Dün akşam Kanal D 'de oynadı ve düşündüm küçüklüğümüzden beri Rose ve Jack'in aşk hikayesi diye anlatılan şey aslında düpedüz bir ihanet hikâyesi değil mi?
Düşünceleriniz neler?

Dün akşam Kanal D 'de oynadı ve düşündüm küçüklüğümüzden beri Rose ve Jack'in aşk hikayesi diye anlatılan şey aslında düpedüz bir ihanet hikâyesi değil mi?
Düşünceleriniz neler?
İkisi de para için/yüzünden gemideydi. Planda bedavadan aşk yoğudu. Maliyeti ağır oldu. İhanet gemiye binmeden öncesine ait.
Bu da farklı bakış açısı 👍
İhanet var zaten aldatıyor. Sırf zengin olduğu için o adamla beraber, sonra jack çıkıyor karşısına ondan vazgeçiyor.
Evet ve ahlak dışı olan ilişkiler neden sinemada cazip ve doğru bir şey gibi gösteriliyor anlamıyorum gerçek hayatta olsa kavga kıyamet 😂
Aslında bakış açısına göre değişir. Rose’un, Cal’la olan ilişkisi daha çok baskıya dayalı bir nişan gibi, sevgi ilişkisi değil. O dönemin toplum kuralları yüzünden Rose istemediği bir bağın içinde sıkışmış hissediyor. Jack ise ona hayatta özgürlüğün ve saf aşkın ne olduğunu gösteriyor.
Evet, teknik anlamda nişanlıyken başka biriyle aşk yaşaması bir ihanet sayılabilir. Ancak bu da o dönemden kaçışını, kendini bulma mücadelesini ve özgürlüğü arayışını temsil ediyor. Yani aşk mı ihanet mi, anlamını biraz da izleyici veriyor. 😊❤️
Cevap
4Cevap
Bakış açısına göre her şey öyle.
Aynen Rose kel e ihanet ediyor.
Ne alaka hayır tabikide
Nasıl ne alaka nisanlıyken adamı aldatması tabikide
Bende izledim
oynadı ama izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar