Arkadaşlar durum çok kötü erkek arkadaşım Kürt diye ailem istemiyor özellikle kardeşlerim çok büyük tepki gösterdiler onlar biraz fazla milliyetçiler biz Karadenizliyiz, Giresunluyuz, erkek arkadaşım ise Diyarbakırlı ama çok iyi insanlar ailesiyle tanıştım çok sevecen insanlar ama gelde bunu aileme anlat direk Terörist damgası vurdular Diyarbakırlı birisine asla vermeyiz dediler Annem yumuşak davranıyor Babama sevdikten sonra ne olucak diyor Babam koyu MHP'li kardeşlerimde istemiyor birde etrafımdanda tepki aldım çocuk Pkklıdır felan diyor herkes neden ya, neden bütün Kürtler aynımı ya off napıcam evi terk edip gidicem bu gidişle ya Babamın soyuda Erzurum taraflarından gelme yani Baba tarafımda da biraz Kürt var ama istemiyorlar. :((
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHAHAHAHAHAHAHA
müstehak size... okulda tanışmışsın bir tane kürtle koca diye eve getirebileceğini mi sanıyorsun? aynısı başıma geldi... kürt bir çocuğu bana tercih etti... ben etrafıma senin soruda yazdıklarını söyledim durdum... o ilişki biryere gitmez dedim... kız da mhpli bir bölgeden geliyordu... dediğim gibi de oldu ayrıldılar...
davul dengi dengine... aklı başında hiçbir türk bir kürde kız vermez... isterse harran ovası onun olsun yine vermem... benim kızım ancak beni silerek gidebilir.. gittimmi de geri dönemez... göze alabiliyorsa yapar... ama yapamazsınız...
pkklı olmaya gelince... direk örgütle bağı olmaya bilir.. güneydoğuda sadece kürt yok.. ama ortalama %60 oranında oy alan bir parti ve onun dağ uzantısı olan örgüt gerçeğinde bölgede yaşayan pekçok insanın öyle veya böyle örgütle bağı vardır... ya direk vardır, ya sempati duyuyordur, ya oyunu veriyorudur, ya haklı buluyordur...vs ama mutlaka vardır...böyle birine tabiki de kız verilmez..
ayrıca tüm bunlar fasa fiso oranın kültürel değerleri farklı, dil farklı... yapamaycağın belli.. okuldayken farklı kültür ve dil diye heves ediyorsunuz sonra sizi beğenen türk delikanlılarını da kaybediyorsynuz... çünkü kendi açımdan o tiplerle oturup kalkan bir kızı ben komple silerim istediği kadar güzel olsun ya da bana ilgi duysun...
pkk'nın kürtlükle de alakası yoktur.. onlar başka birşey sol değerleri savunduğunu söyleyip etnik değerleri ön plana veren ne idiğü belirsiz bir yapılanma... sünni ve nakşi değerlerin baskın olduğu coğrafyada sol faşizmi estiriyor...09 Yorumla- +1 yıl
ahahaha bak ne diyor bana tercih etti kız kürtü tercih etti diye bu adam kıskançlık krizlerine girmiş hahahaha güldürdün valla :)
Cevap sahibi+1 yılo kadar yazdığımdan oraya takılacağını hesap etmedim açıkçası..kız aslında onu bana tercih etmedi.. istediği bendim..ama işler onun istediği gibi gitmeyince ben ona noktayı koydum ve elveda dedim..o ısrar bekliyordu ve bunu hazmedemedi
kadınların en klasik taktiğidir eskinin en ifrit olacağı en tiksineceği insanlara yanaşmak ve ilişki kurmak..ben onunlayken bir kürt ile apo canisi yüzünden kavga ettiğimi onunla halen kavgalı olduğumu söylemiştim
bunu hafızaya aldı tabi..ve intikam alacağı zaman bu bilgiden yola çıkarak kendine güneydoğulu birini buldu..o da bizim sınıftaydı..ve bdp'liydi..yani tamamen intikam amaçlı yaptı..elin kürdüne bayıldığı için değil
daha sonra o çocukla işi bitince onu da dehledi ve bu sefer benim sevmediğim ama milliyetçi takılan bir bodurla sevgili oldu (1.90 boy var bende)..yani intikam amaçlı yaptı hepsini
kıskandırmaya çalışan oydu..kıskanması biryana bense kızdan direk soğudum..ilkesiz kızlarla işim olmaz..kaşarlıkta var tabi
Cevap sahibi+1 yılbu da soruyu sorana gelsin
daha evvel aşık oldum ve bunun karakter ve kişilikle alakası var.. güzellikle değil... kültür de çok önemlidir ve senin karakterini, kişiliğini, olaylara bakış açını etkiler..
sen iyisimi kaç o diyarbakırlı kekomançi kürde... aileni de karşına al ve 'yüreğinin götürdüğü yere' git, ama ayaklarınla gittiğin o yerde aradığını bulamazsan gelip burada sorularınla ağlama...kafamızı s.kme afedersin...
ya da ağla..''eşimin ailesi böyle'', ''kaynanam şöyle yaptı''..vs tarzı sorular sor da biz de dalgamızı geçelim..kendi düşen ağlamamalı nihayetinde..
https://www.youtube.com/watch?v=7edeOEuXdMU
Cevap sahibi+1 yılanlamadım... ama kürtçe yazsaydın anlardım...
