AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Eski eskide kalır benim için ama ortada çocuk varsa belki
18 de cahildin evlendin 26 ya gelmişsin artık cahil değilsin evlenme
Mantıklı karar tebrik ederim bahtın daima açık olaun
su kriterler varsa evlen
Yatakta memnunmusun
Sana saygılı mi
Maddi durumu senden iyimi
Almanya'da sin diye kullanıyor mu seni
Gerek yok bence yalama olmuş bir ilişki gibi kısır döngü olur güvensizlik var şüphe var olacak ilişkide
Asla evlenmem boşanmışım zaten niye evleniyim manyakmıyım ben yaa o hatayı yapmış hadi bidaha yaparsa nasıl inanacam erkekler yeminde tese aynı yemin etmese de aynı...
Evlenmezdim. Yeniden düzenimi bozup , aynı hataları tekrar yapmazdım. Bana kalırsa düzenine devam et
yeni den evlenmek isteseydim neden boşanırdım ki... şaka bir yana biten bitmiştir...
çok özlediysen olabilir. ama heves geçince gene gider
Oralara gidip okumuşsun, kendini geliştirmişsin. Eski olan eskide kalır kendi yoluna bak. Hayatına daha iyileri mutlaka girer.
Üzgünüm ama denenmiş birşeyi denemiyceksin... başka kimse kalmadimi
Bir insana tek bir şans verirsen bu onun suçudur o insana ikinci bir şans verirsen bu senin suçun olur
Hayır evlenme. Hayatına başkalarını almış senin yokluğunda.
Ya bende ilk öyle düşündüm ama erkek sonuçta senden bsşkasini öyle swvmedim diyor önemli olan hisker değil mi
Ve sen de buna inanıyor musun?
Yani ben salak bir kadin değilim ben yokken ilişkisi oldu biliyorum hiç biri ciddi değildi beni sevdiğini biliyorum önemli olam geçmişi değil ancak kanıma dokunuyor tabi benim hayatıms biri girmemişken onun ilişkileri olması ama aşılıyo bu durum ihanet değil sonuçta dört yıl ne sesimi duydu ne gördü
Seviyorsan evlen vakti geçince içinde dert olmasın ne kaybedeceksin işine yaramazsa yol verirsin Avrupa nihayetinde zorla yapışamaz
Evlenmezdim sonuçta yürütebilecek olsanız ayrılmazdık yürütememişiz ki ayrılmışız benzer şeyleri tekrar yaşamanın bir anlamı yok
Bir kitap 2 kez okunmaz yani evlenebilirsiniz olabilir ama asla ilk heyecani yakalayamazsiniz benim görürsün 👍
Bence duzenini bozma bayadir almsnyadaysan onun sartlarina uyamassin mutsuz olursun bende almanyadayim o gelsin almanyaya
Ben evlenmezdim kesinlikle
Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah
Yaşın kaç? Ve mantığı da bir kenara atma bence
26 yaşındayım.
Eğer onunda beni çok sevdiğinden eminsem ve maddi durumu iyiyse evlenirdim. aşkta engel yoktur
Ex ten next olmaz diye bir ata sozu var biliyosu. Ayrica sen baya guzel missin nasi bir hata ettide ayrildi
😂 her şey güzellikle olsaydı oda çok güzel bir adam ama ayrıldık sonuçta hem çocuktum o zaman sorumluluğu kaldıramadık
Tabiki guzellik bir yere kadar.. Ama senin guzellik te hic te yabana atilacak gibi degilmis
Hayatın düzene girmişken bozma bence.
Bende öyle düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum çünkü çok seviyorum bizim evliliğimiz ihanetle ya da başka büyük sebeplerle ayrılmamıştık yanlış zamandı ama şimdi onu doğru zamanda bulmuşken kaybetmekten korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Eğer onun hayatı da düzene girmişse hem maddi hem manevi anlamda yine birlikte olmak saçma olmaz ama işsiz güçsüz biri ise hiç bulaşma derim.
İşsiz değilde okuyor sikinti maddi manevi değil sadece düzenimi bozmaktan hemde evlilikten korkuyorum ne olacak bilmiyorum ya da yeniden kalbime gömüp hayatıma bakacağım
Eğer senin yerinde olsaydım hayatımı bozmazdım ama sen bilirsin.
Bende öyle yapacağım gibi duruyor çünkü biliiyorum ki olurda evlenirsem ve yeniden biterse ailem bu sefer yanımda olmayacak. Geri Almanyayada dönemem büyük ihtimalle en iyisi 5 yıl ayrı yaşadıysam öyle devamke,😂😂
Senle vatandaşlık için evleniyor olmasın?
O gelmiyorki Almanyaya kabul etmiyor evlenirsem ben Türkiyeye gelicem zaten burada vatandaş değilim okumaya geldim burada yaşiyorum
Seven insan bekler kariyerine öncelik vermelisin sen diplomanı eline al öyle evlenirsiniz. Çünkü şimdi okulu bırakıp evlenirsen tamamen ona bağlı yaşaman gerekecek dahası seni birden aldatsa büyük ihtimal bunu ailenede söyleyemeyeceksin ve buna sessiz kalmak zorunda kalacaksın hadi diyelim herşey yolunda çocuk yaptınız sonra ayrıldınız sağlam bir işin olmadan velayet de alamazsın yani çok büyük bir risk her türlü diplomanı al ondan sonra nikahı kıyın.
Okulum bitti benim çalişiyorum burada mühendisim o okuyor yani beniö turkiyede iş bulmam daha kolayda yani maddi açidan falan ya da ayaklarimin uzerimde duruyorum o problem değil ben kisacasi sanirim ayrilmaktan korkuyorum galiba
Sadece manevi olarak ayrılmaktan korkuyorsan çokta mühim değil ilkinde çocuktunuz bir cahillik olmuş, artık ikinizde büyüdünüz evlen gitsin yine ayrılırsanızda dul kalmazsın okumuş yazmışsın o kadar.
Neden fake foto bacım
Fake olduğunu nerden çıkardın,😂😂
Harikabirsöz var "ex'ten next olmaz" diye
.
Çok iyi düşünün derim,
.
Nedn boşandığını hatırla
Seviyosan evlen bencee
Eğer seviyorsam evet isterdim
Evlenecekse nye boşanmış bn evlenmem
Eski eskide kalmistir..
Aynı delikten bir kez daha ısırılma.
Seviyosam verirdim ben bir şans daha
Ama tüm hayatımı değiştiricem ondan yoksa bende çok seviyorum hayatıma giren ilk ve son adam ama bem o değiliği bir kere yaptim ondan korkuyorum
Beyin yokmuş sende xffxg
Bir laf vardır geriye dönersen deliye dönersin
Evlenmezdim
zaten o da evlenip almanyaya gelmek istiyor :)
Ayni hatalari yapmayacagi ne malum ya isim olmazz
evlenin gitsin kalan sağlar bizimdir :D
Niye boşanıp niye evlenim?
Asla. Bidaha mi aldatilayim ☺️😂
Ne diyebilirim ki. Bir insanın hayatındaki hayatı kararı değiştirecek birşey söylemek bir nevi sorumluluk demektir. Şimdi daha olgun insanlarsiniz. Bence birlikte asamayacaginiz bir sorun olduğunu görmüyorum
Tıp Fakültesini bitirdikten sonra evlenin.
Evlen Almanya da yaşayın
Sikinti orada gelmiyor gelmezde
İyi bir insansa 2. Şansı hak eder
Senin hayatın iyi düşün
2. Şans diğerine ihanet etmektir tercih etmem
bu hayatta hata bir kere yapılır...
Sevseydi eski olmazdın unutma.
Tekrar evleniceksem niye boşanim evlenmem tabikide
Ben olsam evlenmezdim
aynı suda ıkı kez yıkanılmaz
Evlen o gelsin almanyaya o zaman
Ekle beni bir akşam bu konuda sohbet edelimm
Olmayınca olmuyor zorlama derim
Zaman neyi gösterir bilemeyiz hanımefendi
Akıllıca dur. Hiç bir şey eskisi gibi olmaz.
aynı romanı tekrar okumam
Cocul varsa olur
Seviyorsam evlenirim
Asla evlenmezdim
Asla bir insana 2. şansı verme derim