AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Erzurumlu adam hayatta vermez. Hiç uğraşma.
Erzurumlu değiliz baba tarafım Erzurumdan gelme yani biz çok uzun zamandan beri Giresunluyuz annem Rus.
Annen marslı olsun isterse. Erzurum halkı anlam veremediğim bir şekilde nefret eder bizden. Değişiktir yani. İçinde %1 Erzurum adeti olan insan da aynı. Ne yaptıysak...
Ama seviyorumda onu Babamı karşıma alıcam en sonunda ama korkuyorumda. :(
Onun ailesi nasıl?
Çok iyi insanlar ya annesi, babası, kardeşleri çok sempatik güler yüzle karşıladılar beni ben nasıl tanıştırıcam hiç bilmiyorum.
O zaman biraz zamana bırak. Elden başka birşey gelmez. Alltan alttan itele ana fikri.
Haklilar her kürt ayni
adamsın
Hepsimi?
Hepsi bu kadar da rahat konuşuyorum düşün neler neler yasadim o kürtler yuzunden
Ne gibi şeyler yaşadın? :/
İnsanin en yakinina bile anlatamayacagi şeyler sen sen okul uzak dur ondan
kardeşim nasıl her kürt aynı yaa ben adıyamanlıyım kürtüm ama allah yukarıda o dediğin şerefsizlerle işim olmazzzz diyarbakırlıları bende sevmiyorummm belkii kürtlerin çoğuda dediğiniz gibi ama genelleme olamaz yanii benim bir tane bile kürt arkadaşım yok bırak bizim mahallede yok ben küçüklüğümden beri trakyada bölgesin doğup yaşayan biriyim ve halimdende memnunum
Ailem yüzünden çocuğu üzümem ayrılmak daha doğru gibi. :(
Aynen
Yıl 2014 olmuş hala böyle muhabbetler mi var?
Maalesef ya erkek kardeşlerim birde ülkücü. :(
Yemişim bu işleri aşka, sevgiye siyaseti, dini, dili, ırkı, rengi karıştırmamak lazım bence.
Bende öyle düşünüyorum ama işte gel bunu aileme anlat. :(
Sen anlatamıyorsan ben hiç anlatamam.
Bakma sağa sola. Sevdiysen öl yoluna.
Gerçekten çok seviyorum, çok iyi bir insan ama ailem işte. :( Kardeşlerimin korkuyorum sevgilimi bulup dövmelerinden yani eğer kaçarsam olay çok kötüyede binecek oda üzülecek diye söylemedim. :(
Çok yazık. Allah yardımcınz olsun.
senin ailenin aklınaa... ırkçı pislik insanlar
hiçbir diyerbakırlı iyi olamaz :)
Neden ama? :(
onların iç yüzü sonradan çıkar... ailen niye karşı biliyomusun kültür farkı...onlar bir kız dışarı çıktı diye namus cinayeti işliyo...onu namus görüyolar...benc ırkçı biri degilimde ne kürt ne arapla evlenirim türk kültüründen uzaklar biz daha medeniyiz
Ailesi çok iyi insanlar ama. Babamda tutturdu seni Türkten başka kimseye vermem diye milliyetçilik ruhlarına kadar işlemiş of ya ama annemde Rus yani Babamda Türkle evlenmemiş.
yazık,,,,,
Çok seviyorum onu ya annem haricinde herkes tepki gösterdi. :(
umarım herşey istediginiz gibi olur o senden vazgecmedigi sürece sende ondan vazgecme o seni terketmediği sürece sende onu terketme.!
Kaçmak zorunda kalıcam sonunda. :(
bilemicem o kadarını ama sanki dahada karışır die düsünüyorum hassas bir konu yavas yavas sevdirmeye calış onu ayrı ayrı kardeşlerinle herkesle kulis yap ve anneni bu surecte arkana al ve öncelikle bu konuya olmaz diyenlerden sana karşı en ılımlı olmaz diyenleri tespit edip önce onun direncini kır annen ve kardeşlerinden ikna edecegin biri daha elini güclendirir
Zor kardeş Zor Kimse kızını Kürte vermez
Yasiniz kac? Benim sevgilimde kurt.: s
Erkek arkadaşım 24 ben 21
neden kürtlerle sevgili oluyorsunuz merak ediyorum baya fazlaymış
Neden olmayalim.
milletiniz dururken neden başka milletler, sizi çeken nedir
Sevmis bulundum.
Eşim alevi ben sunni, gayette mutluyuz
e hani kardeştik?
Babam askerliğini Diyarbakırda yapmış çok şey gördüm diyor %90'ı pkk diyor benim babamda Kürt soyundan gelme ama hayatta seni bir Kürde vermem diyor. :(
tam dayaklık
Yapcak bişe yok