- +1 yıl
Sen nasıl bir insansın kalite yok sende belli özgüven de yok türk olup küçük çocuğa tecavüz eden bile çok sen neyi savunuyorsun Kürde kurban ol sen o kız sendeki kaliteyi görünce belli ki başkasını tercih etmiş solmuş sağmış farketmez adam olsun yeter Allah'ına kadar sağcı ol karakterin olmasın ne işe yaraycak hele söyle
- +1 yıl
@CrazyWind kürtler Türk birbirini sevemez herşeyi iz farklı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaha şansa bakk bende kürtümm birden giressun esbiyeden bir kızla konuşuyorumm ciddi düşünüyoruzz senin durumunu bilmem insandan insana fark var ama verilen cevaplara ben çok üzüldüm bende bir kürtüm ama pkk lı değilim hayatım boyunca hep nefret ettimm daha geçen ay askerden geldimm allaha şükürr böyle bir durumum yokk ne bende nede ailemde aslen adıyamnlıyım hiç bir insan için genelleme yapılamaz birileri başka yerde bok yiyorsa benim suçum nee benmi destek veriyorum onlara tabiki hayırr ..yani demek istediğim güzel arkadaşımm güveniyorsan çocuğaa evlen bir şekilde derimm
110 Yorumla
Soran+1 yılSen ciddimisin bende Espiyeliyim. Ayrıca Babam Diyarbakıra gittim dedi askerliğini orda yapmış hepsi pkk diye kazınmış aklına resmen ama öyle değillerki. :(
Cevap sahibi+1 yılvallahi dediğim doğru espiyeli bir kızla konuşuyorumm ama diyarbakır konusunu bende bilmiyorumm yanii genelde diyarbakırlılar biraz tuhaf oluyor bu sözlerimi bir kürt olarak söylüyorum bak bende ...yanii sen bilirsin bişey diyemem ama diyarbakırlı olupta pkk yandaşı olmayan yok gibi neredeyse
Cevap sahibi+1 yılokuyomusun
Soran+1 yılEvet okuyorum.
Cevap sahibi+1 yıllisemi peki
Cevap sahibi+1 yıl75.yıl çpl demi okuyosun
- +1 yıl
Bende kurdum kardeşim Espiyeli kız arkadaşım var ailesi beni istemiyor senin durum nedir?
- +1 yıl
Ne PKK si ya ben de Diyarbakırlıyım çocuk iyiyse kaçırma derim boşboğaz insanları takma ailen de biliyordur bence PKK dan falan değil zorlarina gidiyordur ee düşmanlık beslemisler demekki bir şey diyemem ama sana ondan zarar gelmez siyasi olarak hele hiç gelmez
Şu milliyetçi insanları anlamıyorum. Aynı zamanda en nefret ettiğim şeylerden biri ve etrafımda bunu yapan çok insan var. Sen gerçekten istiyorsan ve sevdiğin kişinin iyi olduğuna inanıyorsan bunu ailene bir şekilde kanıtla. Gerek anlatarak, gerekse sevgilini ailenle tanıştırarak. Biraz zor olacağını düşünüyorum ama pes etme, vazgeçme. Sonunda hala ikna olmuyorlarsa da ailene karşı çıkma sakın. Yoksa üzülen sen olursun kaçmak gibi bir hataya da düşme. Ama şunu da unutma nereli olursa olsun dini ne olursa olsun sonuçta o da bir insan ve siz birbirinizi seviyorsunuz önemli olan da bu. Başka bir şey umrunda olmasın.
38 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum işte o yüzden onu bırakmak istemiyorum çok seviyorum aileside kendiside çok iyi insanlar ailem çok sorun çıkartıyor Babam resmen ırkçılık yapıyor yani ülkede Türkmü kalmadıda Alalhın Kürdünü buldun diye resmen beni tersledi şok oldum. :(
Soran+1 yılYa zaten onlara güzelce anlatmaya çalıştım ama Diyarbakır lafı geçti uçuştu hepsi birtek Annem sesini çıkarmadı bana destek oldu, Annemde Rus yani Babam neyin milliyetçiliğini yapıyor onuda anlamıyorum.
- +1 yıl
Irkçılık yapanlar özgüven problemi yaşıyorlar bence. Kalite sıkıntıları vardır
Ne önyargılı insanlarsınız yahu ben de zazayım yani soyumuz kürtlere dayanıyor kendi sülalem adına konuşuyorum bizim aileye gelin veya damat olarak gelip şikayetçi olan tek bir kişi bile bulamazsınız. Napıyor kürtler çiğ çiğ adam mı yiyor, yıllarca yaktılar zulmettiler, hapise tıktılar hala kürtler kötü kürtler kötü, hadi ordan lan senin amcanı hapishanede delirtip yollamadılar senin evine uzaktan atıp tutması kolay kürtlerin evvelden beridir yaşadıklarının çeyreğini yaşamayan bilmeyne gözlerini yuman insanlar burada bir de kürtler hakkında ahkam kesiyor.
29 Yorumla
Soran+1 yılBen Kürtlere hiç kötü bakmıyorum erkek arkadaşımı seviyorum yaniben milliyetçi felan değilim sadece erkek arkadaşımı istiyorum annem haricinde bütün ailem karşı çıkıyor babam askerliğini Diyarbakırda yapmış oranın hepsi pkk diye hayatta vermem diyor. Pffff. :(((
Soran+1 yılHaklısınız onunla oturup herşeyi konuşucam ondan sonra bir çözüm arıycaz onu kaybetmek istemiyorum çünkü seviyorum. Kardeşlerim bir Türkle, Kürt evlenemez diye tutturdular ama onlar karışamazlar bana belkide hayatta karşıma erkek arkadaşım gibi beni seven bana değer veren hiç bir insan çıkmayacak.
- +1 yıl
Kürtler saf varlıklardır doğudan gelip 600 liraya çalıştırılan hakkının ne oldunu bilmiyen insanlardır her insanın iyisi kötüsü vardır evet kürtlere işkence edildi hapise tıkadılar 1960 olayları olması lazım burdaki insanlar sadece laf olsun diye konuşuyor bende bitlisliyim soy olarak ise osmanlı.
- +1 yıl
E oldu evlendiniz mi sevdiğiniz cocukla?
- +1 yıl
Bir seçim yap erkek arkadaşını seç bence yuvanizi kurun maddi imkanlara ulaşın anlasın geride kalanlara kabullenmek düşecektir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
53Cevap
Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. kürt olması sıkıntı teşkil etmez...hem her kökenden olan vatandaşın iyisi var kötüsü var...bende samsunluyum karadenizliyim ama kürtlerle bir sıkıntımız yok.bizde milliyetciyiz ama bu ailenin senle ilgili başka planları olduğu içindir yoksa kimse bu kürt alevi ayrımı yapmaz.ayrıca her kürt terörist olmuyor...teröristler genelde dönme (dinden dönme die tabir edilen) müslümanlıktan hristianığa falan geçmiş suriye ermeni, iran, ırak gibi ülke vatandaşlarından oluşuyor çoğu bizdekiler haliganı pkknın...yada %20 sini oluşturuyor... sunu bilmendede yarar var.onlar kadına şiddet uygular,(karadeniz erkeğinden pek farkı yok bu konuda biliyosundur.) ayrılamazsın, gelinliğinle girdinm kefeninle çıkarsın, sen bilirsin.dezavantajlarınıda öğren...o toplumun...
