaten sağol.
Soran+1 yılBir sorum olduğunda buradan iletebilirim thanks.
Soran+1 yılİstersen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat