Sevgilim öpüştükten sonra ayrıldı sebebi ne olabilir affettim demişti sonra yanından ayrılınca arayıp olmaz dedi amacı neydi anlamadım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya öpüşme emeliyle kullandı ya da öpüşürken iyi hissetmedi kendini. Tamamen çıkar hayatından tekrar dönme ihtimalini düşünme bu insanın
Ağladım bir kere oralı olmadı hala kötüyüm o kadar kötü şeyler dedi o yüzden buluşmamıştım sapık demiştim onları öpüştüktrn sonra hatırlatıp benden ayrıldı
Bak işte karaktersize bak öpüşmeden önce hatırlatsaydı hatırlatacağı varsa çok. Bak tatlım ben de ağlamak değil de çok ısrarla üstüne gitmiştim bir eski sevgilimin oralı bile olmadı o da. Bunlara yüz vermiceksin ağzına sıçacaksın hatta bak nasıl değerli oluyorsun. Sakın ağlama ve arama onu biliyorum çok zor ama bana da geçmeyecek gibi geliyordu yemin ederim geçiyor
Peki o ararmı geri özür diler mi o kadar canım yanıyor anlatamam ya hıçkıra hıçkıra ağladım
Anlıyorum o acıyı.. sen üstüne düşmezsen kesinlikle arar. Hep bunu gördüm şu güne kadar
Amin inşallah kadir gecesi duam bu zaten o kadar canım yanıyorki
Resmen dalga geçti zoruma gitti ama konuşsam fayda etmiyor
Affettiğini sanmıştır ama affetmediğini fark etmiştir ten temasından sonra.
Yanındayken sordum affettin dimi diye tm dedi sonra arayıp olmaz dedi geçmişle ilgili şeyleri unutamıyorum dedi
Geçmişte ne yapmıştın? Aldattınmıydı?
Hayır yeni çıkıyorduk daha 5 gün oldu bazı şeyler söyledi kötü kızdım reddettim bende o dedilklerinden dolayı ona ağır konuştum kendi dediklerini unuttu sürekli benim söylediklerimi hatırlattı özür diledim dedim sen şunu yaptın o yüzden onu dedim
Kötü kızdım derken?
Ağır konuştum şerefsiz dedim yazdıkları iğrençti sonra düzeldi özür diledi hatta ben şaşırdım
İlişki yaşadın mı?
Hayır 5 gün oldu konuşalı ama sürekli görüyoduk birbirimizi
Engelle gitsin ve uzatma. Yüz göz olmuşunuz. Profle takp atarmsn. Geleceğe bakalım.
Erkekler kabul edin artık noşeref oluyor çoğunuz
Ya sevmezsin niye seviyorum dersin niye öpersin ağlayınca ağlama diyip kapatırsın yüzüme teli canım o kadar yandıki
Öpüşmeyle kaldığı için dua et hacı abla
Yani aslında başka bişimiydi derdi dersin
Telde sapıkça yazdı kızdım ardından buluşmak istedi reddetmiştim sonra değişti kibar terbiyeli o kötü şeyleri konuşmayan biri oldu sonra ısındım ona buluştuk öptü ayrıldık bu işte
Emeline ulaşmasının zaman alacağını anlamış ki uğraşmak istememiş sevmeye niyeti yokmuş onun boşver gitsin
Ben 2001 liyim o da 2000 li istedi gibiydi seviyordu ama değişti
Hiçbir erkeğin sevdiğinden tam emin olamazsın bu lafımı hiç unutma
Evlenenler nasıl oluyor
Aldatanlar nasıl oluyor 🤔
😊
Neden evlenmeden opuyorsunuz anlamiyorum.
kaç kızla öpüşmüş kimbilir zibidiye bak hele hele
Serefsiz
Ya sevmiyodu niye öpüyodu anlamıyorum
Niyeti seks olabilir
Kafası karışıkmış arkadaş kalalım istersen dedi
Boşver unut yeni aşklar bul
O unutmuşmudur sizce öpüp insan hemen unuturmu
Unutur sen de unut
Unutmasın ya bu olmamalı bu kadar herşey basitmi ya
Malesef
Malesef oldu işte bizim gibiler arada kaynadı desene
Özlede konusalım mı
İlerisi oldu mu
Yok hayır bu kadar işte ama bu kadarı nie yaptı amacı neydi geçmişi unutmuştu bana öyle demişti yanından ayrılınca arayıp olmuyor dedi
Keşke yapmasaydın
Neyi yapmasaydım
Sekse kadar gitseydi ya
Ne seksi ya adam ayrıldı diyom ben ya bu nedir
Anlama sorununuz var
Faydalanmak istemiş
5 gün oldu daha ilk zamanlar sapık gibi konuştu ben korktum buluşmadım sonra işte böyle oldu beni üzdü aslında hak vermişti söylediklerinden dolayı korktuğuma
Bide kafam karışık arkadaş kalalım istersen dedi
Kalma bence hiç konuşma benle sevgili olur musun ben onun. Gibi sapık degilim
Niye öpüyo o zmn sapıklığından mı hiç mi sevmedi hemen insan öptüğü kızı unuturmu
Sapikligindan
Kötü şeyler yazdı bana bunları yazma dedim sonra samimi görmüştüm dedi msjları azaldı sonra sinirlenmeye başladı buluştuk özür diledim affettim dedi tekrar tekrar sordum affettin mi diye tm dedi sonra gitti işe aradı kuzeni varken olmuyor dedi bitirdi ağlayıncada ağlama dedi kapattı
Konuşalım yz
Siz
Ben faydalanmak değil adam akıllı sevmek sevilmek istiyorum lütfen ya konusalim
Yz