AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geri dönme şansı yok diye bir şey yok. Birisi bir zamanlar benim olmuşsa yine olabilir yine olabilir.. Şans herdaim vardır.
bununla boşanmışlar karı da eski sevgilisine dönmüş daha nasıl barışsınlar
Bak karı evlenmiş boşanmış eski sevgilisine dönmüş 🤷🏻 Ordan pay biç.
kimin ne mal olduğunu nerden bilicez? eski sevgilisine dönen karı çok mu matah sence? başta niye evlendi o zaman? mesela
Şartlar değişince sevgide değişir tercih de değişir Nilay. Unutamaz diye bir şey yok bir adam kadınına erkeğine denk geldiğinde bal gibide unutur geçmişini.
o zaman şans ver bi dene diyosun yani
Dene tabiki de ama sen bana bu konuyu çok kafanda takarmışsın gibi geldi adamı da bu konuda bunaltma potansiyelin var kıskançlık yaparsın sen.
evet çnkü çok hassas olduğum bi nokta ama karşı tarafın tavrı çok önemli, eski defterleri hiiçbi zaman hiçbi şekilde kimse kimseye açmamalı benim midem bulanıyo şahsen, burada da iş karşı tarafa düşüyo, bu da a z değil ama he, güzel kız görünce yine de reddedemiyo da ladsdliasş
Güzel kız görünce reddedemeyen bir o değil erkekler genel olarak reddetmez😃
ee başkası aklındayken napıcak güzel kızı, bi de dindar biri yani kız teklif etse beraber olmayı o istemez öyle düşün
Ben eminim ki ondan daha dindarımdır zihniyet, düşünce ve itikad açısından fakat bu iş dindarlığa hiç bakmaz Nilay. Kişi kendini bu işlerden korumak istiyorsa bu yola giden yollara girmemesi lazım eğer giriyorsa istikamet tek bir yöne çıkıyor🤷🏻
ee nasıl tanışcak yeni bi kadınla mesela evlenmek için?
O ayrı bu ayrı yani demek istediğim adam güzel kızları reddedemiyorsa zaten dindarlığı bir işe yaramaz bu konuda. Sen bunu çok mu seviyorsun bence evlenmiş boşanmış biriyle bekar birisi pek anlaşamaz.
güzel kızla dini bir sohbetten yola çıkarak tanıştı ama, be de dindar biriyim, bu hoşuna gitmiş olamaz mı? bağnaz yobaz biri değil zaten, son derece hoş görülü ki olması gereken de bu, ayrıca niye anlaşamasın, gayet de anlaşabilir yani hatta daha iyi bile olabilir
Acımasız gelebilir belki ama yeterli ve düzgün bir erkek olsa karısı onu bırakıp eski sevgilisine gitmezdi🤷🏻
vay be, umarım bu sözünle sınanmazsın. çünkü çok büyük konuştun, yeterliliğin ve düzgünlüğün bi sınırı yok hep daha yeterlisi ve düzgünü daha iyisi vardır, asıl düzgünlük başta tanıyıp sevdiğin hatta evlendiğin biriyle yoluna devam etmektir, ayrılıp bi de eski sevgilisine dönen kadın asıl düzgün biri mi onu sorgulamak lazım, her şeyi şaibeli, belki eski sevgilisine inat evlendi birinin başını yakmış oldu. aah ah insanoğlu işte.
