Eski sevgili neden kıskandırmak ister?

Kasım ayından şubatın sonlarına kadar iki kez sevgili olup ayrılıp bol tartıştığım ama çok sevdiğim kişinin açtığı yaraları beni seven bir başkasının onarmasına izin verdim ama sonra bu yaptığımın saçma olduğunu farkedip onunla konuşmayı bıraktım
Geçenlerde ilk çocuk mesaj attı benden nefret ettiğini söyledi ama buna rağmen neden gece dışarı çıktın profil fotoğrafın görünmüyor neden, twitterda neden böyle yazdın tarzı sorularını esirgemeyip uyuyamadığımda konuşmaya devam etmeyi kabul etti onu aldattığımı düşünüyor ama bununla kesinlikle alakası yok
başkasından hoşlandığını söyledi sonrasında konuşmasak daha iyi dedi ardından yine mesaj attı onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor sana eziyet çektirmek istiyorum deyip bir sürü gıcıklık yapıp üzüldün mü diye pişman oluyor
Dün de sekiz farklı kız anlatıp kıskandırmak için her şeyi yaptı. Neden böyle davranıyor -,-
Güncellemeler
+1 yıl
Ve de beni hala tatlı çekici bulduğunu söylüyor eskiden yaptığı gibi şarkılardan sevdiği duygularını anlattığı kısımları ses kaydına alıp bana atıyor anılarımızın onu gülümsettiğini de söyledi.
Eski sevgili neden kıskandırmak ister?