Hep kaybediyorum, hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor. Kendimi aşktan uzak tutmak istiyorum ama bunu da beceremiyorum. Ne sevmeyi biliyorum ne sevmemeyi her ikisinde de başarısızım.Hak ettiğim değeri hiçbir zaman bulamıyorum, herkes üzüyor beni.Hiç çıkmadım ama aşkı tattım ve karşılıksız oldu hep böyle oluyor hep kaybediyorum.Şuan da hayatımda biri var yine çıkmıyoruz hep tartışma hep kavga hep sorun çıkaran benmişim. Aşka kapılarımı kapatmak istiyorum ama vazgeçemiyorum.Beni hayatlarından çıkarmayı çok iyi biliyorlar ama ben yapamıyorum saplantı oluyor vazgeçemiyorum bir türlü.Hiç mutlu olamıyorum, kimse beni anlamıyor.He şeyden bıkmış durumdayım artık okulum sınavlarım bile önemsiz geliyor bana her şey kötü hayatımda.Kimseyle paylaşamıyorum böyle.Kimse beni anlamıyor. Ben ümitsiz bir vakayım işte.Güzel, unutulmaz, geleceğe dair hayaller kurduğum insanlar şu an beni görmek, duymak istemiyor bile. Çok safım ve bu yüzden hep kaybediyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılbak, daha önce aşkı yaşamış dili 2 senedir acıdan yanan biri olarak söylüyorum bunları. hayatta bazı şeyler vardır, biz ne kadar değiştirmek istersekte o oraya gider. hayatı parmağında oynatamazsın. çok denedim olmuyor. hayatta her duygu insanlar için. bugün mutsuzsan eğer fazla zorlama fazla yarışma hayatla. bırak akışına çok düşünmeden olacak bu istediğim diye yorma kendini. emin ol istediğin şey bir gün hiç anlamadığın bir vakitte gelecek. sonra bu günlere bakacaksın, gülüp devam edeceksin yoluna. hayatı şekillendirmeye çalışmak bizi sadece yoruyor bu konularda. çünkü aşk meseleleri, iş gibi arkadaşlık gibi değildir. aşk demek hayatının odağına birini koymaktır ve bu da bizim istediğimizle hayatı parmağımızla çevirip ulaşabileceğimiz bir şey değil. kendinde ilgilen bir süre çekil kabuğuna. eksik yanların varsa onları toparla kendinde. mesela birşeyler başar, kendine olan güvenini sorgula. bilgi birikimini arttır yeni insanlar tanı. sonra zaten ulaşacaksın bir yerlere. ama en önemlisi sabret, bırak aksın hayat.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın akışına bırakmak en iyisi.Peki ondan vazgeçmeli miyim, bana arkadaş kalalım diyor çok değer veriyor. Onun da kafası çok karışık.Arkadaş
Soran+1 yılArkadaş kalmalı mıyım hayatımdan çıkarmalı mıyım?
- +1 yıl
açıkçası sevdiğin insandan arkadaş olmaz. bu durum seni yakar ama karşı taraf için bir sorun arz etmez. çünkü o insanla arkadaş kaldığında o hayatına ve ilişkilerine seni sorgulamadan bakacak. karşısına bir insan çıktığı zaman seni düşünmeyecek bile, çünkü arkadaş kalmışsınızdır onunla. ama sense her adımını ona göre ayarlamaya çalışıcaksın. karşına birileri çıkıcak ama yok diyeceksin çünkü umut bağladığın biri olacak içten içe. evet arkadaş olarak seni çok seviyor olabilir ama bazı gerçekler var, eğer sevgili olarak sevebilecek olsa şu gün sen bu soruyu sormazdın. he sevme ihtimali varsa da sen yanındayken bunu anlarmı bilmiyorum. onunla vakit geçirmek hoşuna gidecek illaki ama bunun arkadaşlıktan öteye gitmemesi canını yakacak. ve gün gelecek o da hayatına birini sokacak ve üzülen sen olacaksın. açık konşuyorum çünkü üzülmesini istemem seven bir insanın. üzülmeni istemem göz göre göre. bizim karadenizin bir türküsünde şu söz geçer "bana yar olamadun, dost nasil kalacasun"...
