Unutamadığı biri var ona bir şans vermek doğru mu?

arkadaşlar meraba 3 haftalık ilişkim var gayet güzel başladı herşey iyiydi son günlerde aramız soğuk bana kafam çok dolu demişti bikaç gün görüşemedik sonra oturup konuştuk bana açık açık dediki ben senden gerçekten hoşlanıyorum ama sevme olayı yok şu an sevebilceğimi de sanmıyorum çünkü unutamadığım biri var seninleyken mutluyum ama sevme yok sadece hoşlanıyorum dedi. ben bayağı bozuldum ister istemez sinirlendim kararı sana bırakıyorum dedi bende aklı bende olmayanı sevgili diye yanımda tutamamki bitsin o zaman dedim ben ayrılmak isteyince dediki bana biraz zaman ver 1 ay falan çıkalım sen eski sevgilini benle unutmuştun belki ben de unuturum dedi ben kabul etmedim iki saat dil döktü ben ayrılmak istemiyorum ayrılmıycaz peşini bırakmam hayatmda hiç bir kıza bu kadar dil dökmedim ben seni istiyorum falan dedi tabi ısrarla reddettim yol boyunca yine dil döktü yalakalık yaptı sarılmak istedi falan bende tamam 2-3 hafta deneyelim ama bişey değişceğini sanmam dedim. o günden beri de mesajlaşmadık hiç. şu an çıkıyoruz güya ama ben o söylediklerinden sonra soğudum biraz. ne yapmalıyım?
Unutamadığı biri var ona bir şans vermek doğru mu?