AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
Sabret bulursun sanki onlar mankenmi
Öne hundred twenty nine vayyy mk
Giyim tarzını değiştir
Troll yapıyorsun bari biraz destekli salla
Birde saymış ya hfkdgdkdgk
gül gül gül
Çıkar elbet karşına kısmetindeki kişi umutsuz olma
AHAHAHAH yaaa siz nasıl inanıyorsunuz o masala
Ben inanıyorum kısmete ya
Offf öyle şeyler yok inanmayın yok çıkıcak yok kısmet
Sende kendine odaklan o zaman. Madem çirkinim diyorsun Özgüvenini yükselt. Ceki düzen ver kendine. Spor yap, dişlerin bozuksa tel taktir düzlet. Cildini düzelt vs vs vs , oturduğun yerden isyan etmek hayıflanmak işine gelmesin. Kendine gel bence
herşeyi yaptım olmadı sonuç 0
Bence yüzyirmidokuz uğursuz bir sayı.
abi git başkasıyla dalga geç ya
Benimle gelsen bulurduk sana bitane
nasıl
Ayarlardik
İyi pirim kasmışın bu soru bile tutmuş ey KS...
129 tane hayatımda kız tanımadın sen naptın dayı
Paran olsun neler neler olur...
130. Dene. Alametli bir sayidir
Bende onu söyleyecektim :D
at buraya resim bir bakalım ne varmış tipinde..
Mesaj at bana cevabını söyleyim.
Birincisi bu konuda hiç bir kızdan tavsiye alma yok 'olabilir' falan demeler burdaki kızlara da o şekilde yaklaşsan s*ktiri alırsın. İkincisi bir kızla sevgili olmak istiyorsan direkt 'Sevgilim olur musun?' denmez, istersen bırak 129 kızı bir milyon kıza de en fazla 3 kız kabul eder. Kız nerden bilecek hırlı mısın? Hırsız mısın? Bu şekilde yaklaşırsan senin kızlara muhtaç iğrenç bir abaza olduğunu düşünürler, senin için tecrübe olsun bu durum. Yapma böyle şeyler😂
Saymayamı uğraştın bir de
Çetele mi tutuyon mubarek
olum çetele mi tuttun awk
Oda terbiyesizlik yapmis. Kisiliksizler.
Tam olarak sorun nerede hacı
Saymışsín birde helal
129 kızı nereden çıkardın ki?
130 olmadığı için endişe edecek bir durum yok...
Bizim yaşımızda değilsin daha :D daha gençsin.
Azmis
#Emirhancankir1
Boş ver üremek zorunda degilsin
Öz güvenli ol ve asla pes etme
fotoğrafını atabilir misin?
Mutsuz ilr başlayan nick
kabul ettim (:
Senin mesaj atman lazom
tomom
Banada resmini atar mısın kardeşim merak ettim
Gizli üyesin nasıl atacak?
illa senide beğenen çıkar
Çıkmaz
Bana da herkes bunu söylüyor ama herkes ben beğenmem başkası beğensin kafasında olunca çıkmıyor kimse.
Neden böyle avutma cümlelerini kuruyorsunuz bir müddet sonra zaten biz bu cümlelerin altının boş olduğunu anlıyoruz otuzbir yaşındayım hiç sevgilim olmadı.
Haha dur gulmucm
gülme
Guldum kb
Karaktere önem veren birini bulmalısın.
öyle biri yok
Saydın mı ciddi ciddi lan
evet
Azminden dolayı tebrik ediyorum 129 kız utansın kardeşin boşver
aga be
:(
Merak attım şimdi seni at fotoğrafını😁
atmam
Üzdün
hemcinslerine söyle
tipimi görünce kusacam diyenlere
At tipini kız değilim birşey olmaz
gel abi
At bakim
Merak ettim tipini?
görmesen daha iyi
Neden ya?
görme
Atsana bir
mutsuz nick
Nasılmış tipi
Saydın mı?
evet
Hepsini nasıl saydın ya 😳
tek tek
Üşenmedin mi
yok
Neden 129?
saydım hepsini en sonunda pes ettim
129. Gider 130. Gelir boşver
:( :( :( intihar göründü
Bana da at resmini söz engellemeyecem
mutsuz ile başlayan
Ne diyon
nickim
Sen bunu sayıyorsan aga helal olsun
napim çare yok
Seni maaliye bakanı yapak
İntihar et
çare bu zaten
Şaka yapıyorum kanka bak seninle dost olabiliriz bende sporcuyum falan tipte var az çok hiç sevgilim olmadı benimde
olmayak ölmem lazım
Sanaldan sevgili olmaya çalışırsan reddeterler
sanal değil yüz yüze 129 red
Boş ver sıkma canını bulursun illa ki
tabi tabi...
