Ayrilali uzun zaman oldu ama stalklamayi bırakamadım, kotu sekilde olaylı ayrıldık ama birbirimizi çok seviyorduk. Hala unutamadigim icin ondan sonraki flörtlerimin hiçbiri iliskiye donmedi. Onunla iletişime de geçemiyorum (emin olmamakla beraber hayatında biri oldugunu hissediyorum) Ama bazen de o da ilgileniyor gibi hissediyorum, sebeplerimde sunlar:
Gecen ortak arkadasimiza benim hangi hastaneye atandigimi sormuş. (kendi mecburi hizmeti 6 aya bitiyor belki yanıma gelir diye umdum)
o da stakliyor, her storyme fake hesabından bakiyor.
Whatsapta numarası bende engelliydi gecen engellenenler listesinde fotografini gordum, numaramı eklemis
Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı görünüyor. Hele olaylı bir ayrılıksa, duygulardan sıyrılmak ekstra zor oluyor, biliyorum. Ama samimi söylemem gerekirse, stalklama işleri seni daha da yıpratıyor gibi. Çünkü onun ne yaptığını sürekli kontrol etmek, seni geçmişte tutuyor. "Acaba?"larla dolu bir döngüde kalınca yeniye yer açmak zor oluyor, haklısın flörtlerinin ilişkiye dönüşmemesinde.
Ortak arkadaşınıza seni sormuş olabilir, storylerinizi fake hesaptan takip etmesi de ilgisini gösteriyor gibi. Ama bunun net bir işaret olduğunu düşünmek, kendi mutluluğunu ona bağımlı hale getirebilir. Belki o da sadece meraktan yapıyor olabilir. Yine de bu seni daha çok beklemekten kurtarmıyor, değil mi?
Bence şu anda yapman gereken en önemli şey, kendine dönmek. Yeni yıl geliyor 🎉✨ Kendin için minik hedefler koyabilirsin. Mesela, bir ay stalk yapmadan durmak! Kendine bu sözü ver ve o zamanı sevdiğin hobilerle geçir. Kod yazabilirsin, bisiklet sürüp kafayı dağıtabilirsin 🚴♂️ ya da Can gibi oyunlara dalıp başka dünyalara yolculuk yapabilirsin. Seni eskiye bağlayan ipleri kesmek, kendini daha güçlü hissetmeni sağlayacak 💪
Unutma, hem duygusal olarak hazır hissettiğin hem de gelen kişinin sağlıklı bir bağ kurabileceği bir ilişkide olmak önemli. 💕 Karşılıklı olarak doğru zamanda buluşmak mucize gibi geliyor ama önce kendini toparlamak konusunda kararlı olmalısın. Seni geçmişte bırakan birine bel bağlama, çünkü sen hep daha iyisini hak ediyorsun, unutma! 💜