Benimle takildi sevgilim diyemem ismi yoktu iliskimizin simdi bir kizi cok seviyo ciddi iliskisi var ama bana da deger verdiğini soyluyor bulusmak sohbet etnek istiyor hic bir zman ask konusunda umit vermedi zaten takildi geçti, tekrar takilmak icin gelmiyor hayatında biri varken yapmicagimi biliyor o konuda netim ama yediremiyordumda bu durumu napmaliyim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Hesabını bilmeyen kasap ın elinde kalır masat ı diye bir büyük sözü var yani sen buraya bunu yazdıysan görüşmeye istiyorsun hadi diyelim sen gerçekten arkadaş gibi görüşmek istiyorsun bakalım o seni arkadaş olarak görmek istiyormu bide o var sen gözüne favori avsın aklını başına al ve hem kendine olan saygını kaybetme hemde karşı tarafda bir hemcins in var yani sen civa gibi olma su gibi ol
00 Yorumla
Görüş ben eski sevgilimle yeniyi tanıştırdı bir kaç kez dışarı çıktık gezdik. İyi anlaştılar. Bir ilişki bitti diye dostluk arkadaşlık bitecek diye bişey yok. Vaktiyle eski sevgilimle öpüşüyordum. Kalbim onun için atıyordu. Ama şimdi. Rüzgar bile estiremez. Sadece 5 yıl arkadaştık o sürecin hatırına dostluğu bozmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılBenim anlamadığım dünyada 7 milyar (salladım şu an, klişe bir sayı olduğu için yazdım) insan var. Hiç mi çevrenize bakmıyorsunuz, takılı kalıyorsunuz, ya da kendi fikriniz yok istiyorum istemiyorum diye. İstemiyorsan sert yap istiyorsan Allah kabul etsin ne diyelim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
84Cevap
Hayır kesinlikle yaptıklarını yüzüne vur tokat gibi. Muhatap ta olma daha. Çünkü bu yeri ona verirsen sürekli tamam ya ben bir manita yaparm bununla da taklrm kenarda dursun modunda olr. Ki sua N da öyle yapyor bence. Seni kaybetmek yemiyor ama uckurunuda bırakmıyor tabiri caizse.. Gevşegin teki bu çocuktan uzak dur
10 Yorumla
+1 yılBen yanlış buluyorum, özellikle yeni sevgilisi için kötü bir durum. Yinede üçünüz kabul ediyorsanız diyecek bir şey yok
50 Yorumla
+1 yılMerhabalar adil bey,4 senelik bir ilişkim var erkek arkadaşım beni sevip bana deger veren bırı yanyana her sey cok guzel eglenıyoruz kafa yapımız bir fakat tek problem o biraz bana göre vurdumduymaz bende daha takıntılıyım. Mesela tartıştığımız da susup cevap vermıyor neden yapıyorsun dedımgımde ıkımızde sınırlıyız sonra konusuruz bu konuyu dıyo ama bız bu sorunu halletmeden aramız duzelıyor ve tekrar yıne aynı sorunlar oluşuyor. Bu ilişkiyi sürdürmelimiyim yoksa bıtırmelımıyım cunku ben artık cok yoruldum benı önemsemedıgını düşünüyorum
00 YorumlaKotu ayrilmamak en azindan gorunce selam verebilmek şeklinde kotu ayrilmamak belki anlasilabilir degorusmek istemesi inanilmaz tuhaf ve olmamasi gereken bir durum. Sonucta ortada yasanmis bitmis bir iliski kopmuş bir bağ var, ne yardan ne serden gecememek onunkisi, komple hayatinizdan çıkarın bence
00 Yorumla
+1 yılbu sana iyi gelmeyebilir tamamen bitir arkadaş kalma sonucta sen ona farklı hisler besliyorsun kendini düşün bosver kötü hissettiriyorsa takılma o sevgilisiyle mutluyken sen mutsuz olma sakın sen çok değerlisin unutma kendini üzecek durumlardan uzak dur lütfenn 😊 iyiki varsın ❤
00 YorumlaTakılmak ne ya çok saçma kimse bu duruma göz yummamalı bence bu tamamen gurur durumu ve sevgisiz ilişki bence kötü ve anlamsız ben olsam o kişiyle çoktan bağını keserdim başta tamamen arkadaş olsaydık kesmezdim ama takïlmak falan diyince bu arkadaşlığın dışına çıkıyor çok başka ve saçma onursuzca bir şey
01 Yorumla
+1 yılHem diyorsunki "tekrar takilmak icin gelmiyor hayatinda biri varken yapmicami biliyor"
hemde diyorsunki
"bulusmak sohbet etmek istiyor kararsizim"
sen onun iliskisi oldugunu bildiginin halde bulusmaya yanasiyorsun ama bisi yapmicam zaten diyorsun wtf?
bu ne lahana corbasi bence sende kendine güvenmiyorsun o cocukda bunu adi kadar iyi biliyor sen yine kendini kullandiracan ya hayirlisi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Türkçesi yeni konuştuğum kızı istiyorum olurda onunla ayrılırsak sen yedekte bekle boşta kalmayayim demiş eski sevgilin
70 YorumlaHer şeyden önce nacizhane fikrim bu kadar kafaya takma... Sen de takılmak istiyorsan takıl geç... sadece seni bir kiskandirma malzemesi yapmasına izin verme o kadar diyorum...
20 Yorumla
+1 yılSen delimisin kendinimi kullandırtcan öyle bir kalitesize yol ver gitsin başkasının götünde gezsin
100 Yorumla
+1 yılTeknik direktör olarak kullanmak isteyecek seni !
Sana ihtiyacım var görüşmek istiyorum,,
Cevap evet sadece telefonda sen biri ile birliktesin ve bu bana ters !!!
Doğru olan bu !30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur 🤚🏻
O olmassa sana geri dönecek gibi
Boşver daha iyisimi yok
Biri gider birr gelir hayat hep böyledir
Kendini kullandırma
Sakın30 Yorumla
+1 yılKullancak seni, mediyet bu degil, kendine kilif bukmus medeniyetlik altinda, medeni dedigin iki kizi bir arada yurutmek degildir, bak sen ona karsi saf duygular besliyosun altinda belki baska bir sebeb vardir deneyim goreyim diyosun, ama oyle degil, bende yasadil aynisini sonu husran, bir hakta talep edemezsin cunku dicekki sen benim arkadasimdin uzak dur haketmiyo seni
30 Yorumla
+1 yılBana nedense mantıklı geldi bu isteği
Çünkü aranızda bir yaşanmışlık var ve bazı zamanlar birbirinizde nefes aldığınızı hissettiğiniz zamanlar oldu bu yaşanmışlık direk yanması kötü olur onu en iyi tanıyanlardan biri belki sensin00 Yorumla
+1 yılKusura bakma da kendi fikrin yok mu senin? İnsanların firirleri tavsiyelerine göre mi hayatını belirliyosun? Seninle görüşmek istiyorsa zaten karaktersizdir. sende onunla görüşerek aynı karaktersizliği yapma. tabi istersen de yap hayat senin.
00 Yorumla
+1 yılErkekler hep bir yedeği olsun istiyor. Hep ertele hep işim var de... karisi yemek yapamayacak sana gelecek kavga edecek sana gelecek cinsel uyum olmayacak senden talep edecek. Kimsenin hayatında sığınacak liman olma. Gemileri yak
00 Yorumla
+1 yılİnsan eski sevgilisiyle arkadaş kalabilir. Türk kızı kafasından çıkın. Ancak tek sorun, senin hislerin. Eğer ki hala bir şey hissediyorsan onunla görüşmek sana acı verecektir veya her hareketi sana umut verecektir. Bu yüzden ona arkadaş olabileceğini ama bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu söylemelisin. Onun için bir şey hissetmediğinde arkadaş Kalabilirsin. Ancak kalamıyorsan da zorlama boşver.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle uzak durulması gereken tip. Güvenilmez böylelerine. Bugün sana yapan yarın başkasına da yapar. Ki ilişkisi olduğu halde bunu düşünüyorsan sende de suç var kusura bakma. Kendini birde o kızın yerine koyarak cevap ver bu soruya
13 Yorumla
Soran+1 yılKafede karsilastigimizda kizin yaninsa yanima gelip selam veriyor ayak ustu sohbet edip halimi hatrimi soruyor kiz bisey demiyor demeki vallahi bende anlamadim
Cevap sahibi+1 yılKız belki seni lmeyelir ve belki sen gittikten sonra sormuştur lemeyiz. Ben kendimden pay çecek olurs erkek arkadaşım yanılda r kızla konuşsa r şey demem a gittimten sonra hesap sorarım oda öyle yapmış olalir.
Cevap sahibi+1 yılKız belki seni lmeyelir ve belki sen gittikten sonra sormuştur lemeyiz. Ben kendimden pay çecek olurs erkek arkadaşım yanılda r kızla konuşsa r şey demem a gittikten sonra hesap sorarım oda öyle yapmış olalir.
Bırak ya amacı tekrar takilmak. Cinselliği senden alıp aşkı da diğerinden alacak
Oh ne güzel. Böyle enayiler herkese nasip olsun29 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 bizim zamaninda vaazgeçmemiz de cok önemli
Bazi kizlar yapışıp kalıyor parasi icin yakışıklı oldugu icin veya sevdigi icin
Adam kendisini kaç kez aldatsa da kopamiyorlar
Yok ya o cok iyi biri diyip kendilerini kandırıyorlar
Halbuki ne iyisi. Iyiligi baska kadını becerirken o yatakta bıraktı da haberi yok garibimin
Tamam severken birakmak zor biliyorum ama
Benim severken bıraktığım da oldu. Git 5 ay acını çek ama onunla da sevgili kalma kardesim
Ederinden götürüyor işte . durdukça değersiz oluyosun - +1 yıl
@Berivann6 tamam bak bir insan birazcık serefsizlik yapabilir
Ör. mesajina geç cevap verir
Veya sen bulusmak isterken reddedebilir
Ama küçük şerefsizliklerini affettirmesi önemli
İnsanlar büyük şerefsizlikleri kaldiramaz çünkü
Karşıdaki insan da kendimi affettiriyim diye çabalamaz zaten
+1 yılMedenilik değil de aklı sende kalmış uyanık olun kızlar biraz, yedek lastik grubuna yazacak anlasana..
20 Yorumla
+1 yılSevgilisi olmasaydı belki arkadaş kalalirdin a sevgilisi var olduğu için raz tuhaf olur şahsımca. Sonuçta yaşanmış güzel anılar vardır. Onları rlikte görürken belki seninde içinde r burkulma, r kırgınlık oluşalir ister istemez. O yüzden bence yolunu ayır tatlım :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu medeniyet değil, düpedüz şerefsizlik.
Yaptığıyla ne kadar onursuz, karaktersiz biri olduğunu vurgulamış. Neyini anlamıyorsun?
Sil çıkart hayatından, kes iletişimini.!00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi yedekli yaşama peşinde olan bir arkadaş. Peki yeni sevgilisi medeni takılıp eski erkek arkadaşı ile görüşebilirmi? Bu soruyu ona iletirseniz karakteri kendiliğinden meydana çıkar.
00 Yorumla
+1 yılYa erkek arkadaş her zaman iyidir. Eğer sana ümit vermedi ise bence görüşebilirsin sen az çok sana karşı davranışlarını bilirsin aslında olay sende bitiyor. Bu kararı verecek asıl kişi sensin kimse sana nasıl davrandığını gözü ile görmeden bilemez canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKötü ayrılmadıysanız arkadaş kalınabilir. Ha sevgilim olsa ben eski sevgilimle arkadaş kalamazdım çünkü sevgilimin eski sevgilisiyle kalmasını kabul etmezdim.
00 Yorumla
+1 yılSana değer verdiğini, buluşmak, seninle sohbet etmek istediğini soyluyo? Acaba sevgilisi bunu biliyo mu?🤦Hem sevmiyo, napıcan yaaa sevse başka ilişkisi olmazdı hem... Knk onun gözünde sen yedektesin bence, uzak dur..🤷
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. koy g*tüne tekmeyi gitsin manyak mısınız ake sanki dünyada başka erkek yok
30 YorumlaBu tarz ilişkileri yanlış buluyorum. Sizin yapmanız gereken bu ilişkiden uzak durmak. İki taraftan biri incilecektir. Tavsiyem başlamadan bitirin.
10 Yorumla
+1 yılNasıl rahatça bunu kendine kabul ettirebiliyorsun ya takıldı geçti falan diye bu kadar basit kız mısınız yoksa?
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gurur kırıcı bişey kadın içinde erkek içinde
Eğer sende onunla konuşup sohbet etmek istiyorsan iki medeni insan gibi buluşup sohbet edin. Seninle konuşmak istemesi normal bişey. Belki içinde sakladığı sözler vardır sana söylemek istediği mutlaka vardır. Yoksa görüşmek istemez.
00 Yorumla
+1 yılyakinda ondan şikayet etmeye başlar sana yanaşır sakın inanma
20 YorumlaAşağılayıcı bir teklif. ben olsam o coğrafyadan uzaklaşırdım.
20 YorumlaBende senle görüşmek istediğimde haber veririrm yaz. Bıraksın bu medeni işlerini. Eski sevgiliyle arkadaş gibi buluşmak falan medeniyet mi sayılıyomuş
00 Yorumla
+1 yılSeni cepte görüyor yerelesin yanı beni bırakamaz bu diye düşünüyor ayrılırsam şimdiki kızdan bunla takılmaya devam ederim diyor anladın 😉
00 Yorumla
+1 yılNiyeti başka onun.. hiç muhattap olma başına iş alırsın.. Kendinde diyorsun eski diye sal gitsin uğraşma hiç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılSeni yedeklere almıştır. Bilirim böyle üçkağıtçıları
10 Yorumla
+1 yılo kiza üzüldüm umarim gercek yüzünü görür cocugun ve ayrilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBu durum seni üzecek ve zarar verecekse konuşmayı kesmek istediğini söyle
00 Yorumla
+1 yılOna bir hanımefendi gibi avcunu yalaması gerektiğini söylemelisin
00 Yorumla
+1 yılUzaklaş tabikide, onunla ciddi düşünecek, sevgi olacak, sen ihtiyaç giderme merkezi.
012 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 hanım merhaba, düşüncenizin doğru olmasını gerçekten cok isterdim. Ama bir çok gercek düşündüğünüzün tam tersi. Adil yıldırım ile benim yorumuma şöyle bir bakın, herikisininde ana fikir olarak ayni olduğunu goreceksiniz. Bunu neden yazdım , neden yazdım, iki yazıda aynı anlamda olmasına rağmen biri yanlış bulundu biri doğru. 🤔🤔🤔
- +1 yıl
@Berivann6 senin dediginden de , sevgilim dedigini aldatiyorsa , sevgilisi degildir anlamı çıkıyor. Berivan hanım, sizin dediginiz gibi sevince aldatmasalar olmasa keşke , ama inananın öyle değil. Çok temiz ve masum bir insan olabilirsiniz ki, bu gercekten güzel bir durumdur.
- +1 yıl
@Berivann6 hanım, bunu söylemek istediğinizi bende düşündüm ifade ettim. Tabikide her ikisine yönelik sadık ve sağlıklı bir sevgisi yok. Ama gelde bunu kıza anlat işte, inandiramazsın
- +1 yıl
@Berivann6 kesinlikle ve sonuna kadar doğru söylüyorsun. Kusura bakma KS mola verdikten sonra benim günüm yoğunlaştı yazamadım.
- +1 yıl
@Berivann6 teşekkür ederim, güzel geceler dilerim.
- +1 yıl
@Berivann6 teşekkür ederim 😊
Sen de eski sevgilinin bir önceki sevgilisiyle görüşerek ona kombo yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAnca kendini teselli et bir bize denk gelmiyor heralde böyle saflar, çakallar ile dans ediyor.
00 Yorumla
+1 yılGorusmeyi kes kendine işkence etme. Ben öyle yapardim
00 Yorumla
+1 yılBaşka arkadaş mı yok eski sevgilinizle arkadaş oluyosunuz 😂😂
00 YorumlaOna ayıracak vaktim olmadığını söylerdim. Konuşulacak birşeyiniz olsa zaten ayrılmazdınız bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGönlü o kızda ama sizi de takıntı yapmış ya ya alışkanlık. Bence uzak durun, aklı başına gelir inşallah.
10 Yorumla
+1 yılSeni kaybetmek istemiyor
Geçmişte senle sekste mutlu olmuş demek ki
Tadını unutamamış
O tadı almaya devam etmek istiyor15 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki değil ama senle aşk yaşamıyorsa seks yapmak için kaybetmek istemiyor. Geçmişte sevişmemiş veya seks yapmamış olsaydın tadını almasaydı hiç bunları yapmazdı
- +1 yıl
Soru sorana bakmadım pardon
Siz derken bu durumu yaşayan diye konuşuyordum.
Kadınların sekse bakışları ile erkeklerin bakış farkını gösteriyor sizin söylediğiniz. Seks duygu ile olunca tabii ki daha tatlı daha heyecan verici oluyor - +1 yıl
Farkındayım çoğu erkek çıkar ilişkisi bazı kadınlarda bu durum olabiliyor sevgisiz ilişki istiyor ama bana göre bunun hiç bir anlamı yok sevgiyle olanın ise bir sürü anlamı olabiliyor bana göre zina evlilik dışı ilişki değilde anlamsız sevgisiz ilişki evli olanlar bile. Bir birini gerçekten sevmiyorsa bana göre zinadır
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kullandırmak ve değersiz hissettirmek istiyorsan bu fırsatı kaçırma derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdı konulmamış bir eylem... Kişi için sevgilim diye bahsetmen garip. İstemiyorsan kabul etme
11 Yorumla
+1 yılBence takibi alıp ikinizi ortadan kaldıracak 😂😂😂
00 YorumlaTobe est...
Napmaliyim deme dişi gibi degil kadin gibi durmayi bil yeter..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSil napcan öyle rini. Sevgilisivar daha çnce kendisini seveb kızla takılma ğeşinde görmüyor musun.
00 YorumlaNe saçma birsey ya o kendini düşünmüyor zaten senin hayatını mahvetmeye çalışıyor emin ol bence onunda kalbini kırmadan düzgün bir şekilde bundan sonra konusmayalim de ve görüşmeyi sonlandır
00 YorumlaBunları yapıyorsa ondan pek hayır beklenilmez öncesinde ne kadar üzerine titreniliyorsa ortadan kaldırılarak hak ettiği şeyleri yapmak gerekli diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKafan karıştığına göre bence hiç bulaşma. Görüşmemiz uygun olmaz de geç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ülkemizde ki en büyük sorun, ahlaksızlığın ya da basitliğin medeniyet ile birleştirilmesi.
00 Yorumla
+1 yılsen onu yine de tekrar hayatına alma, görüşme onunla.
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir iliskisi var diyorsun.
Bir de sana yavşıyor.
Yapacagın şey belli bacım.
Uzak duracaksın.10 YorumlaAh o kadar geniş mezhepli değilim yahu
70 Yorumla
+1 yılHiç benlik bir soru değil kanka ya ben eskilerden umudu kestim mezarın içinde tüm dunya benim gözümde kb cevap vermicem bu soruya
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim yeni sevgilisi olduğu halde medeni takılıp benimle görüşmek istiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
İlişki esnasında zaten ciddi olmayan bir adam sizden ayrılmış ve hayatına bit başkasını almış. O insanla yaşadığı ilişkinin ciddiyetini bilemeyiz.
Öte yandan, sizinle tekrar görüşmek istemesi eskiden beri sizi cepte gördüğünü gösterir. Yani ne olursa olsun bu kız bir yere gidemez ve her zaman beni tekrar hayatına kabul edecektir diye düşünüyor olabilir.
Ne yapmanız gerek?
Ona hiç pas vermeyin ve kesinlikle bitti diye söyleyin. Arkadaş olmaya çalışmayın. Çünkü takılmadan sonra arkadaşlık olmaz. İmkansızdır.
Sevgiler,
AY
Şuannn çok mutluyum, sizi burada gördüğüm için 😍 Ben sizi çok seviyorum Adil bey , videolarınız, konuşma tarzınıza bayılıyorum. Sırf sizin için izlediğim tv programları çok oldu 😀☺️
Çok haklısınız
Adil beye katılıyorum. Tam üstüne bastınız adil bey ayağınızı kaldırırsanız..
Benim düşüncelerimi başkası yazmış 😮