AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
331Cevap
Benimki sevmiyo allahtan soğan sarımsak dhdgdjd.
Ama saygısızlık tabiki.
Dikkat etseymis keske ;-) ama olan olmus bir dahakine dikkatli olur heralde
bencede saygısızlık en azından dişlerini fırçalayıp gelebilirdi ama bu bir ayrılık sebebi olamaz. bence güzellikle anlat durumu seni anlayacaktır
ertesi gün ben sogan yerim onu öpmeye çalışırım. tiksinmiyorsa zaten durum vasat.
sarımsak ve soğan bir nevi ilaçtır çok yararlıdır o yüzden günde 5 tane atmadan dışarı cıkmam kokusunuda sevıyorum
Ağzının kokusuna katlanamayacak kadar sevmiyorsun demek ki yorumsuz..
sana değer vermiyor demekki, ayrıcada biraz hayvan :D
benimde midem bulanır şahsen. bu soruyu okuduktan sonra pozitif düşünenlerin soruyu hangi açıdan değerlendirdiklerini de merak ettim doğrusu.
Bunu sürekli mi yapıyor? Bir kerelik bişeyse ve bir kerelik bişeyi büyütüp kavga çıkardıysan yazık sevgilinin haline
Kebap söyleyelim mi soğan koydurmayalım ağzında var oradan yeriz derim.
:))
Bu çok iyiydi yalnız
Neden kalsın ki? O zaman onu sevmiyorsun demektir...
tam orada alıp bir baş soğanı ortadan ikiye ayırıp yemek var işte.belki önünde zuhur eden olay onu harekete geçirir.
Sogan neysede sarmisak olmuyor be hafiz hele benim hanim bazen yatmadan once disleri fircalamiyor off allam offf sirtini neden dondun de yattin feryatlari basliyor sonra.
Pek hos bir durum değil ama bunun icin kırma bence belki farkında degildir. Kibarca uyarsan yeter bu bile yeterince rencide edici olur bence ve bundan sonra dikkat eder
bu sadece saygısızlık değil aynı zamanda büyük bir terbiyesizlik. ayrıca da senin için ne kadar özenli olduğunu (!) sana ne kadar değer verdiğini göstermiş
Tamam saygısızlıktır. Öpmek istemesi zaten anormal bir durum o halde ama, bence çok fazla büyütmemek gerek. Görmezden gelinmeyecek kadar da büyük bir hadise değil bence
Benimki yanimda yiyor ne var sevdigimden tiksinmem ki ben
Çoğalın Çoğalın sizden coook lazim bu ülkeye :D
Oyle ama sevgilim diyorum ben o adama niye tiksineyim benim midem rahatsiz yiyemiyorum benim yerimede yesin askiimm benim oy yerim onu
Bravo azda olsa insanlık var
Hemen bir nane şekeri ikram ederim. İstemezse zorla şekeri ağzına tıkarım. :D
Bana gore guzel bisey degil. Guzel olmayanda olumlu vap veremem
titiz ve takıntılı bırıyım uzak durmaya calısırım bellı etmeden yuzune vurmam ya da şaka karısık soylerım
Dalgınlıktır olur rica ederim dişlerini fırçalaması için
Beraber yediysek problem yok. Sonradan geldiyse tuzlu suya yatirmak lazım..
Sana katılmıyorum sevgi HER HALİYLE onunla olmaktır basit bir sarımsak konusuyla kavga mı olur evlenince napıcan sen
karagözlerine kurban olurum la aynı bağa benzedin derim
be hoş kokuyormuş benim kadınım diyip... konuyu açması için ona cesaret veririm
gideriz bir lokantaya doyururuz karnimizi
o arada bende yemis olurum sogan ve sarimsak
bukadar basit :D
sen sevmiyorsun evlat
saygisizlik ben onun yanina giderken yemiyorum cunku
bende yerim * hem banada kokmaz o saman :d pratik zeka
ben de hemen gidip soğan sarımsak yerim, birbirimizden rahatsız olmayız :)
Soğanı belki sorun etmem ama sarımsak yeyip gelse bide öpmeye kalksa ağzının içine kusarım heralde :D
Saygisizlik hatta igrenc kendinden bsska kimseyi dusunmeyen bencil biri olarak gorurum ve terkederim ama herzaman ayni seyi yapiyosa terkederim
Sadece o kokuyorsa ağzına vururum.
