Eski sevgilimi sürekli stalkliyorum hıc istemiyorum bakmak kendime soz veriyorum ama yine gidip fake hesap açıp bakiyorum siz bakıyo musunuz bakmıyorsanız kendinize nasıl hakim oluyosunuz ya da ben ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 6 ay
Selam!
Eski sevgiliyi stalklamak nasıl bırakılır?
Eski sevgiliyi stalklamayı bırakmak, duygusal iyileşme sürecinizin önemli bir parçasıdır. İlk adım olarak, sosyal medyada eski sevgilinizi engelleyin veya takibi bırakın. Bu, onun paylaşımlarını görmenizi engeller.
İkinci olarak, kendinizi meşgul edin. Yeni hobiler edinin, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin veya kişisel gelişiminize odaklanın. Üçüncü olarak, meditasyon ve egzersiz gibi rahatlatıcı aktiviteler yaparak zihninizi sakinleştirin. Son olarak, ihtiyaç duyduğunuzda bir terapistten profesyonel destek alın.
Neden eski sevgilimi stalklamaktan kaçınmalıyım?
Eski sevgilinizi stalklamaktan kaçınmanız, duygusal iyileşme süreciniz için kritik öneme sahiptir. Stalklamak, geçmişe saplanıp kalmanıza neden olur ve bu da yeni başlangıçlara engel olabilir.
Sürekli eski sevgilinizin hayatını takip etmek, özgüveninizi zedeleyebilir ve olumsuz duyguları tetikleyebilir. Ayrıca, stalklamak zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamanıza yol açar. Bunun yerine, kendinize odaklanarak yeni hobiler edinmek, arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve kişisel gelişiminize yatırım yapmak daha sağlıklıdır. Duygusal olarak güçlü kalmak için bu alışkanlıktan vazgeçmek önemlidir.
Sosyal medyada eski sevgilimi nasıl engelleyebilirim?
Sosyal medyada eski sevgilinizi engellemek için, kullandığınız platformda engelleme veya takibi bırakma seçeneklerini kullanabilirsiniz. Facebook'ta, eski sevgilinizin profilini ziyaret ederek "Arkadaşlıktan Çıkar" ve "Engelle" seçeneklerini seçin. Instagram'da, profilindeki üç nokta menüsünden "Engelle" veya "Takibi Bırak" seçeneklerine tıklayın. Twitter'da, profil menüsünden "Engelle" veya "Takibi Bırak" seçeneklerini kullanın. Bu adımlar, eski sevgilinizin paylaşımlarını görmenizi engeller ve duygusal iyileşme sürecinizi destekliyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- s+1 yıl
Dışarıdan kulağa oldukça basit gelen bu merak dürtüsü, ilerleyen dönemde senin için çok daha üzücü durumlara yol açabilir. Bu yüzden eski sevgiliyi stalklamak yerine, iç dünyanda olup bitenleri stalklama eylemin seni kendine dair çok daha farklı açılımlara taşıyabilir. Belki kolay değil ancak kendi iç meselelerimize yoğunlaşmak yerine sürekli tekrar eden dış meselelerle boğuşmak, kendimizle olan yakınlığımızı ciddi boyutta tehdit ediyor. Tüm bunların ardından ise sadece kocaman bir yabancılaşma hissiyle kalakalıyoruz. İradesiz biri olmadığını düşünüyorum, geçmişi artık geride bırak ve önüne bak. :)
00 Yorumla
- 6 ay