Öyleleri var kanka kısmetin yoktur senin ileride bulursun olumsuz düşünme
129 değilde 130 olsa olabilirdi.
yorum yazmak için yazmayın allah aşkına
Yoo gerçek. Hatta bir 129 kişi daha bulabilirsin teklif etmek için.
gene red yerim bu tip olduktan sonra
Tipten değilde bence karakterden yiyir olabilirsin.
tipimi görsen karakter aramassın
Benim sana tavsiyem bence aşık olabileceğin birini bul.
aşık oldum sonuç : 5 yıldır platonik
Yeni biri çıkar karşına.
yeni biri diye birşey yok inanmaktan vazgeçin artı k şu masaldan kimse durupdururken karşına çıkmaz
Saydın mı cidden trol mü
cidden saydım ciddi ciddi
her reddedildiğim de 1 eksi koydum defter sayfasına
Estetik denilen birşey var hatırlatırım
İlk artı benden hadi iyisin skwkslwlkfkflelsk
bu ağır olmuş abla
Herkesin imkanları bir değil estetik falan basit şeyler mi bunlar
😂😂😂😂
Para diye de "bir şey" var, hatırlatırım. Hatta o paranın yokluğu diye de "bir şey" var. Onu da hatırlatıyorum.
Bir burun estetigi 7 8 bin hatırlatırım 😂
Valla ben cesaret edip olmazdım bedava bile olsa. Haberlerde neler neler görüyoruz
@Manifalitikko ne diyosun sen ya defol git alırım ayağımın altına varoş seni
Heytbe
@sananekızaağm burun bryne bağlı olebilir
Jdjdfkdk
@cehennemdekivodka bu nasıl yorum böyle be kvkflflclvl
Bir -1 de benden çok kaba bir görüş >:(
Dewamkeee
Birsey sorabilir miyim musadenle sence ben nasılım tip olarak yüz olarak
130'dur o 129 olsa duramazsın
129 kıza teklif eden erkeği bende kabul etmem
Daha önce 129 sevgilisi olmuş Berkecanları kabul ediyorsunuz ama.
Beni tanıyormuş gibi konuşma😂😂
Hemen hemen bütün kızlar basma kalıp aynı.
Ben 129 kıza teklif etmedim benimle sevgili olur musun mesela, hayır.
129 kıza teklif etmiş kişiye milli piyango çıksa sevgili olmam dediğin o adamla sevgili olursun.
Çapkın olup daha önce bir sürü sevgilisi olmuş erkekleri tercih ediyor kızlar gerçek hayatta burada olmaz ya ne alakası var demelerine rağmen. İnkar etmenizin sebebini anlamıyorum. Gerçek olmaydı söyledikleriniz benim daha önce sevgilim olurdu yaş 31 oldu hiç sevgilim olmadı.
Kızların söylediklerine değil yaptıklarına bakın derler. Kızlar gerçek hayattaki davranışlarını kabul etmez aksini iddaa ederler çünkü beğenileri konusunda.
Kızları bilemem ama ben öyle değilim
Şöyle soyliyeyim; benim Şu an birlikte oldugum kişi böyle biri gibi yani önceden sevgilisi baya olmuş biri. Başta ben böyle biri olduğunu için reddetmistim durmadan yazmasina rağmen her seferinde reddettim.
Ama sonrasında degistigini falan söyledi beni ikna etmeye calisti bende sevmeye başladım öyle sevgili olduk
Yani oylelerini tercih etmiyorum bunu söylüyorum da uyguluyorum da.
Yani şu an seviyorsam da oyle biri oldugu için değil beni gerçekten sevdigine inandığım için seviyorum
Öylelerini tercih etmiyorum deyip daha önce bir sürü sevgilisi olmuş biri ile sevgili olduğunu söylüyorsun işte (:
Öylelerini tercih etmiş oluyorsun. Daha önce 129 kişi ile sevgili olmuş birini tercih ediyorsam beni sevdiğinden diyorsun, 129 kişiye teklif edip kabul edilmemiş kişiyi de seni sevdiğinden kabul edebilirdin ama etmiyorsun doğrudan. O Berkecanları 129 sevgilisi olmasına rağmen kabul ediyorsunuz çünkü kızları nasıl etkilemesi gerektiğini biliyorlar baştan reddetmene rağmen bir takım yalanlarla seni etkilemeyi başarıyor. 130. sevgilisi oluyorsun. Senden ayrılınca da yine sahip olduğu kızları her şekilde etkileme yetenekleri sayesinde 131. sevgilisini bulacak.
