Artık birine cinsel arzu bile duymuyorum bu ihanetin acısı nasıl geçecek?

Öncelikle ben mutluluklarım için şükrediyorum aslında bu yaşadıklarım bazıları için komik gelecek. Ama ben duygusal biriyim birinin gözyaşını bile kendime dert edip gözyaşlarımı akıtan bir insanım haddinden fazla hassasım. 2020 bana iyi gelmedi. Evliliğe ramak kalan ilişkim bitti. Aldattı ayrıldığımız gün başkasıyla ciddi ilişkiye yelken açtı iki aya nişanlandı. Ne zordu anlatamam hayatımın aşkı dediğim adam beni çok sevdiğini derinden hissettiğim adam behlül gibi kaçtı. Mesela kendime kızıyorum ondan hem nefret edip hemde kalbimde barındırıyorum. Anıları silemiyorum o nasıl kolayca silebildi bilmiyorum. Bu sürede ailevi sıkıntılarda yaşadım ama Allaha ve aileme kenetlendim. Bu kişinin bende bıraktığı izler çok büyük bunun vebalini nasıl kaldıracak bilmiyorum. Düğünümü hayal ederken onların boy boy fotoğraflarını görmek canımı yakıyor. Özellikle düğün için hayal ettiğimiz müzikle kadına evlenme teklif etmesi beni iyice yıpratmıştı. Zor geldim bu seviyeye çok üzüldüm ağladım dua ettim ağlaya ağlaya allaha yalvardım. Ve bu site olmasaydı toparlanamazdım sizler en büyük destekcimdiniz yanında ailem ve allah🙏🏻 onlar o kadar mutluki ben eski sözleneceğim kişi gibi dakikasında birini sevemiyorum. Ondan öncemdede kalbim kırıktı ona kalbimi kırma demiştim kırdı canı sağolsun. Ben birini sevebilecek miyim bende mutlu olur muyum ona baktığım gibi birisine bakabilecek miyim?
Artık birine cinsel arzu bile duymuyorum bu ihanetin acısı nasıl geçecek?