Coronavirüsü pandemisi her şeyi etkilediği gibi elbette aşk olaylarına bakış açımızı da etkiledi. Bu salgın döneminde flörtten flörte atlayan da olmuştur "ben o işlerin yolcusu değilim" diyerek flörtleşmeyen de.
Baharı pencere arkasından menekşe saksısı gibi izledik bu sene ama olsun, yine de kalbimizde ufak kıpırdanmalar oldu. Flörte bakış açısını "maske taksın yeter" diye güncelleyenler olduğu kadar "dışarıya çıkmışsa ben onunla flört etmem" diyenler de oldu. Çok katı olup olmamak tamamen size kalmış bir şey ama biz sizin bu konuda ne düşündüğünüzü merak ediyoruz.
KScanlar flört olaylarında kriterlerin nasıl değişti? Bu dönem senin flörtleşmeye olan bakış açını çok etkiledi mi? Görüşlerinizi bekliyoruz.coronavirüsü pandemi sürecinde flört
11 Mayıs'ta AVM'ye gittin mi diye sormadan ilişkiye başlamam.
Evde saç tıraşı yapabilen gözümde bir tık değerlendi.
Bu dönemde birikim yapandan iyi eş olur; atarım hafızaya.
Çok da hassaslığa gerek yok maskesini taksın yeter.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Flörtleşme kriterlerin pandemi sürecinden nasıl etkilendi ❤️?
Görüs yazmak için seçtim aşk bir saçmalıktır hiçbir işe yaramaz hayatta daha önemli ve gerkli şeyler var iş kariyer bilgi birikimi bunlara küçük örneklerdir boşu boşuna umutlanıp ardındanda boşuna üzülüceğiniz bir yalan uğruna çözümler üretmek gereksizdir aşk bir yalandır ve insanlar hayattan kaçmak için bu yalanla uykuya dalarlar bu kadar.
Sevgilim bana sana ihtiyacım var gel dediginde giderim ben pandemi yok sayıyorum :) Zaten ara verirsek şayet pandemi falan filan diye özellikle bayanlara diyorum o sevgilin seni aldatır net diyorum çünkü bunalır evde erkek tek başına yapamaz hataya düşer bu hayata düşürmeyin olur mu üzmeyin onları :)
@aklınıkullanya Ben sadece erkekler gözünde dedim kadınlardada olabilir bu %100 olmaz diye kimse birşey diyemez. O yüzden insan sevdigi için hiçbir süreçte görüşmemezlik yapmamalı :)
bir değişikliğe gerek olduğunu düşünmüyorum. Ama bu seçeneklerin hepsine sahip, uzun boylu olmamı takıntı etmeyecek, dans etmeyi seven, kültürlü, kişisel gelişime önem veren birisiyle neden olmasın ;) (Gördüğünüz gibi aha burda da flört aşamasına giriş level: 1)
Avm ye gidende akıl olmadığını düşünüp hiç başlamam diyebiliriz ama bir yandan market içi ve pazar yerleri nasılsa avm de öyledir bana kalırsa. Oradaki de insan oradaki de virüs sonuçta 😅 önce e-nabız sistemine bakarım bu testi yaptırmış mı diye bu bile risk taşımışlığını gösterir.
Ekonomi ve Sosyoloji alanlarında eğitim almakta olan birisi olarak, karşımdaki eş adayının birikim yapan ve belli bir amaca hizmet eden bir birey olmasını isterim. Bunun yanı sıra flört kavramı yanlış bir yapıdır. 20 ve 21. YY'da flört kavramı var olmuş iken gelecekte böyle birşeyden söz etmek imkansız hale gelecektir. Dönüşen ve değişen dünyada her şey değişebilir fakat ahlaki normlar sabit kalmalıdır. Yenilik karşıtı değilim ama toplumun ahlakını bozmayacak şekilde davranışlar önemlidir, bunu da vurgulamaktayım.
Kendi saç tıraşını yapan benim için bir tık öndedir. Hani yumurtasını balkonunda üretmeye çalışan abiler var ya aynısı. Hayatta kalır yani bunlar, kendi çapında survivor yaşıyorlar. Ben de en çok evde kendine bakıp bikini vücuduyla yazı karşılayanlardan etkilenirim bu saatten sonra.
Neyin flörtü arkadaş ya maske takan normal hayatına devam ediyor. Gerçi takmayan bile ediyor yani avm'ye giden insanla zaten işim olmaz ama aileye bile temkinli yaklaşılan şu dönemde bir de elin kızıyla bu pozu mu vericem? Bekleyemiyorsa yol açık.
Öyle değil mi ama? Olmayan birinin tasviri üzerinden konuşuyoruz yani hayatlarını birleştirdiğinden bahsetmiyoruz. Evlenmediğin, bitip giden her ilişkinin karakteri, elin kızı/oğludur. Boşa duyara gerek yok şimdi, akşam akşam yorgunum da zaten. Yorumunuza saygım var, iyi akşamlar dilerim.
anket seçeneklerinin bir kadının hazırladığı o kadar çok belliki şu seçenekerden hiçbiri bir erkeğe yakın gelmiyor o kadar basit ve saçmaki söylemeden edemedim.
Flörtüm yok şöyle bişey var ben dokunmadan yapamam o yüzden kimseyle flört etmeye gerek yok. Dokunamadıktan sonra olmaz bana ters... Yahu cork diye bir öpmedikten bana ters boşver... 😂😂
Flörtüm yok ama genel olarak düşüncem illa ki engeller olmuştur. Belirli bir zaman diliminde kadar sabretmek lazım hem özlemek güzeldir, özlenen aşk olursa sabretmek gerekir.
ben evde saç tıraşı yapıyorum kaç zamandır avmlere zaten normaldede gitmezdim:)) çok saçma kalabalık diye ya ben varya herşeye dikkat eder oldum zaten sağlıklı besleniyorum falan :) artık ilerdeki flörtüm kim olucaksa bunlar duyulur:)
dünyanın sonuda gelse hep aynı türde bir hatun isticeğim olmassada asla evlenmem. oturmasını klkmasını bilen kocasını sevcek kıskancak sahiplencek ona ait olabilcek biri.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Para bide erkekker için cinsel açlık diyelim bakımsız ve parasızlar aradıkları kız kendilerinden üst oluyo jep
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
3aydır sevişmiyorum deliricem yerimde duramıyorum enerjiden. bir sevgili bulsam da en az 3ay yapamıcam etti 6ay hay şansıma tüküreyim
Mantikli olan bu Banane 11 mayista avm ye gittiyse sonucta daha yeni tanisicaz benden önce disariya niye ciktin diye bir soru sorarsam heralde kiz bana deli muamelesi yapardi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Düzenli bir ilişkim olduğu için sorun yok. Ona güveniyorum, o da bu konuda çok hassas 🌺