Sevgilim, eski en yakın arkadaşım ile aldattığımı düşünüyor. Çok şüpheci birisi kendisi durmadan bunları niteliyor ve durmadan benim bir şeyler sakladığımı düşünüyor evet bende güvensiz ilişki olmaz diyorum ama beni sevdiğini de söylüyor. Eski en yakın arkadaşımda kızdı. Benim sevgilim bile onunla arkadaştı, fakat bir çok şey yaşandı ve arkadaşlığı kesmek zorunda kalmıştım. Şimdi ise sevgilim ona hitaben instagramda, twitterda yazdığım şeyleri kendi yorumlayıp ona hitaben yazdığımı düşünüyor. Genellikle kavga ediyoruz fakat kavgasız günlerimizde çok güzel. İkimizde birbirimizi seviyoruz ama kavgalarımız neredeyse ayrılık noktasına gelsede ayrılmıyoruz ama bu gittikçe şiddetleniyor. Sizce ilişkinin bir geleceği yok mu, zamanla güvenicem dedi fakat ne kadar çok güven ve aldatmadığıma dair kanıtlar sunsamda bana aynı tavırları sergiliyor.
Sizce bu tür güven eksikliği olan ilişkide ne yapılır, elimden geldiğince güven vermeye çalışıyorum ama vermediğimi sanıyor aksine daha da güvenini kaybettiğimi düşünüyor ben ise ona güveniyorum.
Sizce bu tür güven eksikliği olan ilişkide ne yapılır, elimden geldiğince güven vermeye çalışıyorum ama vermediğimi sanıyor aksine daha da güvenini kaybettiğimi düşünüyor ben ise ona güveniyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Bu ilişkinin geleceği yok diyemeyiz çünkü bunu kurtarmanız mümkündür.
Bu tip durumlarda ilk tavsiyem, arkadaşınız olan diğer kız ile iletişimi bir süreliğine kesin. Bu durumda sevgiliniz aklında büyüyen bu saplantıyı besleyecek hiçbir malzeme bulamaz.
Saplantı bir şömine ateşi gibidir. Onu besleyecek malzemeler atmazsanız bir süre sonra ateş sönecektir, işte bu sebeple kıskandığı kız ile hiçbir iletişime geçmeyin.
Buna rağmen kafasında bir şeyler hayal edip sizi suçlamaya devam ederse son teklifinizi yapın:
“Birlikte terapiste gidelim, çünkü ben ne yapsam da sendeki bu endişe bitmiyor.”
Saplantıyı veya aşırı kıskançlık gibi patolojik sorunları siz çözemezsiniz, eğer azalmıyorsa tedavi olması gerekir.
Sevgiler,
AY
Birşey sorabilir miyim
İletişim kurmayabilirim fakat eski arkadaşım ile de sonsuza dek dargın kalmak istemiyorum, bu tür ebedi olabilecek dostluklar benim için önemli doğrusu arkadaşlık kavramı benim için büyük anlam ifade ediyor.
- Sevgilime psikologa gitmeyi önerdim kabul etti, ileride birlikte gidicez.
ve ayrıca sormak istediğim şey ise, sizce sevgili varken karşı cinsten arkadaşlık/lar kurulur mu veya devam ettirilir mi?
Eski arkadaşım ile dediğiniz gibi bir süreliğine iletişime geçmem sevgilimin güveni gelmesi için. Gizlice barışmayı düşündüm fakat öğrenirse aldattığımı düşüneceğinden kalkışamadım böyle bir şeye. Bana öneriniz var mıdır?