Ama birlikte mantı yersek sarımsaklı olursa sıkıntı yok bence anca beraber kanca beraber
Bunu çok normal karşılamak gerekir ama kişi sevmiyorsa rahatsız olur hatta soğur belki kızı rezil bile eder.
İcin ciksin, icin curumus senin , git benden 5 metre otede yuru. Derdim :)))) hahaha Bulusma iptal evlere dagilim :)
Aynen senin gibi ona bunu yapmaması gerektiğini, heleki öpmeye hiç kalkışmaması gerektiğini anlatırdım ama kızarak değil
ne yani sevgilim insan değil mi? yiyebilir gayet normal bişey bence.. ama işin saygısı o kokuyu gidermekte..
Hosgörüyle karşılarım ama iğrenirim baya heralde :D
iğrenerek öpcen yani kızı sorun yok...
Evet :D :D
Beraber 5 kilo oturur yersin sorun olmaz, rahatsız olmazsın o zaman,. Ama sadece kendi yemisse baştan söylemeli yaklaşmamalı ki rahatsız etmesin, kendini bilen biri böyle yapmaz.
olabilirrr belki evdn çıkarken fırçaladı ama son anda yemek yemesi gerekti ve dişini fırçalayamadan çıktı aynısı sanada olabilir olamaz deme ama uyara bilirsin kırmadan
Normalde de yemiyorum o yüzden sıkıntı yok. Ama seni şu şekilde anlıyorum mesela bende sigara içen bayanla yakın temas kurmaktan nefret ederim. Çünkü kokuyor pis pis. Yani sen haklısın
Madeem yiyo bari dişlerini fırçalayıpta gelsin yanına ya da şeker sakız falan alsaymış ne biliyim sana saygı gösterseymiş uyarsaydın anlayışlı bir dille..
benim sevdiğim kız soğan yedikten sonra yanıma gelip öpse bişi diyeceğimi sanmıyorum çünkü onu seviyorum ve insanlık hali
Bağrıma basardım :) hatunum dirdim :) yokluk işte napacaksın :)
hahaha :D birşey olmaz ya kokusundan rahatsız olduğunu söyle onu ezmeden devam et
bende aynısından yerim böylece sorun ortadan kalkar :D
Senden ask kadini olur 10numarasin
dediğin doğru benim yanma ole gelse bişiy demem ama opmsi hoş degilmis
Insanlik hali olmusturr
Ama bunu surekli tekrarlarsa
Tatli bir dille kirmadan uyarirdim
Bende sana katiliyom cunku havada as kokusuvar o. kokuyu unutturur dimi. Soyma
İğrenç.
Ben direkt rahatsızlığımı söylerim. Bu kadar net.
Katlanamam, ıy.
Bilemiyorum ben bunu yüzüne vurmazdım sanki sadece gitmem gerektiğini söylerdim.
Heyer bunu tekrarlarsa ozaman düşünürdüm kavga etmek çok saçma mesafe koymak en doğrusu heyer bunu farkedemiyorsa ilşki zaten bitmiştir
Ayrilma sebepi simdi bunu yapan ilerde daha neler yapar.
Tabi ki de saygisizliktir bunu kendisinin dusunmesi gerekir
Olmuş olabilir belki annesi zorla ağzına tıkmıştır bence hoşgörü ile karşıla ;)
Bence en doğrusunu yapmışsın bende git dişini fırçala derdim herhalde.
Derde bak ya :)))) ben sevgilimle beraber soğan sarımsak yiyorum bunların derdine bak ya :D
saygisizlik. valla soylerin guzel bir dille ne yedin masallah yuruyen sarimsak falan diye :)
zorla opmuyoya opme cocuk seni opmek istedini nerden bilsin bir an aklına gelmiştir
kokuyorsun lan :D
git bir sakiz at agzina öyle gel
kalbini kırmaya değmezdi emin ol :) ,
güzelce uyarıp biadaha bunu yapmamasını isteyebilirdin
Hiç sorun etmem karşılıklı yeriz ne olacak sanki soğan sarımsak olmadan hayat mı olur :D
Ama sen sarimsak ye o yemesin genede seni oper erkek yapisi :D