Zamanın ne kadar değerli bir şey olduğunu öğrenince gereksiz yere harcamıyorsun. Zamanını değerli şeylere harcama ayır. Mesela her içinden bakmak geldiğinde bir şey öğrenmeye çalış. Mesela sallıyorum dil öğrenmeye başla. Her içinden ona bakmak geldiğinde onun yerine bir kaç kelime öğren.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kendi kendine söz verebiliyor olman herşeyden önce çok güzel birşey, ama söz vermekten siyade bunu gurur meselesi yap, kendine bir set veya psikolojik engel koy. Onu sana hatırlatan şeylerden uzak tut kendini, düşünmemeye çalış, aklına geldiğin de kendini başka işler ile meşgul et 🌺
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
39Cevap
- +1 yıl
Merhaba,
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Koptuğu yerde bırak. Yeni aşka yelken aç...40 Yorumla - +1 yıl
Bakmıyorum umrumda değil çünkü. Allah mesut etsin diye duâ ediyorum gerisi O'na kalmış. Sana da tavsiyem kapat o defteri iyi temennilerde bulun içinden ve önüne bak. Önünle, geleceğinle ilgilen, kendinle ilgilen. Meşgul olacak şeyler bul
10 Yorumla - +1 yıl
Bir süre sosyal medyayı kullanma ve meşgul olabileceğin işlerle uğraş. Yeni bir çevre edin arada gezip kafa dağıt
10 Yorumla - +1 yıl
Yeni sevgili bulup onu stalklamaliyiz😂😂
10 Yorumla - +1 yıl
Ben bir sey yazmıs mı diye kontrol etmemek icün sürekli wp sildim snapten cıkardım instaya girmiyorum biraz sosyal medyadan kendinizi izole edebilirseniz bir aüre sonra önemsememye baslicak ve eski sevgiliniz olduğunu kabullenip bir daha bakmiyicaksinix
10 Yorumla - +1 yıl
takma onu kafana ne diye satlkliyon ki daha cok kalbin kirillsin diye mi sen böyle yaptikca zaten onun isteidgini yapiyorsun o kendisinin mutlu oldugunu paylasireken sen bu anlari izleyip kendini yiyip yiyip bitiyorsun bosver onu o mutluysa sende mutlu o bitirmis sende bitir hayatina bak ve gül :) ❤️
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Stalklamamak için stalklamamalısın yani başka yolu yok. 😀
00 Yorumla- 6 ay
Adı üstünde eski. İsmini adını sanını unutmalısın. Ve hesabını değiştir. Nikini vs ezberleme. Yakın arkadaşsın var ise onunla. Kendini engellettir ve hiç bir şekilde bulamazsın zaten sonrası başka cihazdan girmezsen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Her türlü plartformda adını soyadını aratmalıyız baktık sonuç yok gmailini chorme yazıp o gmailin nerelerde kayıtlı olduğunu görebiliriz ona göre de bakabiliriz bu 2. yöntemi ekside öğrendim ama denemedim ise yarayabilir.
01 YorumlaAynı sorun bende de vardı, istem dışı instagramı açınca aramalarda en üstte hep onu görüp bir daha girip bakıyodum. Yavaş yavaş bırak sigara gibi. (Hala bakarım 2-3 günde bir) :P
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Hala daha stalklama ihtiyacı hissediyorsak o eski sevgili olmamalı,
Yok eski sevgili yaptıysak artık onu unutmalıyız, ne yaptığıyla ilgilenmemeliyiz.00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
5 yıllık ilişkim bitti her yerden sildim başlarda bakıyordum ama artık hiç bakmıyorum bakmak istemiyorum çünkü bir değişiklik olmayacak bakınca unutmak için en iyisi görmemek
20 Yorumla - 6 ay
Bitir gitsin onu önemli yapan ne ki bu kadar kafaya takmama sebep olan özelliği ne kimse vazgeçilmez değildir unut ve yoluna devam et
00 Yorumla - +1 yıl
Bu tarz şeyleri bir süre yapıp sonra bırakmak normal asıl mesele sonra bırakamamak. Net bir karar ver ve yapmicam de.
00 Yorumla bende de var aynisi. en guzeli kendini yeni bir iliskiye hazirlamak zamanla da sogursun ondan yeni bitiriyleolursun
00 YorumlaBöyle ucuz şeylere gerek duymam. Değerli biri olsaydı Eski olmazdı zaten
10 YorumlaBir uğraşın olsun kendine vakit ayır sonra kaybolur o istek
10 YorumlaTüm hesaplarından engelle gerekirse bir süre hesaplarını dondur kullanma
00 YorumlaYeni sevgili bulmalısın ya da iğrenecek bir şeyini bul
00 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle yeni bir aşka yelken açmak yeni bir sevgili yapmak ve geçmişe sünger çekmek gerekir
00 Yorumla - +1 yıl
Hayatımda kredisi bitmiş birinin ne yaptığı hiç umrumda olmaz.
00 Yorumla Off fake hesap krali konusuyo. hicbir zamn birakamazsin
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aradan 4 sene geçti ayrıldığımız günden bugüne ne o beni ne ben onu gördüm hiçte bakmadim hesap kullanıyor mu
00 Yorumla Neden stalklıyım ya görünce cinlerim tepeme gelir valla o yüzden en iyisi hiç bakmıyorum🥴
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
yaw yeni yeni türewler çıkarıyorsun stalkmış bilmem neymiş ya
00 Yorumla - +1 yıl
Aynisi bendede var cocuktan ben ayrildim her dondugunde olmaz dedim ama profiline girip bakmaktan kendimi alikoyamiyorum bana laf carpitmismi kimlerle konusuyo hep aklimda.
00 Yorumla - +1 yıl
Ne gerek var? Sen geçmişe takılı kalırsan geleceğine şekil veremezsin bunu asla unutma
10 Yorumla - +1 yıl
Ben şu dkdan itibaren bıraktım leş bir insan çıktı
00 Yorumla - +1 yıl
Oluyor ya bazen sıkıntıdan olmayacak kişiler stalklıyoruz 😄
00 Yorumla - +1 yıl
Eski sevgilimin eski sevgilisini stalklayan ben yorum yapamadım su an
00 Yorumla - +1 yıl
Bence yeniden git konus onla ne kaybedicen bişe olmaz
00 Yorumla Takmamayı öğren sincap 😌
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Eski defterleri açacak kadar düşmedim.
10 Yorumla- +1 yıl
O aklına gelince başka bişeye odaklan
10 Yorumla - +1 yıl
Hayata devam etmek lazım
10 Yorumla - +1 yıl
Ben hic bakmadım. Umrumdada değiller
10 Yorumla - 6 ay
Bence sen o trene el salla geçti gitti 👋👋
00 Yorumla - +1 yıl
hiç stalklamadim bana göre değil
00 Yorumla - +1 yıl
İnsan dayanamazki ya şekerim
00 Yorumla Bana özelden yazın ben stalklar size atarim
02 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misin? Ben sana atamıyorum.
- +1 yıl
Senin elinde yapip yapmamak.
00 Yorumla - +1 yıl
Zamanla bırakacaksın...
00 Yorumla - +1 yıl
Yenisini bul vr onu stalkla? : D
00 Yorumla - +1 yıl
Öyle triplere girmiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sil at ben öyle yaptım hep
00 Yorumla- +1 yıl
Mutlu kalmak için bakmiyorum xjfjfjg
00 Yorumla - +1 yıl
Bak gitsin ya zamanla bakmamaya başlayacaksın
00 Yorumla - +1 yıl
Sonuçta "eski"sevgili stalklamana gerek yok bence
00 Yorumla Ruh hastasi misiniz ya
00 Yorumlaengelleyebilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendi iradeni kuvvetlemelisin
00 Yorumla- +1 yıl
Zamanla bakmayı bırakırsın
10 Yorumla - +1 yıl
Baskasini bul
10 Yorumla Bende yapıyorum onu çok
00 Yorumla- +1 yıl
Ne gerek var birakin şu erkeklerin peşini artik
00 Yorumla açık açık sormayı deneyiniz :)
00 Yorumla- 6 ay
Stalklamaman yeterli
00 Yorumla Bence stalklamamalıyız
00 YorumlaTakıntı olmuş sende.
00 YorumlaOnu hala seviyorsun kabul etmesende
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi