Gerçek aşk ruhadır. Seni sevmesine asik olursun seninle ilgili düşüncelerine, sana olan davranışlarınadır. Gülüşüne bakışına aşık olursun. Tene hissedilen arzudur ve geçicidir. Gerçek olan onun ruhu zekası kişiliğidir. Görsel ten şehvete arzuya hizmet eder.
Bedene aşık denilen bir şey yok o sadece beğenilme hayran kalınma hisleridir. İnsana aşk ayrı birşey aşka aşık olmakta bambaşka birşey. Günümüz ilişkilerinin bir çoğu beden fiziğe beğeni ve beğeniden doğan hoşlantılar oluyor. O bedene sahip olunca ne hikmetse aşkından yanan biten kül olan hop bir bakmışsın soğumuş. Çünkü beğendiği bedendi elde etti ve heves gitti :)
Sevgili recebin dediği gibi " Ruhlar alemimde yaşamıyoruz"
Aşk beğendiğin bedenin (fiziğin) karşısında hormonların en yukarıya zıplaması ile başlar. Zamanla bu hormonlar inişe geçer ve eğer onun kişiliğine de ilgi duymayı başarabilmişseniz sevgiye dönüşür. Aşkın heycanı harika bir his ama malesef çok uzun sürmüyor.. keşke bu heycan hiç bitmese❤
=) yaaa o ilk foto ne öyle ece :D:D :D hahahahahah sesli kahkahaha attım şok resmen :D Sana hak veriyorum kesinlikle keşke hiç bitmese :) güzel yorumun için saol :> :> :> hahahahah
Benim kullanmayı en sevdiğim sözüm.. ”birlikte ölünceye kadar olan duygular , yerini birlikte oluncaya bıraktı, bir noktalamanın kazandırdıgı/kaybettirdiği duygu ise AŞK oldu” #UNNkNOWN35
Aşk hissiyattır. İnsan hissettiği ruha, hissiyata aşık oluyor. Bedene aşık olmayı tercih edenler ya da aşkı bedenden başladığını görenler ya aşık olmayı bilmiyor hayat onun için bir goy goy ya da bir halttan anlamıyor demektir. Aşk cinsellik ile başlamaz bunu savunan ol ar aptaldır. Dürtüler sevildikçe oluşan sonradan gelen özelleridir. Neyse neyse ya.
ask iki insanin ruhunun birbirine dugumlenmesidir.. saygi.. sadakat varsa sonsuza kadar surer o ask.. ama ihanet varsa o kutsal secilmis karga gelir o ruhlari ayririr... seven ruh aci ceker ve o karga obur dunyaya goturur aci ceken ruhu... o yuzden kadinin bedenine degil ruhuna asik olunur... erkeginkiini bilemem onu kadinlar soylesin :D
Bedene aşık olanlar çok, eskidenmiş Leyla’sına Mecnun olan! Eskidenmiş o “güzel” sevmeler, şimdi ise... Yok demiyorum, insan insana aşık olan, bedeni ön planda tutmayanlar da var.
İnsan önce bedene aşık olur. Velhasıl insanımızın vücudu kötü ise bunu tolare ededebilir ama önyargıları yıkmak çok zordur. Çok çalışmak gerek ve bu her yiğidin harcı değil.