Soran+1 yılDediklerin çok doğru onla böl arkadaş kalamam ama yine de bir umut var onda da var duygularının bittiğini söylüyor ama beni hayatından çıkarmak istemiyor sadece aşkı çıkarmak istiyor bir süreliğine. Belki ilerde geleceğinde ben olurum diyor yani çok karışık durumlar. Çok arada kalmış, karar vermek istemiyor, ben ona ya hep ya hiç diyorum, o bir şey söyleyemiyor. Eğer sevgilin olursa üzülürüm diyor. Beni bekleme sana umut vermek istemiyorum diyor.Ama o da kararsız işte gelecek ne getirecek bilmiyoruz.Duyguları yerine gelebilir belki, her şey ihtimallerde.
- +1 yıl
iki insan birlikteyken aşk nasıl biter bunu anlamıyorum. bence insan kaybetmeden aşkın bittiğini anlayamaz. sen onunla arkadaş olarak kaldıkça o belkide seni kaybetmediğini düşünecek ve rahat takılacak unutmayı başaracak senden güç alarak. ama sense umutla bekliyceksin. ama eğer kaybettiğini hissederse belkide özleyecek. yani tabi bu benim görüşüm. son kararı sen vereceksin, hayat senin en doğrular aldığın kararlar olur. ama her ne olursa olsun aldığın kararın arkasında dur.
Soran+1 yılOna bu gücü vermemek için ne yapmalıyım, onu kendime nasıl döndürebilirim tekrar? çok çaresizim
En İyi Cevaplar
elbet aradığın aşk (ı) bulursun pes etme :)
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim aradığım her şey onda onun da bende ama işte gel gör ki soğumuş hatalarım yüzünnden
Soran+1 yılBen onunla bir yol istiyorum. Hayallerimiz var ciddi düşünüyorduk
Soran+1 yılEvet daha dikkatli olmam lazım teşekkür ederim
herkes hayatının bir dönemlerinde bu sekilde şeyler yasamıstır zaten ama bu seni olgunlaştırsın kendini önemse şu hayatta senin için öncelikli senden daha değerli kimse olmasın kimse için üzülme bunları yasamıs biri olarak söylüyorum gün gelicek bakıcaksın sadece gülüceksin hayatına seni hak eden biri girince hepsinin hayatından çıktığına şükrediceksin canım
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel konuştun oldukça haklısın.İnşallah diyelim bunlar da geçsin teşekkür ederim
Soran+1 yılÇok sağol kendimin değerini anladım sayende
+1 yıleğer seni istemiyorsa seni hak etmiyordur eğer dediğin gibi bu kadar saf ve temizsen sana da senin gibi bir insan yaraşır. boşver elbet üzüleceksin demekki doğru insan değilmiş kendine çeki düzen ver ve başka şeylere odaklan
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi ondan alamıyorum o benim için çok iyi biri
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Aynı sorun bendede var maalesef. Bende sevmekten uzak duramıyordum. Ama artıkın kendimi üzmemek adına karakterime yakın birini aramaya koyuldum ve iki senedir karşıma doğru insanın çıkmasını bekliyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılO da benim karakterime uygun biri diğer yarım gibi ama hatalarım yüzünden soğumuş benden (hatalar:trip atmam, tartışma esnasında hemen susup gitmem, olayı çözmek için çaba göstermemem, ilk mesajı hep ondan beklemem)
Soran+1 yılOna da düzelticem diyorum her şey yoluna girecek gibi şeyler ve daha çok şey söylüyorum ama bana arkadaş kalalım diyor duygularım bitmiş dyor
Soran+1 yılAma artık iş işten geçmiş gibi, aşkla ilgilenmek istemiyor derslerine odaklanmak istiyor 1 yıl falan çıkmak istemiyor kimseyle
Soran+1 yılAma beni kaybetmek istemiyorum ona beni sil dedim silmiyor. Dedim ki : ilerde sevgilin olursa beni görürse naparsın? Dedi ki : ister ayrılsın benden istediğini yapsın seni sildirmem. Ne demek istiyor burda?