Şans niye versinki. Zaten unutmalı
hayır o değil, ben ona şans vericem ama unutamaz diye korkuyorum
Unutması gerekse. Sen niye şans veriyosun. Siz ne yaşıyonuz bee
kafan mı güzel
Sizin kafa güzel. Onun sana dönme şansı yok yazmışsın. Birde ona şans vereyim yazmışsın. Unutucaksa niye şans veriyosun
bu eşinden ayrılmış, daha doğrusu kadın bundan ayrılmış ve eski sevgisline dönmüş, dertli yani bizimki, ben de bunla tanıştım ve beğeniyorum, ama buluşmak için kararsızım çnkü eskisini unutur mu unutmaz mı diye kendimi yerim, konu bu yaniiiiiiiiiiiiiiiii
Haaa. Yani şimdi bana sorarsan ben olsam aynı gün unuturum. Adamlna bakar. Burcu ne?
burcu aslan ama başak etkisi çok fazla, terazi etkisi de var yani venüsü terazi ay burcu da koç, benim de venüsüm teraiz mesela, acı çekerim ama unutamadığım kimse olamaz never ever yani
Yok unutmaz o
Kesin aklında vardır. Aslan pek unutmaz bağlı kalır
aslan ama tipik aslan değil, kesinlikle başak etkili biri, slk biraz ya aslına bakarsan
Ya bence sırf seks için konuşuyo senle. Yinede sen bilirsin
ya cidden boş yapıyosun ya, herkes aynı değil, hepiniz kendiniz gibi sanıyosunuz ama adam harama el sürmeyecek biri, hafız ilahiyatçı tertemiz bi adam, ona göre yorum yap istersen
Hafizin şeyi yok sanıyosun galiba sen )))))
herkesin var nefsi ama herkes hayvan gibi yapmıyor bu işi, kimi insanlar evlilik dışı cinsellik yaşamayı tercih etmiyor bilgin olsun.
Lan tabiii canımmmm. Şimdi sen kendine sor sen yapmak isdiyormusun diye. burada bilgelik yapma bence kendi isdeklerini anla
ben kendim ve onun için konuşuyorum zaten, sen sokak kedileri gibi yaşabilirsin özelini, biz onunla birbirmize benzediğimiz için beğendim onu zaten, , allah aşkına inanasın bile gelmiyo di mi insanların namusunu koruyabileceğine, iradesini tutabileceğine?
Sokak kedisimi ))) . Ben şu an moskovada 5 yıldız otelde kalıyorum. Birde 7/24 sporumu yapıyorum çokta sağlıklıyım. Şimdi bide kendine bak sokak kedisi )) . Sadece anlamadığın şey insanların manfaat olmadan bir şey yapmadığı. Her bir fikir bir menfaat içindir
sokak kedisi derken sefalet anlamında demedim, sen kesinlikle okuduklarını da anlamıyosun ayrıca deminden beri olumsuz yorum yapıyorsun ne desem hangi açıklamayı yapsam sadece ve sadece olumsuz yerden bakıyowsun bu demek oluyor ki sen kendin böylesin, asla iyi olabileceğine inanmıyosun adamın bu normal mi? herkesi kendiniz gibi sanmayın, he menfaat diyosan e zaten dügzün bi kızla tanılıp hoşlanırsa ciddi düşünmek için görüşmek de bi menfaat zaten, herkesin herkesten illa ki bi çıkarı vardır yeter ki maksatlar temiz olsun
Ya zaten ben ne kadar iyi konuşursam senin anlayacağın kadar olur. Olumsuz derken adamı soruyon cevap veriyom. Yok cevap vermemi isdemiyosan soru niye yazlyon. Özgürce sadece kendi fikrimi yazdım sokak kedisi diyorsun. Senin beğendiğin en iyi adamı tipimle ve beynimle geçerim ben bidene bana sokak kedisi yazman böyle konuşmama neden oluyor anla isdersen
okuduğunu anladığına emin değilim, başka da bi şey demiyorum sana. aynen 5 yıldızlı otel tip mip devam sen hadi bye.
biraz cesaretin olsa zaten kendi fotonu koyarsın. Hadi yürü bebek
Ooo yıllar sürer o
amaan yani unutamamak da nedir allah aşkına ya, bak yoluna işte daha ne acısı o yaştan sonra
Herkes Taygun değil
taygun kim ya bu ne biçim isim ayrıca taygun diye isim mi olur yok yaygın
Ben
Yaz anlatıyım