Güncellemeler
1 gü
Dizi film kategorisine alırmısınız rica etsem. Teşekkürler iyi günler
Kadın gelmiş 70 yaşına kocasını ve çocuklarını anacağına Titanicte kendisini bir araba içerisinde beceren Jack i saygı sevgiyle anması nedir? Kaldı ki kız o sıra 16 yaşında. Aynısını bırak bugün 20 yaşında ki çocuk 16 yaşındakiyle masum aşk yaşasa ona pedofili diyecek tiplerin bunu yılalrca aşk filmi olarak izlemesi kadar iki yüzlü bir durum daha görmedim :D

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok güzel bir soru.. bir yerde çok güzel bir cevap da görmüştüm
Eşini sadece 2 gündür tanıyan evsizle aldatan Rose'nin hikayesi aşk falan değildi :D
O da haklıymış :D İnsanlar kendilerine dayatılan şeyleri sever cahildirler.365. gün saçmalığı da aynı şekil. kadınların hiç biri adamın karıyı kaçırıp tecavüz etmesini garipsemiyor. Ayy ne romantikk ayy çocuk çok yakısıklı diye övüyor :D İnsanları anlamıyorum asjlkfbakl
İşte yakışıklı erkek yapınca romantik. çirkin biri yapsa neyse... :D
Tabiiki değildi. Herkesin dilindeki aşk, aslında yoğun beğenme duygusu ve fiziksel çekimin yarattığı tutku, cinsel arzu. Sırasıyla: önce saçını yüzünü okşama isteyi ile başlar, sarılma isteği, öpme isteği, biraz daha fazlası derken…. hayal gücü devreye girer 🤭 erkekler cinsellik düşünürken, kızlar pembe panjurlu ev, gelinlik ve çocuklarını doğurma isteği gelişir
Açıklamayı okumamıştım. Ona ek, hiçkimse ilkini unutmaz. İlk elini tuttuğu, ilk öpücüğü vs vs ve bu anılar kiminle yaşandıysa sevgi ile anılır. Ayrıca herkes ilişki ilerleseydi ne olurdu, nasıl olurdu vs diye düşünür….
Cahil adam rosssu yaşatmak içun öldü sen neyun kafasuni yaşaysun orada kaymış burada kaymış saa ne ula kotkafali uşak 😂
Ross sana da verse sende yaşatırdın sende o görmemiş potansiyali var :D
Hiç şansı yok benum kendi gemim var aslanum 😂
Gemin kadar konus ula
Sonra dersun bak keşke o gemide bende olsaydım diye 😂
Ben şahsen Jack'ı görsem o an kendimden geçerdim, karşısında sanki tanrıça gibi yakışıklı bi' eleman olunca insan kendini tutamıyor tabi 🥱
Onu bilmem de jack rose yüzünden ölmedi kendi saflığından gitti 😀
O değil de o adam için üzüldüm f*hişe rose niye evlenmiş madem jack'i bu kadar sevdiyse
Olayı ben algılayamadım 😂 yalnış heralde 😅
Çok izlemedim hayal meyal hatırlıyorumda...
Daha çok takıntı gibi duruyor...
evett buda soru mu
Açıklamayı okudun mu güzellik?
evet buda açıklama mı xnx
AHsfhjafbvajb bu da yorum mu?
evet yorum hehe nccn
(kalp, ortanca)
O rus bu rose
hafhjasbfjh rosospu
hafhjasbfjh