Uzun soluklu bir ilişki sonrası çokta önemli olmayan bir sebepten tartıştık ve ayrıldık.
beni çok sevdiğinden emindim. Terk edildikten bir süre sonra iletişme geçtim, wp, facebook normal arama hiç konuşmadan istemiyorum diyerek direkt engelledi. Aylardır bu şekilde çok üzüyor bu durum beni. Her gün daha çok özlüyorum. Aylar geçti ama özlemim dinmedi.
ne önerirsiniz?
beni çok sevdiğinden emindim. Terk edildikten bir süre sonra iletişme geçtim, wp, facebook normal arama hiç konuşmadan istemiyorum diyerek direkt engelledi. Aylardır bu şekilde çok üzüyor bu durum beni. Her gün daha çok özlüyorum. Aylar geçti ama özlemim dinmedi.
ne önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Aylardır aynı durumda kalmış ve oldukça yıpranmışsınız. Sevdiğiniz birinden ayrılmak, sizin için üstesinden gelebilecekken ilişkinin sonlanmasını kabul etmek çoğu zaman hepimiz için zordur.
Fakat zaman artık size duymak istemediğiniz şeyi daha yüksek sesle söylüyor gibi. Olabilecek en zor şeylerden biri kabullenmekken, bazen “hayatın olduğunu” ve bazı durumların bizim elimizde olmadığını kabul etmek ve yola devam etmek gerekiyor.
Durumun normal sürecinde ufak ufak farkındalık yaşamaya başlamış olmalısınız. Sıra sadece kabul de edebilmeye başlamak.
Kendinize ilginizi dağıtacak şeyleri yapmanızı, fakat bu süreçte aynı zamanda kendinize şefkat göstermenizi, bu durumun kim için olsa zor olacağını ve size de zor gelmesinin anlaşılır olduğunu hatırlamanızı ve geldikçe duygularınızı hissederek kabul etmenizi öneririm.
Geçmişinizi bilmiyorum. Fakat eğer geçmişinizde yine böyle bir yas ya da kayıp varsa belki destek almak da size yardımcı olabilir. Bu tarz kayıplar bazen geçmişimizi de tetikleyebilir ve biraz daha uzun ve zorlu geçebilir.
Her şekilde kolay olacağını söyleyemem. Ama üstesinden gelememeniz için hiçbir neden olmadığını söyleyebilirim.
Sevgilerimle,
Çok haklısınız, düşününce çok hak veriyorum size ama uygulamada öyle olmuyor. Sürekli onu özlüyorum gün içinde bazen çok yoğun olarak hüzün çöküyor üzerime
Merhaba tekrar,
Biraz olsa rahatlamanıza, ne oluyor da üstesinden gelmek bu kadar canınızı yakıyoru anlamanıza ve süreci kontrol altına alabilmenize yardımcı olması için profesyonel destek alabilirsiniz.
Unutmayın... Tek başınıza olmak zorunda değilsiniz!
Sevgilerimle,