Sevgilim çok uzun veya çok kısa. Yanıma yakışır mı? Çevrem sevgilimi yanıma yakıştırmıyor. Sevgilim merzifon eşşeği baytarı ben ise japon balığı üreticisiyim, uyumlu muyuz? Ben Sivaslıyım sevgilim New York, bu ilişki yürür mü? vs vs vs vs vs zibilyon tane kafalarında düşünce kurduklarını biliyorum. Hadi bakalım buna mantıklı bir açıklama arıyoruz...
Kadınlar ilişki konusunda neden onaylanma ihtiyacı duyar?
Biz kadınlar yoğun duygusal zekaya sahip canlılarız ve duygularımız ile hareket edip sık sık yanılmamak için etraftan da gerekiyorsa caydırıcı fikirlere açarız kendimizi ama o verdiğin örneklerdeki gibi fiziksel şartlar için etrafın görüşlerini önemseyenler çapsız /yüzeyseL karakterlerdir.
Genelde kadınların duygusal yapısı olduğu için her konuyu ayrıntısına didikleme sorunu olur. Heleki bir de kadının yetişme tarzında baskıcı toplum varsa ve özellikle bu problemlerine çözüm olma yolunda değil de daha çok baskı odaklı ise bu daha çok artar. Bizim toplumda bu var. Büyüdükçe bu sorunları kendi çözmeye çalıştıkça ve duygusal yapıları da ön plana çıktıkça hem mantıksal hem de duygusal olarak karmaşa yaşarlar. Bundan kurtulamayan ise her zaman her şeyi problem etmeye başlar. Tabi burada değişkenlikler daha çok ortaya çıkar. Sanırım kadının yapısında bu da var. Bir şeyi isterken o şey olduğunda acaba böyle olsa daha iyi mi olurdu diye düşünürler. Yani kadın biraz sistematik olarak daha geniş çerçeveye sahip olurlar.
Bende öyleydim ama bu problemin temeline indim🤪. Küçükken anne babasından sürekli “bu işi beceremiyorsun” tarzı cümleler duyan insanlar büyüdüğünde her şey için onay almaya başlarlar. Onaysız bir şey yapamazlar vs vs Bu kusuru olan herkes kendisindeki yanlışın farkına varıp düzeltirse sorun olmaz dkjffkjf
Ben şahsen soyle dusunurum ben bu adamı herşeyıyle sevıyorum evet yerı gelıyor yanlıslarını gormuyorm ama arkadaslar herseyı gorur 😅 bizim goremedıklerımızı uzulmeyelım dıye çat çat solerler lakın etkılı olur mu o an bılemem sonrasında sen haklıymıssın dedıgım cok oldu 😋
Açıkçası başkasının düşüncesine pek ihtiyaç duymuyorum. Bu yaşa gelmişim, yanlışı doğruyu ayırt edebiliyorum. Oldu ki yanıldım. Olsun tecrübe olur benim için, aynı hatayı yapmam en azından
Ne kadan mükemmel bir giriş olmuş gülesim yoktu sjsjsj. Biz kadınlarda 23 sekme açıksa erkeklerde 1 sekme var. Erkekler işini halledip kapatıyor sonra yenisini açıyor. Kafa temiz misler gibi. Bundan ötürü kafalar karışık çünkü aynı anda 28 şey düşünüyoruz sjjs.
çünkü kadın cinayetlerinin bol keseden olduğu bu ülkede kadınlar attıkları her adımdan endişe duydukları için onay alma, fikirlerini danışma ihtiyacı duyuyorlar.