soruyu kendin soruyorsun kendin cevapliyorsun guzel sevdim bunu 😁 bak sana söyle belirtiyim bir insan bir insana eger güvendi ise yeri gelir ruhunu verir gercek hayatta da bu böyledir sadece filimlere bakarak da birseyler yazmak saçma gercek hayatta da vatan aşkı var binlerce asker bu uğurda ruhunu veriyor bunlarida düşünmek gerekir😊
üzerinde bulundukları parça ikisini taşımazdı evet ama kendini bırakmak yerine uzaklaşıp başka bir parça arayabilirdi. ben konuda aşk değil pes etme gördüm. film boyunca mücadeleci atılımcı ve çılgın görünen jack e yakışmadı ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
soruyu kendin soruyorsun kendin cevapliyorsun guzel sevdim bunu 😁 bak sana söyle belirtiyim bir insan bir insana eger güvendi ise yeri gelir ruhunu verir gercek hayatta da bu böyledir sadece filimlere bakarak da birseyler yazmak saçma gercek hayatta da vatan aşkı var binlerce asker bu uğurda ruhunu veriyor bunlarida düşünmek gerekir😊
katılıyorum
👍🏼
Rose jack'i yanına almadı yahu ! :D Bu durum da rose'nin aşık olduğu için o an kafasının karıştığına hâlâ inanan var mı? 😅
jack gerçekten aşıktı ama
Jack ile rose'nin aşk'ı değil, sadece jack'ın aşk'ı olacak o zaman. :D
aynen😂😊
Bence evet. Kendini feda etmiş sonuçta. Bak hatırladım üzüldüm.😥
ben de üzülüyorum
üzerinde bulundukları parça ikisini taşımazdı evet ama kendini bırakmak yerine uzaklaşıp başka bir parça arayabilirdi. ben konuda aşk değil pes etme gördüm. film boyunca mücadeleci atılımcı ve çılgın görünen jack e yakışmadı ;)
Yıllardır tanısa eyvallah.1 günlük hatunun peşinden ne koştu bee
Yok be sadece sevişesi tutan 2 genç işte.
sanki gerçek aşktı son sahneyi izlersen anlarsın
Yoo değildi. Jack zengin karı bulduk diye sevinen abaza bir aç köpek olduğu için öldü sadece.
aa doğru lan rose zengindi dimi
Sosyeteye giriş aşamasındaydı. Jacke göre zengindi ama evet :D
aynen lan onu unuttum 😂
Ben olsam kızı bırakır kendimi kurtarırdım
Jack Rose için kendini feda etti
Gerçek aşk yok.
Yalan, dolan, sahte hepsi 😒
Gerçek tabiki hepimiz gördük hissettik
Hatun fenaydı
Kate Winslet
Aynen resim çizme sahnesi çırılçıplak yok böyle vücut
Aynen baya yaşlanmış ama
Öylede kendilerine bakıyor lar
hepsi bakımlı onların
Leonardada bakire bırakmadı piyasada
aynen hepsini elinden geçirdi ama çocuğu falan yok leonun
Vala beni etkileyen selena gomezdir ilerde onu görecek kadar durumum olacak servet harcarım o güzel liğe
iyi harca bakalim😂
Neden güldün
hiç öylesine
Seks gözüyle bakmıyorum bazıları na ama gal gadot fena
anladim
Gerçektir bence
Sen ile ben o aşkı yaşayabiliriz
Yalandı
Gerçekti❤️
Cıks aptaldı