10 YorumlaAynı durumdayız biliyo musun. Benim sevgilim de oralı. Bense iç anadoluluyum. Ailem benim de milliyetçi ve hiç sevmezler kürtleri. Ama sevgilim şansıma karakter olarak çok iyi olduğu için annem ne kadar karşı çıksa da bir gün annemle tanıştırdım ve annem baya sevdi onu. Çok iyi dedi yani. İnsan olsun karşındaki o değerli. Sen kesin istersen yapacak başka çareleri kalmaz ama aileni atmanı da istemem açıkcası. Aile de önemli çok.
29 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailemde fena milliyetçi ya sülale komple bizde milliyetçi annem birtek yumuşak davranıyor Babam özellikle kardeşlerim çok kızdı erkek kardeşim ülkücü Diyarbakırdan adammı çıkar diyorlar zoruma gidiyor.
- +1 yıl
Ben daha babama söyleyemedim. Daha o aşamalara gelmedik. Ama hayırlısı olsun de ya. Mesela annem hiç istemiyodu benim sevgilimi de ama bir öğrendim ki o da gençliğinde üniversitede diyarbakırlıya aşık olmuş. Hatta benim svgilime de çok benziyo. Aileler çomak sokup ayırmışlar. Yıllarca bunun üzüntüsünü yaşamışlar. Dolayısıyla annem diyarbakırlıları bildiği için beni uyardı diye düşünüyorum. Hatta şöyle çok açık bişey diyim. Kimse yanlış anlamasın, taraftarı değilim ama gerçekten pkk taraftarı oluyorlar içten içe eylemlere katılmasalar bile. Benim sevgilim pasif bir anarşist ama kimsenin zoru olmadan pkk ya destek verebileceğini söylemişti. Şok olmuştum. Zamanla konuşulmadı tabi.
- +1 yıl
bunun milliyetciliklede alakasi cok yok, kultur farkli sonucta, bence israr etmeyin kazanan kisa vadede siz olsanizda daima toreler kazanir, aile baskin cikar
Soran+1 yılAnnemle tanıştırmayı düşünüyorum Babamı ve kardeşlerimi gene o düzeltebilir benim Annem Rus yani Babam ayrımcılık yapıyorsa neden Annemi aldı o zaman? Babama bunu söylicem o zaman bende bir Kürdü seviyorum yani ne var bunda?
Soran+1 yılBabam yemin ediyor Diyarbakırlı birisine kız vermem diye erkek kardeşlerim ülkücü zaten yani benim Türkten başka kimseyle evlenmemi istemiyorlar.
- +1 yıl
Valla kusura bakma da öyle konuşanlar pek adam değil diyim sana bir de bir insan senden iyiyse onu kisaknirsin o mesele adammi çıkar ne sebebi ne ya Kürt olduğu için bunu diyen insanın karakteri nedir sence Diyarbakır adamı gibi Türkiye'de bulamazsın net. Irkçı insandan hiçbirsey bekleme
+1 yılacaba zengin olsaydı baban yinede istemezmiydi kusura bakma ama milliyetçi insanlardan hiç hoşlanmıyorum kürtleri yok edicez mantığı var öbür dünyada ALLAH sordunda bu mantığı nasıl hesap vericekler bilemiyorum mücadele et kürtün iyiside var kötüsüde çoğu saftır ama.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen Babamı bildiğim kadarıyla zengin olsa bile vermez yani o derece içine işlemiş milliyetçilik çok fazla pkklı görmüş Diyarbakırda ondan kötü biliyor hepsini Babam pkkla çatışmaya girmiş birisi parmağın kaybetti o yüzdende Kürtleri hiç sevmiyor.
- +1 yıl
sorsana babana bir ülkücüler dağa çıktıklarında naptılar hoşuna gitmez ama pkk bir örgüttür kürt örgütü değildir kürtleri kandırıyorlar sadece bölgede silah ticareti yapmak için bak benim kürt arkadaşım var istese canımı veririm gerçek dostum benim kardeşim gibi lafda söyletmem ülkücü arkadaşım var hiç yüzüne bakmam çünkü benim yanımda kürtleri yok edicez tarzı şeyler söyliyen insanları ben takıldırmam.
bir ön yargıyı ortadan kaldırmak atomu parçalamaktan güç...
hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır...
ailen le tanıştır önyargıları kaybolur...43 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız ama işte tanıştıramıyorum adını bile duymak istmiyorlar kiminle tanıştırıcam ki? :(
- +1 yıl
selam, bende tam ayni durumdayim neyapacami bilemiyrm.. Sonunda naptiniz siz? ailenizi kabuledire bildiniz mi?
+1 yılAçıkça soyliyeyim ayrıl diyenlerin tek amacı türk'ün Kürt ile evlenmesini engellemek boş bir kafa yani Kürtten zarar gören de yalan söylüyordur bunlar uzaylı değil ya Kürt bunlar ona bişi yapmazsan muhabbet edersen nasıl sana zarar verecek ki kaldı ki sen bir Kürt oğluna aşık olmuşsun en güzel sevdalar zor olanlardır tekrardan mutluluklar dilerim her ne olursa olsun devam et boş ve aptalca düşünceleri bırak hayatının en güzel dinemlerini yaşayacaksın Kürtlerde kadının değeri bildiğin gibi değil artık yeni nesil de de sevgi aşılanıyor eskisi gibi değil yani hayırlı olsun derim ben YENGEMMMMM❤️🧡💛
00 Yorumla
+1 yılBen de benzer bir durumla karşı karşıyayım babam vefat etti annem zaten kimselere yakıştırmaz biZleri o yüzden açık açık da söyleyemedim babamın ölümünden sonra bana kol kanat geren benim için her şeyi yapan çok iyi bir insan kendisi bir yıldır beraberiz bir gün olsun beni bilerek üzmemiş hiç kötü söz söylememiş kaybedersem çok ama çok üzüleceğim vicdanlı bir insan umarım bunun farkına tüm ailem de varır. Çünkü ayrılmak zorunda bile kalsak bende bıraktığı minnettarlık duygusu hiç değişmeyecek. Bunları yazarken ağlayabildim lan. Allahım sen bizi ayırma Amin.
00 YorumlaCanım valla aynı durumu bende yaşadım ben Aksaraylıyım sevdiğim adam Şırnaklıydı ailem hep karsı geldi heleki babam asla dedi onların evi kerpiçten olur pkk olur dediler tek babam değil bütün ailem ama ben hiç pes etmedim aynı şekilde sevdiğim adamda ama kimseye de karşı gelmedim 2 yılın sonunda babam tamam gelsinler istesinler dedi ama ben ne düğününe giderim nede evine dedi bişey olunca bana gelme dedi tamam dedim şu an sözlüyüm ve babam tanıyınca hepinizden çok sevdi ailesini kendisi dedi gidelim bakalım oralara diye gittik gördük de çok iyi insanlar gerçekten hem anlayış olarak hemde kafa yapısı olarak mükemmel insanlar inşallah sizde kavuşursunuz ve çok mutlu olursunuz 😘😍
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. Bende baba tarafından kürtüm, ailen en iyisini yapıyor mutlu olamazsın içinde ne varsa evlendikten sonra ortaya çıkar hayatını mahveder. Ayrım yapmıyorum sadece genelleme yapıyorum mutlu olma ihtimalin çok az, şanslıysan kürtlerin arasından doğru insanı bulmuşsundur.
24 Yorumla
Soran+1 yılHepsimi kötü ya?
- +1 yıl
Hepsi değil geneli, hiçbir ırkın hepsinde aynı özellik yoktur. Doğru kişiyi bulman lazım ama çok düşük ihtimal, %5-10 diyeyim sen öyle anla. Kadına değer vermiyorlar, evlendikten sonra zaten cepte muamelesi yapıyorlar. Olaya kadın açısından baktım yoksa şerefsiz insanlar değiller, dağdakiler haricinde.
Soran+1 yılAyrılmak zorunda kalıcam galiba ailemi bu şekilde hayatta karşıma alamam. :((
benimde kızkardeşim var aleviyiz evlenecek olsa eger kürte laza ve en önemlisi sünniyle evlenmesini hayatda istemem ve kabulde etmem zaten bizimkilerde vermezler dogru olanda bu çünkü onlarda ayrım yapıyorlar alevileri müslüman olarak bile görmüyorlar her insan kendi milletinden biriyle evlenmeli bence
14 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorumda sevgilimi ondan nasıl ayrılıcam? :(
Soran+1 yılOfff ailemimi seçmeliyim şimdi ben bu durumda? :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde öyle ve alevi de. Annem de karşı çıktı benim ayrıldım ama başkasıyla da olmadı. Tekrar barıştik anneme bir şekilde açıklarim bunu ve onun ailesi tek bir şey demedi biliyo musun? Bence Kürt Türk davalarında sorun tek taraflı değil. burada ki cevaplardan da öyle olmadığı çok açık. Kültürler uymazmis vs. Yabancılarla evlenenler var onlar napiyo sence? Burdaki yorumları çok takma.zamana bırak olacağını anlayınca anlayış gostereceklerdir. O da insan canavar değil ki.
36 Yorumla
Soran+1 yılBenim Annem kendi kanımdan insan Rus ama Babam bunu göz önünde bulundurmuyor illaki bir Türkle evlenicekmişim peki sen niye o zaman annemle evlendin ya? :(((
Cevap sahibi+1 yılBak kendi ailende bile varmış. Annen bir şekilde babanı yumuşatır diye düşünüyorum :) kaç yaşındasin?
Soran+1 yıl21 yaşındayım. :(
Cevap sahibi+1 yılEğer ayrilmayacaksan zor bir dönem bekliyo seni. Ama bence ayrılma ayrılıp başkasıyla evlendiğinde mutlu olamayacaksin ki. Bekle biraz daha zamana bırak istersen erkek arkadaşına da anlat belki onunda vardır bir düşüncesi
- +1 yıl
Yalan hepsi kültürler uymazmismıs etrafta dolu örnek var çok da mutlu oluyorlar bence Kürt erkekleriyle. Karakter uyusursa afrikaliyla da bile olur karakter uymazsa iki dünya bir araya gelsin olmaz
- 1 yıl
Bu yorumu gördüm de merak ettim aileni ikna edebildin mi
Eğer Erkek arkadaşının ailenden daha hoşgörülü ise ondan ailenin bireyleri ile ayrı ayrı tanıştırmaya çalış. Nitekim: Konuşmalarında ırkçılığın ve milliyetciliğin konuşulmadığını ve başka bahanelerin öne sürüldüğünü göreceksin. nihayetinde Erkek arkadaşın bu bahaneleri bertaraf edecektir...
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk annemle tanıştırcam tepki göstermeyen bir tek o şöyle durum varki benim annemde Rus, Babamla Rusyada tanışmışlar yani babam neden şimdi ayrımcılık yapıyor tam olarak anlayamıyorum pkkyı bahane ediyor ama Ruslarda, Türklerin düşmanı o zaman.
Soran+1 yılHaklısınız ailem yemin ediyor seni Kürde vermeyiz diye bilmiyorum ne olucak sorunum ya herkes ayrıl diyor nasıl yapıcam bunu? :(
+1 yılÇocuk ne kadar iyi olsada ailesi ve kökenleri türk düşmanı o kesin bence ailen haklı kesinlikle evlilik gibi şeyler düşünme ileride çok başın ağrır boşa dememişler en iyi kürt ölü kürt.
42 Yorumla
Soran+1 yılAma çok iyi insanlar yani hiç öyle değiller ya. :(
- +1 yıl
bişey diyemem senin kararına kalmış
Valla ayrim yapmayi sevmem ama kulturler falan uymaz be guzelim.Evlendikten sonra baslarsa anneme sunu yap bunu yap bunlar boyle canim hizmetci ararlar nerelisin bilmiyorum ama sana baya ters olur bence yol yakinken vazgecmek lazim.
34 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyon * konuşuyon g.tten sallayarak
Soran+1 yılGiresunluyum.
