Merhaba arkadaşlar.
Eski sevgilim ayrılırken aıleler uyuşmuyor yaşam tarzlarımız benzemıyo ve artık sevmiyorum diye ayrıldı. Tabi sonrasında telafi İcin mesaj attım defalarca en son bana bir kızla foto attı. Muhtemelenn aldatıyormuş. Benim psikoloji yerlerde tabi 4 yılı aşkın bir süredir hayatımdaydı. Yurt dısındaydı neler yaptıgını kımlerle takıldığını öğrenmek için merakıma yenik düşüp fake insta actım yurt dışındaki bazı arkadaşlarını takıp ettım. 3 - 4 arkadasıyla konustum ve hatta ordakı sevgılısını buldum. Üniversiteden tanıştığımız için bazı ortak erkek arkadaslarımız vardı. Kendi instagram hesabımdan onları gorunce sinirlenmiş aradı küfürler havada ucustu bana bunu nasıl yaparsın dıye. Beni hala sevdiğini pişman olduğunu söyledi. Agladı zırladı. Fake hesaptaki arkadaşlarına da itiraf ettim onun sevgilisi olduğumu. Onlarda kendı hesabımdan ekledı. Onları gorunce iyice cıldırdı tehdit mesajları hava da uçuştu. Eğer sevmiyorsa neden bu şekilde davranıyor anlamıyorum. Seviyorsa da sevgilisi neden var? Ayrılalı 9 ay oluyor bu arada.
Durum bir hayli karmaşık bende kafayı yemek üzereyim.
Eski sevgilim ayrılırken aıleler uyuşmuyor yaşam tarzlarımız benzemıyo ve artık sevmiyorum diye ayrıldı. Tabi sonrasında telafi İcin mesaj attım defalarca en son bana bir kızla foto attı. Muhtemelenn aldatıyormuş. Benim psikoloji yerlerde tabi 4 yılı aşkın bir süredir hayatımdaydı. Yurt dısındaydı neler yaptıgını kımlerle takıldığını öğrenmek için merakıma yenik düşüp fake insta actım yurt dışındaki bazı arkadaşlarını takıp ettım. 3 - 4 arkadasıyla konustum ve hatta ordakı sevgılısını buldum. Üniversiteden tanıştığımız için bazı ortak erkek arkadaslarımız vardı. Kendi instagram hesabımdan onları gorunce sinirlenmiş aradı küfürler havada ucustu bana bunu nasıl yaparsın dıye. Beni hala sevdiğini pişman olduğunu söyledi. Agladı zırladı. Fake hesaptaki arkadaşlarına da itiraf ettim onun sevgilisi olduğumu. Onlarda kendı hesabımdan ekledı. Onları gorunce iyice cıldırdı tehdit mesajları hava da uçuştu. Eğer sevmiyorsa neden bu şekilde davranıyor anlamıyorum. Seviyorsa da sevgilisi neden var? Ayrılalı 9 ay oluyor bu arada.
Durum bir hayli karmaşık bende kafayı yemek üzereyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Durumu tersine çevirelim. Aynı şey sizin başınıza gelse ve sizin arkadaşlarınızı ekleyip konuşsa siz nasıl hissedersiniz?
Bir ilişkinin tamamen bitmiş olması, o kişilerin birbirleriyle ilgili olaylara tamamen duyarsız kalacakları anlamına gelmez. Elbette belli boyutlarda etkileyecektir. Özellikle sizin arkadaşlarınızla eski partneriniz konuşuyor ve onlarla flörtleşme ihtimalini düşünüyorsanız.
Duymak istediğiniz şeyin bu olmadığını, ilişkinin sizin için hala tam bitmiş olmadığını görebiliyorum. Fakat karşınızdaki kişi başka bir düzen kurmuş gibi.
Bu ilişkiye müdahaleniz ve bu ilişkide varlığınız bu noktadan sonra 3. kişi olmanız anlamına gelir. Ve istediğiniz şeyin bu olduğunu düşünmüyorum.
Arada kalmanız hala bir umut olup olmadığını anlamaya çalışmaktan ötürü gibi anlaşılıyor. İçinizde bir yer hala bir umut, bir kıvılcım arıyor...
Karşı tarafı tanımıyorum, belki de vardır. Fakat siz hamlenizi yapmışsınız. Bu noktadan sonrası olmama ihtimalinin de bir ihtimal olduğunu kabul edebilmeye hazır olmak ve bırakabilmek...
Sevgilerimle,
Görüşünüz için çok teşekkür ederim ☺️ benım için tamamen bitmiş birisi tabi ki arkadaşlarımla görüşebilir. Ve hatta bu tarz birşey daha önce başıma geldi ama iki tarafa da saygı duydum. Tabi arkadaşımla iletişimim bitti. Bu kadar büyük tepkiler tehditler beklemıyordum en azından. Sonuçta herkes yoluna bakıyorsa benim ikimizin ortak arkadaşlarıyla konuşmakta bir sıkıntı görmüyordum