Bana da bir kız bulsanıza hiç sevgilim olmadı, çöpçatanlık yapamaz mısın benim için. O senin sevgilin gibi adamlar bütün kızlarla onlar sevgili oluyor nolur 1 tane de benim sevgilim olsun yardım et.
Tercih etmiyorum sonrasında sevmeye başladım o yüzden tercih değil bu😂
Nasıl yardımcı olabilirim ki burdan😂😂
129 kıza teklif edeni bende kabul etmem dedin soran arkadaşa ilk cevap olarak.
ben de 129 kız arkadaşı olanı kabul edersiniz demiştim ki etmişsin işte güzel kardeşim.
Adamlar o kız tavlama işini yakışıklılığı sayesinde daha küçük yaşlarda öğrenmeye başlamışlar zamanla da aramıza uçurum kadar fark olmuş adamlar kızlarla zaman geçire geçire kızları nasıl tavlaması gerektiğini adı gibi öğrenmiş ki tercih etmem dediğin kişi bir şekilde aklını çelmiş. Kabul etmem dediğin kişiyi kabul etmişsin.
Nasıl yardımcı olabilirsin bir arkadaşınla beni buluşturacaksın işte aramızı yapacaksın kızlar bilri çöpçatanlık işlerini, bizim kültürümüzde var olan bir şey benim gibi geri kalmış asla o çapkın erkeklerle farkı kapatamayacak kişiler ancak bir çöpçatan vasıtasıyla sevgili edinebiliyorlar. Eskiden de böyleymiş çöpçatanlık bu ihtiyaçtan dolayı ortaya çıkmıi. Yap bir şeyler ne olur yardım et bana, kendi başıma üstesinden gelemeyeceğim asla.
Ben sana yardim edemicem sanırım çünkü senin yaşında bir arkadaşım yok
Kaç yaşında arkadaşların var?
Burada başlık açıyorlar kızlar 20 yaş kendinden büyük adamlarla sevgili oluyorlar. Yaş farkının ne önemi var ben yaşlı görünmüyorum ki hem tecrübesizim zaten kızlar bana sen kızlarla nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun falan diyorlar. Benim yaşıma yakın yaştaki kızlar bir sürü sevgili edinmiş oluyor o zamana kadar o kadar erkek tanıyınca benim gibisi çok toy geliyor istemiyorlar. Mecbur yaş farkını sorun etmeyen genç birini bulmam gerekiyor.
Iste bence sen yakinindaki birinden yardim iste hem yani benim öyle arkadaslarim yok yasi sorun etmiyecek olan sevgili de yapacaklarini pek sanmıyorum onlarin da yok sevgilisi senin kadar sorun etmiyorlar istemiyorlar mesela
Benim çevremde insan yok ki. Sosyal çevrem yok, asosyalim.
Sevgilileri yokmuş işte bir sorsan belki isterler. Benden iyisini mi bulacaklar?
Ya iste istemiyorlar o yüzden dedim
Sende biraz kendinle barışık olmaya bak sosyal olmaya çalış bence yoksa bu anlattığın gibiysen hayat geçmez böyle ya
Sordun mu istemiyorum mu dediler...
Vahhh ben ne bahtsızım...
Sosyal olabilsem olacağım.
Ben artık birinin yardımı olmadan toparlanamam, kimse de yardım etmiyor.
Bu açlıktan ölmek üzere olan birine kendini toparla da git çalış para kazan kendine yemek al demek gibi bir şey.
Evet zaten sınava hazırlanıyoruz cok boş buluyorlar böyle şeyleri ilgilenmiyorlar yani
Sen kendini bu hale dusurmussun kimsenin yardimina ihtiyacin yok ki tek başına da mutlu olabilmeli insan birine muhtaç kalmak zorunda degilsin biri olmak zorunda değil yanii
İnsanın yaratılışında sevgi ihtiyacı var ben de sevilmek istiyorum.
Kendimi bu hâle ben düşürmedim sevgiden beni diğer insanlar mahrum bıraktı. Bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Sınavdan sonra biri ile aramı yapabilir misin?
129 ne ya yuh davar.
Aynen..
Yavrum bence sen bırak bu işleri artık
Kızın boyu 129 sandım
O işin sırrı telif etmek değil
Kusura bakma ama alttaki yazıda koştum😅😅😅
Adam saymış beee nznzmmzmz
Merhaba Birşey sorabilir miyim musadenle sence ben nasılım tip olarak yüz olarak söyler misin rica etsem
Banada at fotoğrafını
Ne sandin kizlar para pula tipe ve picee bakıyor
129 bitirdin piyasayi 😁
bir şey diycem saydın mı cidden?