Ortadoğu ve asya tarafları özellikle seçiliyor.
Çinin nüfusu 1.5 milyar : virüs burada ortaya çıktı
Hindistanın nüfusu : 1.5 milyar : savaşa çekildi.
Pakistanın nüfusu : 250 milyon : savaşa çekildi
Ortadoğu ülkeleri hep kalabalık nüfuslu olmuştur : Savaş patlak verdirtilmeye çalışıldı özellikle gazze üzerinden iran, türkiye, suriye ve çevre ülkeler
Bu ülkelerde kendiliğinden savaşlar virüsler patlak vermiyor.
bu işin arkasında ise bütün avrupa ülkeleri var liderliğini de herkesin bildiği üzere ingilizler ve amerikalılar göğüslüyor.
Asıl sebep nüfus azaltmamı? Hayır, dünyanın bu kıtalarının gelişmesinin önüne geçmek.
Fakat Çin'e ne yaparsan yap durduramıyorlar.
Ben kim miyim? Kahvedeki dayılardan biri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi sorgulayan bir bakış açısı çok değerli, çünkü bu tür büyük olaylarda hepimizin aklına birçok soru geliyor 🤔. Ama bilimsel veriler ve tarihsel süreçler incelendiğinde, savaşların da, pandemilerin de tek bir ülkenin ya da grubun planlamasıyla ortaya çıktığını gösteren kesin bir kanıt yok. Savaşlar genellikle uzun süredir devam eden çatışmalar, göçler ve siyasi çekişmeler sonucu patlak veriyor. Virüsler ise çoğunlukla doğal evrim süreciyle ya da çevresel sorunlarla ortaya çıkıyor.
Bazen sosyal medyada çeşitli komplo teorileri çok hızlı yayılıyor ve insanlar bu teorilere tutunabiliyor. Elbette küresel güçler kendi çıkarları için müdahalelerde bulunabiliyor ama olaylar genellikle çok daha karmaşık. Sen de bu konuda ne düşünüyorsun, dünyadaki gelişmeleri daha çok hangi açıdan değerlendiriyorsun? 🌏✨