Soran+1 yılSordum ona zaten değer veriyor bana çok saygısı var hayatından çıkarmıyor. Ama aşk, ilişki durumları istemiyor
Soran+1 yılBu süre boyunca ne yapmam gerek peki? Konuşamıyoruz sınavları falan var. Bugün açıktı yazdım ona sınavları sordum iki tane kalmış dedi beni de sordu falan kısa knouştuk sonra derse dönüyorum iyi akşamlar falan dedi. Hiçbir yüz ifadesi kullamadık. İyi dersler iyi akşamlar :) dedim gülücük koyarak o sadece sağol dedi.Sınavların bitince yazsam mı? Ama çok soğuk davranıyor onun yazmasını mı beklesem?
Soran+1 yılDenicem bunu teşekkür ederim
+1 yılAşkı bulmak zordur zaten. Sevgili bulmakla aşkı bulmayı hep karıştırıyorsunuz. Aşk çok nadir bulunan bir şey. Karıştırma ikisini :) Bulursun merak etmeee
110 Yorumla
Soran+1 yılOna aşık değilim zaten ama içimde fazlasıyla sevgi var geleceğimdeki eşim o olsun istiyorum biz ciddi düşünüyoruz istediğimiz özellikler hep birbirimizde var onunla yaşadıklarımdan hayallerimizden vazgeçmek istemiyorum ilkim ve sonum olsun istiyorum
- +1 yıl
Ama acele ediyorsun bana kalırsa. O kadar büyük bir ünvanı ona vermek istiyorsun ama bakalım o kadar müthiş mi. Bence bekle. Flört zamanı bunun için var. Akıllı karar alacak kadar birini öğrenmeye yarar.
Soran+1 yılBiz çıkmıyoruz henüz hiç de çıkmadım kimseyle ciddi düşünürsem çıkıcam teklif etmişti erteledim şu an lise sondayım üniversite kazanınca kabul edicem dedim ama çıkmamıza rağmen o kadar güzel anılarımız var ki hayallerimiz hep geleceğe yönelik her şeyi hazırladık planladık farklı şehirdeyiz 2 kere buluştuk ama sevgimiz aramız çok iyiydi
- +1 yıl
Daha dur canım benim, kimler gelip geçecek. Bu adamın adı sanı bile kalmıcak. Emin ol :)
Soran+1 yılBen hayatımda çok kişi olsun istemiyorum ki tek kişiye bağlamak onla evlenmek istiyorum diğerleri vakit kaybı
- +1 yıl
Biliyorum da, daha çooooooook erken.
Bu adamla evlenmiceksin bir kere. Onu kafana yaz
Soran+1 yılNiye? hayallerimiz var annesine bile anlatmış beni tabi öyle hemen evlenmicez ben üniversiteye başlıcam bitiricem mesleğim olacak o zaman
- +1 yıl
canım benim. saygı duyuyorum. ama %99'u biter bu ilişkilerin. insanlar hep diğer %1 olduklarını iddia ederler o anki hislerle, ama 99 her zaman 1'den çok daha büyük bir ihtimaldir. şansın bol olsun ne diyim
Soran+1 yılHaklısın hayırlısı olsun diyelim teşekkür ederim
- +1 yıl
Şu yorumuna oscarı vermek lazım kibariyecanavari
Sonunda bu konuda bu kadar doğru ve gerçek cevap veren birine rastladım, hem de bir erkeğe
hımmm. birde şöyle dene bakalım. sen hoşlandığın birisiyle değil senden hoşlanan birisiyle dene bakalım nolucak? insanlar birbirlerini tanıdıkça sever.
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten. Önce o benden hoşlanmış ben de konuşmaya başladım 5 aydır konuşuyoruz ve şimdi ona karşı çok farklıyım sanki diğer yarım oymuş gibi onu kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yılArtık peşimden koşmak da istemiyor ki bana arkadaş kalalım dedi 1 yıl falan sevgili durum düşünemem dedi ve bana olan duyguları bitmiş gibi
Soran+1 yılO tam aradığım gibi biri karakter olarak çok iyi tam birbirimiz bulduk ama en ufak şeyden tartışma çıkıyor triplerimden bıkmış tartışmalarda susup bir şey söylemememden bıkmış
Soran+1 yılBu aralar konuşmayız zaten sınavları var ve çok zor. Onun sıkıntısı benim yaptıklarım, triplerim, susmalarım...
