AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
O yaşta çocuklu ve dul birinin hayatı bitmiştir bence şahsi fikrim, anca kendi şartlarında standartlarında birini bulabilir ama birçok erkek , kadını kullanmaya çalışacaktır, kadın dikkatli olmalıdır, malumumuz hiçbir erkek o yaşlarda çocuklu kadın istemez
Çalışıp çocuğuna daha iyi imkanlar sunmaya çalışmalı ki çocuk da erken yaşta başkalarında bulmasın hemen ilgiyi sevgiyi...
Siralamayi bozan kişiler sırayı artık tekrardan zor yakalarlar... Iş bulup çocuk büyütmek olmalı... hayatını biraz hediye etmişin
hayat zooor
Kendi ayaklarının üstünde durmalı ekonomik özgürlüğü olmalı
Kendi beceri ve imkanlarınızı en iyi siz bilirsiniz. Benim elimden gelen size ve çocuğunuza Allahtan sağlıklı ve mutlu günler dilemektir. 😊
eğitime devam edebilir, uzaktan eğitimle bir meslek edinebilir, çocuk bu arada büyür tabii ki.. yalnız bu süreçte umarım ailesinin yanındadır... meslek sahibi olduktan sonra ekonomik özgürlüğünü edinebilir
Okulunu bitirsin de güzel bir ise girsin kimse uzun süre onu ve çocuklarını taşımaz
Kendini geliştirmeli ve çocuğuna yeterli olabilmek için çok çalışmalı. Bu süreçte aileden destek alınabilir
Yani hayattan ne istiyorsan hedefin o olmalı. Bu senin durumuna göre başkalarının önerebileceği bir şey değil. Hedefini sen seçersin ve uygularsın.
Okumadıysa eğer ilk önce okulunu okur sonra iş hayatına atılır ve artık önüne bakıp hiçbirşeyi düşünmeyip sadece çocuğu ve kendisi için savaşmalı
Yeni iş yeni başlangıç hırslı olması gerek hayatta. Tabi yeniden evlenip hayatı iyice mantar yapabilir.
Çocugunu buyutte olgun milf bekar bir kadin olarak hayata damga atma derim. Karakterli cocugu olan ayni yaşta birini bul yavaş yavaş tani..
Hayırlısı buyumus sen once kendı ayakların ustunde dur evladın için her zaman güçlü olmak zorundasın
Kendini geliştir part time işler bul işi öğren para kazan ve sapasağlam yaşa
Hayatı ciddiye alıp mücadele etmelisin ve gayet herşeyi basarabilirsin.
Her şey maddiyattan geçiyor maddi açıdan sıkıntın varsa önce onu halletmen lazım.
Daha yaşın çok genç. Duygusal boşluğa düşmeden okuyup bir meslek sahibi olabilirsin kuzucumm
önce kendini sev sora hersey zaten güzel olur.. kendinde baslar hersey. evlilik kadar ayrılık da normal asıl mesele hala takılı kalmakta.. dünü unut yoluna bak. çalış hayat kur kendine
Çocuğuna yetebilmek için, ekonomik özgürlüğü olmalı. Ona odaklanmalı önce, önceliği çocuğu olmalı.
Okumak olabilir. Alt yapısı varsa yeni bir macera onu tekrar hayata bağlar
iş bularak kendini garantiye alıp çocuğuna güzel bir gelecek sunmaya çalışması
Hayata çok erken atılmış birisin. Bundan sonra ekonomik özgürlüğünü eline almaya bak birikim yap çocuğun için büyüdükçe paraya ihtiyaç artar gerisi boş.
bol seks istediğin erkek ile birde onun parasını ye
Okulunu bitirip bir meslek sahibi ol öncelikle, ve bu hayatta kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren kimseye medet umma
Çalışıp emekli olmalıdır, parası varsa yurt dışına gitsin.
Kendi evin yoksa eve çık, ekonomik bağımsızlık ilk hedef tabi ki. Ama ailenle aran iyi sorunun yoksa üniversiteye başla hemen. Yaşın çok genç. Üniversiteye 25'te başlayan tanıyorum.
Hülya Avşar'ın sekreter filmini izlemelisin ondan sonra dediğimi anlayacaksınız
bir değişme var mı peki? Güncellemeye eklememişsin?
İş hedefi olur sadece be çocuklarını bütüp okutmaktır
Çocuğa yetebilecek baba profilide sayılacak yeni koca adayı ya da bol miktarda finansman
Öncelikle çocuğu ve kendi için iyi yaşam şartları sağlamayı hedeflemeli kimseye minnet etmemek için.
Bundan sonraki hayatında mutlu bir yaşam sürmek daha az hata yapmak
Sen neti nasıl istiyorsan ona göre hedef al hiç bişey kaybetmedin sadece yanında kanından canından var ve daha güçlüsün böyle devam et
Yavaş olsun biraz çocuk yaşta evlenirsen böyle olur
Daha önceden hedeflerin olmalıydı, meraktan kocaya gidiyorsunuz, aldın mı merakını? Ben 30 yaşındayım, bizim de şeyimiz var ama önce onu düşünmedik çok şükür.
Öncelıkle kendını gelıstırmek, anne oldugun için kaçınılmaz, bide kendını dinleyip anlayana kadar gönül ilişkilerine sıgınmamak. iyi bir iş için cabalamak. daha yasın cok genc evlenmıs ayrılmıs olmak hayatında bı eksı degıl bunu unutma
Hayata tutunmalısın, çocuğuna sahip çık özellikle de kendine sahip çık. İşe gir çalış hayatına bak tekrar evlenmek istersen de gayet güzel evlenebilirsin istemezsen de çocuğun ve sen bir ömür mutlu olabilirsiniz yeter ki sen iste
Ben olayı anlamadım ya da neden demek istiyorum yani nasıl bir saçmalıktır bu
Akilsiz oldugu besbelli ne hedefi olsada isleri pek yolunda gitmez
Daha yolun başındasın dur bakalım 😉 öncelikle mesleğin varsa mutlaka çalış kimseye muhtaç olma 👍 karar verirken de en az 2 kere düşün
Ayakları üstünde durmalı ceylanın avlandığı gibi avlanma yaşı
Mutlu olamazsam diyip boşanırim diye evlendiyse Başka birine de kanıp evlenir
Dik ve güçlü durmalı kendi çalışıp kendi yemeli özgür olmalı
Seven değer veren insan bul yuvanı eşini bul mutlu ol
Çoğun önemli onun hayati ona adamalısın
hayatta planlarına engel olacak bı durum degıl bence
Çocuğuna iyi bir gelecek hazırlamak gibi bir kutsal hedefi olmalı
Yeni bir hayat kurmak kendi ayaklarının üstünde durmak gibi.
Zengin mali mülkü yerinde bir koca hedefi olmali hem kendini hemde çocuğunun gelecegini garanti altina almasi icin
Yorum yapmak çok kolay. Şöyle yapmalı böyle yapmalı. Eyvallah herkes yol göstermeye çalışıyor da o yoldan daha önce geçmiş olan var mı peki? Bir bilene danışılmalı derim. Benim görüşüm bu.
Okullarda ders kitabı olarak okutularak, gençlik hatalarının engellenmesi sağlanmalı.
Kendini geliştirip üni okuyup çocuğum için en iyi anne olmayı herdeflerdim
Bosanmanin bence yasi olmaz. Bosanan insanlara erkekler farkli yaklasir.
Evlilik bir kumardır. Kızı suçlamayın
İyi bir iş bulup çocuğuna güzel bir hayat sunmalısın
Ben boşandım tamam dememli, kendi ayaklarının üstünde durmalı, gerekirse tekrardan üniye çalışıp güçlü bir kadın olmalı..
Öncelikle evliliği unut eğitim alanında kendine bir yol çiz ve bu yolda çocuğun için hazırlayacağın geleceğe odaklan
bir hedefleri olcağını düşünmüyorum, eğer bir hedefi olsaydı o yaşta evlenip çocuk yapış boşanmazdı
Bende 33 Yaşındayım 1 çocuğum var annesinde kalıyor haftasonu bende...
Yaşın biraz daha büyük olsaydı iyiydi 🙄
İlk olarak maddi durumunu belirlemen ve çocuğuna kendine güzel bir gelecek ayarlaman lazım
Başını sokacak çocuğunun ve kendi karnını doyuracak bir imkanı olmalı öncelikle