- +1 yıl
Yahu benim etrafimda ornek oldugu icin soyledim.Dogulu bir ailenin yaninda dedenin babanin yaninda ufak cocugunu sevemiyorsun bunlar kulturel seylerdir mesela ben kirklareliliyim var mi boyle bisey yok.Bak kultur ayriligi ve nice nice.Kurt diyip vazgecme tabi cocugun durumu farkli olabilir medenibir ailesi olabilir bunlar olagan sseyler.Siz insana kotu soz soylemeye yer ariyorsunuz.
benimde sevgilim kürt Diyarbakırlı ailem karşı çevrem karşı bizde Karadenizliyiz ama şu varki seviyosan peşinden git. senin için ailen ve çevren önemeliyse yol yakınken dön çünkü ilişkiniz ilerlediği zaman ya kaçmak istiyceksin ya da aileni tercih ediceksin tercih yapman gerekiyor. diyo düşünüyorum bu benim fikrim şu an bende senin durumundayım
11 Yorumla
Soran+1 yılAilem benim için çok, çok önemlidir yani her zaman bana destek çıkan onlardır beni seven onlardır ama erkek arkadaşımıda çok seviyorum. :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de kürdüm ama ailen istemiyorsa hiç zorlama ayrıl. Ayrıca cevaplara verdiğin yorumları okudum da, "inanlara ayrılıyım mı şimdi" diye soru soruyorsun? burdakiler ne bilsin nasıl biridir kimdir necidir diye.pes ya aşkın milliyeti yoktur bari ona saygın olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben onu çok seviyorum anlatamam ama ailem aklıma gelince sürekli erkek arkadaşımıda ezmelerinden korkuyorum herkes ayrıl diyor olmaz diyor yani aha önceden ilişki yaşamışlar oda takıldı aklıma.
- +1 yıl
okuyomsun sen
Cevap sahibi+1 yılYa bak sana diyorum ki, O çocuğa desen ki ailem bizi istemiyor ama biz evlenelim %90 olsun der evlenir seninle. Ama sen ailenden olacaksın ve mutsuz olacaksın yine de. Bence en mantıklısı ilişkiyi bitir. Faşistlerin gerizekalı olduğu bilim adamlarınca kanıtlanmış birşeydir. Sen onların cevaplarını falan geç. Bir kürt olarak ben söylüyorum sana, ailenin rızası olmadan, değil Kürt isterse Devlet bahçelinin yeğeni olsun yine de evlenme. Aile önemlidir.
Esmerkeyunus: Okuyo musun sen derken?- +1 yıl
Sen devam et ömrünü vereceğin kişi iyi diyorsun ailenin fikri değişir merak etme iyilik görsünler insanlık görsünler fikirleri değişir mutluluklar dilerim şimdiden
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. çıldırmaya gerek yok gerçekler var , karşılıklı aile savaşı çıkar haberin olsun bu işin şakası yok bütün bunların sebebi sen olursun senin düşündüğün gibi masum bir aşktan çok farklı, kusura bakma bizden söylemesi.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBabanın desteğini al MHP nin ülküsü islamcılık değil mi?
O da müslüman sende müslümansın , Hem islamda ırk ayrımı yok ayrıca yasak.
Peygamberimizin veda konuşmasını oku onlara
müslüman ırk ayrımı yapar mı !!! dé13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bunları söylicem ama başka bahane uyduracaktır mutlaka Pkk diye tutturdu Babam hayatta Diyarbakırlıya kız vermem diyor benim Babam askerliğini orada yapmış oranın halkının %90'ı Pkk diyor o yüzden hiç sevmiyor.
Cevap sahibi+1 yılDe ki :Eğer siz bugun onları dışlarsanız onlar bizimle nasıl yaşar, Biz onları içimize katıp eğitmezsek , bugun tv lerde gördüğünüz gibi pkk çocukları kandırıp daga çıkarır.Siz bölücülük yapıyorsunuz de biraz da yanına senden taraf amca , teyze , dayı ne varsa arkadan al desteklesinler seni öyle konuş birde sözün tesirli olması için bazı esma ve okunacak dualar var bence onları da oku derim öyle konus Allah kolaylık versin İnat insanlarla ugraşmak zor
+1 yılkürt türk çerkez ermeni diye ayrım yapanın inandığı kitaba sokayım
41 Yorumla
Soran+1 yılBende hiç sevmiyorum Annem haricinde hepsi sert davrandı bizim sülale aşırı milliyetçi yani başka adammı bulamadın dediler zoruma gitti çok.
Ayrım kötü bir şey ama o erkek arkadaştan ümidini kes ailenin onaylamadığı şey sonradan çıkıyor misil misil.
34 Yorumla
Soran+1 yılOndan ayrılmalıyım? :(
Soran+1 yılOff. :(
kürt türk diye ayrım yapılmamalı ama ailesinin siyasi görüşüne bakılmalı. diyarbakırın çoğunluğu pkk taraftarı.
29 Yorumla
Soran+1 yılAma onlar değil yemin ediyor çocuk.
- +1 yıl
sen çocuğu tanıyorsun biraz incelle hemen güvenme. işin kötüsü pkk taraftarı olan aileler cidden sıkıntılı olurlar. kadına değer vereceklerini şuanki iyi olan hayatının aynı şekilde devam edeceğini hiç sanmıyorum. öyledir demiyorum iyice bir araştırmak lazım. sonra başın ağrımasın
Soran+1 yılBabam katiyen vermem diyor ne yaparsanız yapın diyor yani ya kaçıcam ya da bitirmek zorunda kalıcam korkuyorum off. :(
Soran+1 yılErkek kardeşlerimde çok sorun çıkartıyor ülkücüler diyor hatta beni tehdit bile ettiler o çocuğu çok feci şekilde döveriz diye yani ben ayrılmak zorunamıyım sevgilimden bunların yaşanmaması için şimdi bir yolu yokmu?
