Sevgilimin güven eksikliği var ve çok şüpheci ne yapmalıyım?

Sevgilim, eski en yakın arkadaşım ile aldattığımı düşünüyor. Çok şüpheci birisi kendisi durmadan bunları niteliyor ve durmadan benim bir şeyler sakladığımı düşünüyor evet bende güvensiz ilişki olmaz diyorum ama beni sevdiğini de söylüyor. Eski en yakın arkadaşımda kızdı. Benim sevgilim bile onunla arkadaştı, fakat bir çok şey yaşandı ve arkadaşlığı kesmek zorunda kalmıştım. Şimdi ise sevgilim ona hitaben instagramda, twitterda yazdığım şeyleri kendi yorumlayıp ona hitaben yazdığımı düşünüyor. Genellikle kavga ediyoruz fakat kavgasız günlerimizde çok güzel. İkimizde birbirimizi seviyoruz ama kavgalarımız neredeyse ayrılık noktasına gelsede ayrılmıyoruz ama bu gittikçe şiddetleniyor. Sizce ilişkinin bir geleceği yok mu, zamanla güvenicem dedi fakat ne kadar çok güven ve aldatmadığıma dair kanıtlar sunsamda bana aynı tavırları sergiliyor.
Sizce bu tür güven eksikliği olan ilişkide ne yapılır, elimden geldiğince güven vermeye çalışıyorum ama vermediğimi sanıyor aksine daha da güvenini kaybettiğimi düşünüyor ben ise ona güveniyorum.
Sevgilimin güven eksikliği var ve çok şüpheci ne yapmalıyım?