+1 yılhayatında hep yanlış ve kötü insanlar tanimissin bence eger konuşmak dertlesmek istersen mesaj atabilirsin yanlis anlama lutfen abazalarla da karıştırma beni
031 Yorumla
Soran+1 yılAslında kötü, yanlış insan değil. Onunla tanıştığıma pişman da değilim onun gibi birin kaybetmek istemiyorum. Hatalarım yüzünden onu kendimden soğutuyorum
- +1 yıl
Her İnsan Hata Yapabilir Önemli Olan Tekrar Yapmamak Kendine Haksızlık Etme Bencee Nasil Hata Mesela
Soran+1 yılTrip atıyorum sürekli, tartışma olunca susuyorum o bana susma çözelim diyor ama söyledikleri çok ağır geliyor onların üstüne ne diyeceğim bilmiyorum artık
- +1 yıl
Bu Mu Yani Bütün Mesele
Soran+1 yılEvet ben böyle yaptıkça o da soğuyor benden önceden soğumaya başlamıştı ama dememiş duyguları bitince demiş bunu
- +1 yıl
Ama Senin yerine başkasıyla şimdi dimi
Soran+1 yılHayır değil yapmaz böyle bir şey. Bana dedi zaten 1 yıl falan aşk sevgili konularıyla ilgilenmicek, derslerine odaklanıcak. Hem belki ilerde biz tekrar bir araya gelebilirmişiz yani umut var biraz
- +1 yıl
Aşkın Pazarlığı Olmaz Ki Erkek Milleti Bu Benden Söylemesi Bir Film Çeviriyor Olabilir Ama Sende Trip Atma AdamxAkilli Dinle Derdini Kestirip Atmaa
Soran+1 yılO yapmaz ya bana çok değer veriyor.İşte ben de çok pişmanım yaptığıma bir daha yapmam zaten ama iş işten geçmiş napcam bilmiyorum.
- +1 yıl
bence unut gitsin o da çok istese bir arada olurdunuz ayrı değil
Soran+1 yılAma bizim hayallerimiz var ciddi düşünüyoruz çok yakın konuşuyoruz onunla konuştuklarımı bir başkasıyla konuşamam ki, ben ilklerimi sonlarımı sadece bir kişiyle yaşamak istiyorum
- +1 yıl
valla arkadaşım ciddi düşünen insan birlikte olur ayrı değil
Soran+1 yılBiz arada bir tartışırız zaten hem çıkmıyoruz ki daha yolun başındayız ama birbirimizi çok iyi tanıyoruz ciddi düşünürsek çıkıcaz zaten.Şuan lise sondayım ben üniversiteyi kazanınca çıkarım dedim ona.
- +1 yıl
Önceligi okula vermene sevindim baslikta isyan edince dedim firtinali buyuk bir ask
Soran+1 yılBu o kadar büyük değil yani aşık değilim sanırım ya da bilmiyorum ama bundan önceki unutmaya çalıştığım kişiye aşıktım o bunun gibi değildi sadece hafif bir hoşlantı olmuştu aramızda o kadar karşılıksızdı olmayacak bir şeydi
- +1 yıl
insan ikleri unutmuyor dimi
- +1 yıl
ilk aşk gibi olmuyor hiç biri
Soran+1 yılEvet önceki ilkti ve farklıydı ama bu onu bana unutturabiliyor yani eskisi gibi değilim artık
- +1 yıl
o zaman ne olursa olsun bundan vazgeçme ve gönlünün sesini dinle
Soran+1 yılDinliyorum vazgeçmek istemiyorum ama fazla umutlanıp da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum gelecekte ne olacak bilmiyorum
- +1 yıl
o da var tabii önemli olan kendini kaptırıp sonradan daha çok üzülmen o zaman daha kötü olur senin içinde :(
Soran+1 yılO da bu yüzden bana umut vermek istemiyor bir şey söyleyemiyor hep belkilerle yaşıyoruz ihtimaller dolu hayatımız
- +1 yıl
ama şu da hayat ihtimaller üzerine yaşanmıyor belki inş vs ile hayat geçmiyorrr
Soran+1 yılBen de öyle diyorum ona bir şey demiyor kafası duyguları çok karışık okulumu düşünmek istiyorum diyor
- +1 yıl
sende gitme üzerine ilgilenme mutsuz olma yok yere
Soran+1 yılÖyle yapıcam yarın son sınavı var zaten bu sınav döneminde çok nadir konuşuruz bakalım sınavı bitince yazacak mı bana ondan beklicem ilk adımı
- +1 yıl
ondan bekle tabii bakalım o zaman belli olur herşey
Soran+1 yılEvet beklemek tek çözüm teşekkür ederim yardımın için
- +1 yıl
rica ederim hakkında hayırlısı ve güzel haberler artı mutluluklar dilerimmm :)
Soran+1 yılSağol gelişme olursa yazıcam
- +1 yıl
beklerim benide haber et valla çatlarım :)
çıkar bacım.vallahii ben çıkardım çok rahatım mutluyum.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte çıkaramıyorum vazgeçemiyorum, çok acı çekiyorum. Çıkardığım zaman da yine başka birine kapılıyorum aşksız yapamıyorum. Zorum ne anlayamadım gitti
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Aramıza hoşgeldin. İlk başta biraz daralırsın ama sonra alisirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKaybedenler kulübünün daimi üyesiyim
böyle birisini tanıyorum xper seviyem yetersiz gizlenmeden yazdım senmisin o?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen sizi tanımıyorum
Soran+1 yılOnun da haklı yönleri var tabi ama ben de haklıyım
Soran+1 yılÖnceden öyle olabilirdi ama şu an için böyle bir şey olduğunu sanmıyorum artık, benden soğumuş bana arkadaş kalalım demiş
+1 yılAkışına birak herseyi aski arama birak o seni bulsun
04 Yorumla
Soran+1 yılO benden hep kaçıyor ama
- +1 yıl
Seni anlayabilen birini bulman kazim dinleyip hakveren biri
- +1 yıl
Uzme kendini
Soran+1 yılHaklısın sağol
Bence benim gibi ol aşk diye bişey yok. Boktan ibaret.
00 Yorumlaseks yap biriyle rahatlarsın yalnızsan mastürbasyon yap kendini rahatlat ve gelecek güzel günleri düşün...:D HAYEL KUR
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen dualarla iste aşkı aşkın gerçek sahibinden mutlaka aminler o yar
06 Yorumla
Soran+1 yılDualarımda hep var zaten hayırlısı diyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman dert etme mutlaka çıkar biri karşına
Soran+1 yılBen onu istiyorum onun benim için hayırlı olması için dua ediyorum
Cevap sahibi+1 yılbende birisi için çok dua etmiştim hala ediyorum ve oluruna bırakıyorum
ben adanalıydım ondan hoşlandığımda şehir dışındaydım bir hata ettim şimdi beni takmıyor bile :(
Soran+1 yılBiz ise onla farklı şehirlerdeyiz sadece 2 kere buluştuk ama sevgimiz çok farklı. Allah senin de yardımcın olsun duaların kabul olsun döner sana inşallah ama hata yapmaman gerekirdi
Cevap sahibi+1 yılamin
aştan hayatı çıkar öyle yaşamayı dene bir de? :)
07 Yorumla
Soran+1 yılDenedim çıkması çok zor, hep acı çektim ama çıkarmıştım bir ara.Ve birini görünce onun diğer yarım olduğunu anlayınca kendimi uzak tutamıyorum aşk beni hep çekiyor
Soran+1 yılKafam çok dağınık doğru dürüst düşünemiyorum bu aralar nasıl ayarlayacağımı da bilmiyorum
Soran+1 yılSon zamanda yaşadıklarım, onunla olan tartışmalarımız çok yordu beni artık kavga gürültü istemiyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn büyük hatan neymiş peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmek, inanmak, hayallere kapılıp gitmek...
Cevap sahibi+1 yılSadece bu yüzden sevmekten vazgeçilir mi? Başka bir örnek; bardak kırıldı diye su içmekten vaz mı geçeceksin?
Soran+1 yılYa çok tirp atıyormuşum ve biraz odunum sanırım ama çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılKendine haksızlık etme, odunlukla alakası yok...
özet?
00 Yorumla
+1 yıllibidonu aldır o halde. aşk kalmaz
00 Yorumlaaramıza hoşgeldin:S
02 Yorumla
Soran+1 yılPek hoş bulduğumu söyleyemem
halay çek geçer
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendimi berbat hissediyorum, hayatımdan aşkı çıkartmak istiyorum.?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler