Eski sevgilim görüşmek istiyor, görüşmeli miyim?

Uzun yıllarımı paylaştığım bir eski sevgilim var. Yaklaşık 2 sene önce kadar ayrıldık. Sonrasında gidip nişanlandı. Nişanlandiktan sonra ailesinin öz olmadığını evlatlık olduğunu öğrenmiş, öğrendiği gece beni aramış fakat ben sabah gördüm. Aramasına döndüğümde nasılsın merak ettim gibi şeyler söyledi bu konulardan bahsetmedi. Bu konusmanin üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve bugün beni arayıp bu öğrendiklerini ve yaşadıklarını çok büyük yıkım ile anlattı. Bana çok ihtiyacı olduğunu aynı zaman da beni çok özlediğini rüyalarına girdiğimi ve benimle görüşmek istediğini söyledi. Kendisinin nişanlı olduğunu ve görüşmemizin konuşmamızın yanlış olduğunu söylediğimde zor günümde yanımda değilsin sen böyle değildin gibi vicdan yüklemesi yaptı. Elbette ki yanında olmak derdine ortak olmak isterdim ama o nişanlı. Yardım edin arkadaşlar karşımda uzun yillardir tanıdığım çok acılar çektiren her gün ağlatan hiç olmamışım gibi bir anda kaybolan biri var. Ama hayatta en çok güvendiği insanlar yani ailesi tarafından öz olmadığını evlatlık olduğunu öğrenmiş durum ağır. Her şeyi bir kenara bırakıp görüşmeli miyim?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eski sevgilim görüşmek istiyor, görüşmeli miyim?