Eski sevgiliyi stalklamaktan nasıl kurtulurum?

Arkadaslar sonuna kadar okuyun lütfen Öncelikle eski sevgili naptigi beni ilgilendirmez tamam ama kendimi stalklamaktan alıkoyamıyorum eskiden hep telegramdan stalklardim oraya durum atardi instagrami yoktu o zaman, şimdi instagram açmış yeni ona rağmen bir sürü takipçisi olmuş, her dakika telegramda aktif mi, instada takipçisi yükselmiş mi diye bakıyorum biliyorum bırakmayalım ama elimde değil. Bir de beni sevmeyen ya da sevmediğim biri olsa bakmam zaten ama araya yanlış anlaşılma vs girdi beni çok severdi, o da beni stalkliyor farkındayım wp ppmi değiştirince numarasını engelledigim icin başka numaralardan çaldırıyor arada ama hiç açmadım mesaj atsa belki bakardım, her neyse hem hayatımda olmasini istemiyorum toksik ilişki hem her yerden engelledim ama o Instagram hesabımı bilmiyor çünkü onceden kullanmiyodu. Yani bu hayatına devam ediyor umrunda değilim anlamına mı geliyor öyle olsaydı wpde profil fotomu değişince ortaya çıkmazdı sağdan soldan. Of kendimi böyle aciz görmek istemiyorum akil verin lütfen.

Eski sevgiliyi stalklamaktan nasıl kurtulurum?