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz ayrılmak galiba daha doğru gibi nasıl kopucam ondan bilmiyorum ama ailem yüzünden o çocuğuda acı çektiremem. :(
- +1 yıl
ya herkesin de tanıdığı çok Kürt var sorsan 20 milyon derler incelesen 60 milyon çıkar yalaninizi skim sizin o. cları sizin tek istediğiniz Türk'ün Kürte karşı olması
boşver. böylesi daha. bir kürdün çocugunu doğurup onların nesline nesil katacağına. aşkından öl daha iyi. babana selamlarımı ilet. bende koyu MHP liyim
47 Yorumla
Soran+1 yılAma bütün Kürtler aynı değildir neden böyle düşünüyorsunuz kardeşlerimde ülkücü çok kızdılar git Türkle evlen ne işin var Kürtlerle diyorlar aşağılıyorlar resmen. :(
- +1 yıl
aşağılık bir mahlukatlar zaten. iyi diorlar. benim yaşım 19 . 12 yaşından beri kendimi tanıyorum. daha kürdün iyisine rastlamadım. mersinde büyüdüm. küçükken 3 4 tanesi önümü keser bisikletimi alırlardı. dondurmamı alırlardı. paramı gasp ederlerdi. korktuğumdan değildi. anneme söz vermiştim. kavga etmicem die. belki dövebilirdim 3 4 tanesini ama ben hiç kötü çocuk olmadım. dövmedik ne oldu. şimdi başımıza çıktılar. hepsi allaha bakan şapka takmış. fosforlu ayakkabılar tişörtler. ellerinde kesk u zor u ser tesbih. En iyi kürt ölü kürttür. bu derece kin doluyum. askerliğe 2 sene var. yemin ediyorum. ilk gönüllü ben olacam
Soran+1 yılOff ya erkek arkadaşımdan ayrılmak dahamı doğru şimdi?
- +1 yıl
Senin Selim'in anan sokm qiç
- +1 yıl
Vay ya bunların anlında Kürt mü yazıyordu sana en çok yapmak istediğim şey Ermenilerle sualeni parçalayıp sana yedirip ırzına defalarca geçmek ya o. c seni
- Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan insan olabilmek.Sevgilin kürt değil giresunlu da olsaydı ailen istemeseydi sana yine ailenin rızası olmadan evlilik yapma derdim. Ailenin rızası sorun ne olursa olsun çok önemli.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma onu çok seviyorum pkklı felan değiller çok iyi insanlar ama tanımıyorlarki erkek arkadaşımı ailemle tanıştırcam korkuyorum birşey olucak diye. :(
- +1 yıl
Korkma tanımalarını sağla orta yolu bulmaya çalış ailenin ön yargılarını kırmasını sağlaman zor olacak ama kendine güven yapar bilirsin.
Soran+1 yılİlk annemle tanıştırmayı düşünüyorum annem fazla sorun çıkarmadı halbuki benim annem Rus yani neden ayrımcılık yapıyorlar neden o zaman Babam annemle evlendi? Bunları yüzlerine vurucam artık dayanamıyorum ya.
- +1 yıl
İnşallah her şey dilediğin gibi olur.
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. seni istemeye gelsinler önce bir tanışsınlar
yine cıngar çıkarırlarsa kaçarsın
ailen bu konuda hatalı
allah insanları bir biriyle tanışsınlar diye milletlere ayırdı00 Yorumla
+1 yılIrktan önce ne kadar müslüman ona bak. Eğer müslümanlığı kuvvetliyse isterse Eskimo olsun farketmez bence. Ailenede böyle savun bence MHP görüşü dine çok bağlıdır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. ailen istemiyosa haklı siz kürt değilsiniz kürde vermek istemez. sen hiç aleviye kız vereni duydun mu
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız fakat yani iyi insanlar ayrıca çok seviyorum Kürt diye neden aşalığıyorlar ki? :( Ben seviyorum erkek arkadaşımı ama ailem biraz fazla milliyetçi Baba tarafımda da Kürt lük var yani çok, çok önceleri Erzurumdan buraya gelmişiz ama Babam çok milliyetçi yani.
Soran+1 yılBu durum beni çok kötü yıpratıyor sevdiğim insanlar canımdan parça insanlar ailem. :(
bu isler olmuyor canim. bence terket bende aynisini yasadim. hayir gelmez o aileden. evlendigimde anlarsin anca.
33 Yorumla
Soran+1 yılAma benim ailem biraz fazla baskıcı yani eğer kaçarsam gerçekten erkek kardeşlerim bulur sevgilimi çok fena döverler ondan çekiniyorumda ayrıca sonuçta ailem yani çok kötü durumdayım ya. :(
Soran+1 yılErkek arkadaşımdanmı?
faşist bir aile faşist bir çevre. PKK lıymış, ulan asıl terorist, tanımadığı etmediği insanı terorist diye damgalayanlardır. Yemin ediyorum bu tür insanların aldığı nefes haram. Asıl bölücüler bunlar beyinsizler işte.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı. benim erkek arkadaşımda kürt ama insan insan olmadıktan sonra türk kürt farketmiyo ailene anlatmaya calıs cevrendekılerı bosver. en hakıkı adam gıbı adamı da onlardan gelır en k.o.çocugu da :)
10 Yorumla
+1 yılAynı durumu bende yaşamıştım. Nişanlandıkta o da giresunluydu. Sonra razı geldiler. Ama bu defa farklı sorunlar oldu ayrıldık.
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sorunlar oldu yani aileler yüzündenmi gene?
- +1 yıl
Hayır aileler değil biraz daha özel nedenlerden dolayı. Ben bazı şeylerin evlilik öncesinde yaşanmasına karşıyımdır. O da bunu sorun etti. Ayrılmak zorunda kaldık.
Soran+1 yılCinsel ilişkimi? :/
- +1 yıl
Evet maalesef.
Soran+1 yılO istedi sen reddedin? Biz ikimizde bekaretimizi bozmadık söz verdik evlenene kadar yapmıycaz diye ama ailem yüzünden ayrılıcaz off.
+1 yılCanım bana mesaj atar mısın aynı durumdayız bişey konuşmam lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy canım ya kolay gelsin ama bir tanışmayi denesinler önyargıli da olmasinlar böyle ayıp bişey yani :(
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum ama Babam askerliğini Diyarbakırda yapmış orada çok şey gördüm diyor o yüzden böyle davranıyor hepsini aynı zannediyor tanıştırmak istiyorum bu gidişatla hiç mümkün gözükmüyor annemden başka olumlu bakan yok. :(
Cevap sahibi+1 yılAnnen de ikna edemiyor değil mi? bir tanışssalar herşey değişirdi belki
En iyi Kürdün aklında bile bir sözde kürdistan vardır uzak dur
23 Yorumla
Soran+1 yılOff ayrılmak zorundamıyım şimdi ben onunla ya? :(
baştan aklın nerdeydi böyle olacağını bilmiyormuydun.türkler kürtlere kolay kolay kız vermezler
31 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum erkek arkadaşımı ya. Annemde Rus ama Babam neden onu aldı o zaman? Yani sonunda Babama bunları söylicem. Çok, çok fazla milliyetçiler bütün sülalem aynı ya bütün erkek tarafı duyunca karşı çıktı kadın tarafı bişey demedi sülalemde.
+1 yılselam, bende tam ayni durumdayim neyapacami bilemiyrm.. Sonunda naptiniz siz? ailenizi kabuledire bildiniz mi?
10 Yorumla
+1 yılKürt insan değilmi * kişiliği önemli * et ırkını
11 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum sonuçta herşey sevgide, insanın kişiğinde bitiyor ama onlara anlatamıyorum karşıma alıcam bir daha anneme söylicem birtek o yumuşak davranıyor.
içinde allah korkusu varsa bence hiç sorun değill sıkıntı yok. Üzülme herşey yoluna girer dua ettt.
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşalalh sürekli dua ediyorum lütfen olsun diye ama Babam yemin etti. :(
Soran+1 yılBu kadar tepki vereceklerini hiç düşünmedim annemde olmasa hepten kötü durumdayım annem Rus yani Babam çıkıp diyor seni Türkten başka kimseye vermem diye ama işte annemi neden aldı o zamna?
Soran+1 yılBütün sülalem aynı düşünüyor sadece kendi ailem değil birtek halamlar olumlu bakıyor ama onlarında sözü geçmezki bizimkiler üzerinde.
+1 yılMHP ırkçılık değildir, bunu babana öğretmeye bak sen ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiresundan aşırı milliyetçi nasıl çıktınız anlamadım. bu süreç yani kürt açılımı iyice kürtlerle aramızı bozdu malesef. memleketin sonu kötü.
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim aile gerçekten çok milliyetçi ama şu durumda varki annem Rus yani Babamın bana neden böyle tepki verdiğini hayla anlayamadım bana Türkle evlen diyorlar.
Cevap sahibi+1 yılsizin aile çok karışık d.bakırlı çocukla evlensen 3 milletten karışık çocuğun olucak :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaaaaaaaaaaaaa aynı bizz :) benimki de diyarbakırlı ailem istemiyordu ama ben mücadele ettim artık kabul ettiler :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBende çok istiyorum Babamla kavga aşamasına geldim birtek Annem yumuşak davranıyor abimlerle, kardeşim çok tepki gösterdiler duruma hayatta olmaz diyorlar. :(
ne kadar cok istersen o kadar cok cabuk vazgecerler ırk ayrımından..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız çok fena milliyetçilik yapıyor ailem. :(
+1 yılasrın hatsını yapmışsın kızım sen bir türle kürt evlenmemeli kanı bozuk biçler cıkıyo sonra ortaya
315 Yorumla
Soran+1 yılAma o çok iyi bir insan aileside çok iyi ama benim ailem çok fena ön yargılı davranıyor. :(
- +1 yıl
yanılıyosun ilerde göreceksin gerçekleri en iyi kürt ölü kürt onunda mezarını zikiym:D
Soran+1 yılOff böyle konuşmayın lütfen ya insan dışı gibi görüyorsunuz. :(
- +1 yıl
kardeşimm ke3ndince haklısındır belki ama genelleme yapma be dostumm bende kürtüm ama bütün arkadaşlarım türk ve bana senin gibi arkadaş kesinlikle bulamayız diyorlarr şuanda trakyada oturuyorummm
- +1 yıl
mk anlamadığım seyde bizim türk kızları ne buluyo o krolarda acabaaa
- +1 yıl
bnmde var beş on tane kürt dostum ama istisnalar kaideiyi bozmaz k.bakma
Soran+1 yılYa çok iyi bir insan kendisi gerçekten çok sempatik, duyarlı iyi bir insan onu seviyorum ama ailem yüzümden ondan ayrılmak zorunda kalıcam galiba offfff. :(((
- +1 yıl
madem okadar istiyon kç mk ya da ver oğlana bikere anne bn hamileyim de:DD
Soran+1 yılBen evlenene kadar yapmayacağıma böyle birşeyi yemin ettim. Ayrılmam daha uygun olucak galiba. :(
- +1 yıl
ewlenmeden yapınca noluyooo?
Soran+1 yılUygun görmüyorum.
- +1 yıl
günahmı:D
Soran+1 yılHayır ondan değil sadece korkuyorum sonuçta Dünya yani yaparsam ve ayrılırsam ondan sonra ailemin yüzüne nasıl bakarım, ileride çocuğum olsa başkasından aklıma gelir sürekli yapamam bu yüzden.
- +1 yıl
tebrilk edrim seni gerçekten doğrusu bu eyerkı günah deseydin seninde bir mal oldugnu düsüneektim:d
kötü bir durum en nefret ettiğim şey ırkçılıktır ama ileride çok kötü durumlar yaşarsınız kısa yoldan dönmek en iyisi
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmalıyım erkek arkadaşımdan şimdi? Çok üzülücek bunları söylersem of ya. :(
çözüm sürecini bekle...
65 Yorumla- +1 yıl
:))))))
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yılseviyosan oda seni seviyosa burdakiler laf dusmez.adamin hasi diyarbakirdan cikar
07 Yorumla
Soran+1 yılDiyarbakırlımısın sende?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBabam Diyarbakırda askerlik yapmış hepsi Pkklı diyip duruyor halbuki öyle değiller ya yani ben ailesiyle tanıştım çok iyi insanlar ilk önce beni düşünmesi lazım babamın gerçekten mutlu olabilirmi diye ama o sadece milliyetçilik yapıyor offf. :(
- +1 yıl
Sen onu gercekten seviyomusun?
Soran+1 yılEvet seviyorum.
- +1 yıl
Seviyosan sonuna kadar git.ama babanida kirma sonucta senin kotulugunu istemez.epey ugrasman gerekicek
Gizli Üye(36-45)+1 yılbnmde kız arkadaşım kürt bizim ailedede milliyetçi var ama sevgilim sevdirdi kndini önce sevdirdi sonra söyledik nereli olduğunu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca sen kararını vermişsin çocuğuda sevmiyosun öylesine sormuşsun k.b ama yorumları okudğumda aynen bunu anladım seviyorum deyip sevgiyi kirletme bari
Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. hiçten sebeblerden sorun çıkaran aileyi hiç dinleme..
04 Yorumla- +1 yıl
kızkardeşin var mı bilmiyorum..yani seni ve aileni dinlemesin öyle mi?
- +1 yıl
kızkardeşim yok ama ben baba evden kovdum. dinime düşman diye. kimse kiimsenin iradesine müdahale hakkı yoktur. anada olsa babada olsa. sadece teklifini sunar. karar sendedir. 15 yaşına kadar seni eğitmek mecburiyetinde o görevini yapmışsada yapmamışsada işi bitmiştir. gerisi tefarruattır. insan olmak bunu gerktirir... deilse insan deildir. zaten hayvanlardan emir alınmaz... insanların yüzüne nasıl bakarım kaygısı hep bunlarınki.. zamanında kız çocuklarını diri diri gömüyorlardı. neymiş kızı olan kişiye haysiyetsiz gözü ile bakılırdı. yani devir heççç deişmemiş..
Sakın aileni dinle evlenme aileni komple yok edersin nikahtan sonra barışırlar hikayelerine inanma kürtler den biz farklıyız
10 Yorumla
+1 yılOlmaz diyenlerin hepsi ırkcı net. Ben de Diyarbakırlıyım karakterler uyusursa diğer evliliklerden daha güzel olur diyeyim sana.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelam naptin ikna edebildin mi aileni.. ayni durumdayim. Mahvoldum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kürtler gördüm adam olan, ne türkler gördüm bencil doğan :)
11 Yorumla- +1 yıl
hadi ordan lan
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın...aklın varsa uzak dur kızım...ömrün boyunca pişman olursun
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden? :/
Cevap sahibi+1 yıl1.sebep ailen ve yakınların onay vermiyor.2.sebep diyarbakırın %99 u pkk lı ve destek veriyor..3. Olarak ise yarın öbür gün pişman olup boşanmak ayrılmak vs durumda ailen ve sevdiklerinle tehdit ediliceksin.Bu sölediklerimi iyi düşün..Verdiğim örnek daha önce yaşanmıştır...
Soran+1 yılAma ailesi çok iyi insanlar yani hiç Pkklı gibi değiller.
Cevap sahibi+1 yılEn masumu bile içten içe destekliyor emin ol...Kendine ve ailene yazık etme...Hadi Allah hakkında hayırlısını versin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaban türklerin yaptığı katliamları okusa kürdün yarağına sarılır.
25 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmalarına lütfen dikkat et sonuçta Babama laf ediyorsun yapma.
Cevap sahibi+1 yılKüfürü seven biri değilim. Fakat bu zihniyetteki insanlara ağzım bozuluyor. Ne yapmış bu kürtler size? Cumhuriyet tarihinden bu yana yüzlerce katliamlar dan geçirdiniz. Astınız, köylerini boşalttınız. Eğitimini elinden aldınız. Topraksız bıraktınız. Köy meydanlarında jopladınız. Zindanlar da katlettiniz, işkencelere maruz bıraktınız. Bu kürtler ne yapmış ulan size?
Cevap sahibi+1 yılSize her şey müstehak.
Bnimde sevgilim turk ben kurt bana dedi sen kurtsun ailem vermez sana ne yapcagimi sasirdim
20 Yorumla
+1 yılAsin kendinizi asin kara cahiller teknoloi dunyayi aldi goturdu siz gaka nerdesiniz :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızım olsa kürde vermek istemezdim.
33 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama iyi insanlar. :(
- +1 yıl
Kötü demedim iyileride var ama ben vermezdim. Bikere akıllarda terörist olarak yerleşmiş once o imajı silmeleri lazım. Kızımın emin ellerde üzülmediğini mutlu olduğunu bilmem gerek.
Soran+1 yılBabam Diyarbakırda yapmış askerliğini oranınhepsi pkklı diyor başka birşey demiyor birde kızıyor başka yerde insanmı kalmadı diye resmen aşağılıyor ama Kürtleri. :(
Bu mesaja ulaşın lütfen bende Espiyeli biriyle konuşuyorum durum ne şu an olumlu olumsuz
00 YorumlaBen olsam bende istemezdim kizimi kürt e vermek
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama hepsi teröristmi ki yaa? :(
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaçın uzaklara gidin,
alamanyaya gidin01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gidicez ya? :(
+1 yılaile istemiyorsa vazgec, basaramazsin
16 Yorumla
Soran+1 yılAma onu çok seviyorum nasıl yapıcam?
- +1 yıl
sevgi tek basina yeterli olmuyor, simdi evlendin ailen seni istemedi, mutlu olabilecek misin? sonra o nun ailesinin yanina gittin ailen aklina gelmeyecek mi? ozlemeyecek misin? kultur farkini kaldirabilecek misin? ve baska sorunlar. bence ailen istemiyorsa kesinlikle vazgec, belki severek ayrilinca acisi icinde kalacak, belki unutamayacaksin ancak dogrusu bu.
Soran+1 yılOfff. :( Bir bakıma doğru söylüyorsunuz ama bunu yaparsam ailemden de çok nefret edicem ayrıca erkek arkadaşım çok üzülür.
- +1 yıl
ben kiz arkadasima pesin pesin ailem seni istemezse kesinlikle bu is olmaz dedim ayni sekilde ailen beni istemezse kesinlikle araya girmem dedim. Annen baban kanser mi olsun? Emin ol aileler hissediyor. Bak burada tecrube var. Tecrubeler aci oluyor malesef :((
Soran+1 yılOndan ayrılmalıyım şimdi?:(
- +1 yıl
aileni al karsina otur konus, ikna olmaz iseler evet ayrilmalisin
+1 yılYapma. Asla mutlu olamazsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma onu seviyorum. :(
- +1 yıl
O çevre bitirir sev gini aşkını benden söylemesi.
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek arkadaşım Kürt diye ailem istemiyor çevremdeki herkes tepki gösterdi çıldırıcam ne yapıcam ben yaa?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler