Güveni azaldı, ne yapmalıyım?

Herkese merhabalar buraya yeni katıldım. Benim 53 gündür birlikte olduğum bir kız arkadaşım var. Şu ana kadar ilk ciddi ilişkim diyebilirim, toplamda 4 sevgilim falan oldu ama onları ilişkiden sayamayacak kadar önemsiz buluyorum zaten hepsi 1-2 hafta falan sürmüştü en çok. Her neyse soruma geleyim, ilişkimizin başlarında sevgilimle tartışmalarımız oldu, sevgilim olması gerçeğine alışmakta zorluk çektim ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemediğim için çokça tartıştık ama bunların üstesinden gelmiştik. Daha sonra çok büyük bir tartışma yaşadık ve ben ona onu bırakmayacağımı söylememe rağmen ayrılma noktasına geldiğimiz için bana olan güvenci büyük ölçüde azaldı. Ama ben onu kaybetmekten çok korktum ve bu korku o büyük tartışmadan beni ona daha da bağladı, fakat ben ona bağlanırken onun bana olan güveni azaldı. Ve o günden beri eskisi gibi değil ve ilk başlarda bana biraz soğuk davranıyodu bir sorun olup olmadığını sorduğumda bir şey yok diyip geçiştiriyodu, sonra biraz üstüne gidince benim onu sevdiğime inanamadığını bana her an gidebilecekmişim gibi baktığını söyledi. Ne yapmalıyım? Onu kaybetmek istemiyorum
Güveni azaldı, ne yapmalıyım?